Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой видял ли е тази обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
    Точно тя е и още си е варненска.Пак казвам, много удари е видяла тази кола, някои от тях доста сериозни.
    Някаква служебна ли е била.
    Куриерска изключено с този багажник.
    Просто ми е интересно как се навъртат тези км в България
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Тая кола се продава от 3 години, като цените от които започнаха бяха съвсем други. Кой знае колко още би смъкнал
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        Някаква служебна ли е била.
        Куриерска изключено с този багажник.
        Просто ми е интересно как се навъртат тези км в България
        Не е била служебна, просто е карана и то доста.Имам спомен,че колата беше сина на собствеика на Варна Карс.Доста време я караше и много.Цял ден не се спираше.После незнам кой я взел от него.Но мисля, че миналата година я продадоха.Беше горе в шоурума на Варна Карс и се продаваше. И сега доколкото разбрах, новия собственик май неможе да погасява вноските по лизинга и затова е обявена.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          Да бе ама на снимки въобще не си личи.
          Тая кола спокойно може да я врътнат на 80к.
          Направо е похвално за тия, че не са я врътнали на 120к... и после като я вземе някой да реве колко са чупливи италианските кошници.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Направо е похвално за тия, че не са я врътнали на 120к... и после като я вземе някой да реве колко са чупливи италианските кошници.
            Пак не е гаранция че не са и врътнали малко километрите.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
              Пак не е гаранция че не са и врътнали малко километрите.
              Голям сиир ще е наистина ,ако тази кола е на повече.
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Съдейки по колите, които са закупени нови от България и е карано само на територията на страната, и ремонтите започват три пъти по-бързо от други бели страни, не си представям колко манипулации е имало по нея. Дори и да изключим факта, че е блъскана нееднократно. Дали не са кофти пътища, дали не е кофти гориво, дали не са тесни улици и несъобразителни шофьори, откъдето и да погледнеш си изложен на риск. Дори и при правилна експлоатация, която да гарантира мнооого дълъг живот на автомобила, проблемите са неизбежни.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Малиии!

60 бона бинзин е изгорила...за 4 години!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Според мен е на 32 000 км. и просто са добавили погрешка една нула, иначе за нея имаше тема преди време и собственикът й сменя скоростна кутия при показания на километража от около 15 000 км (номерът й беше нещо от рода на В 6664 --). С тоя мотор не може да е карана толкова много, просто в България разстоянията са малки. Дори бакшишите навъртат по около 100 000 годишно, а тя определено не е била такси
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Според мен е на 32 000 км. и просто са добавили погрешка една нула, иначе за нея имаше тема преди време и собственикът й сменя скоростна кутия при показания на километража от около 15 000 км (номерът й беше нещо от рода на В 6664 --). С тоя мотор не може да е карана толкова много, просто в България разстоянията са малки. Дори бакшишите навъртат по около 100 000 годишно, а тя определено не е била такси
                      Виж снимката на километража
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

големите километри се навъртат извънградско и с постоянно каране

бакшишите ако караха постоянно в града на ден щяха да правят по 500 лв. и да карат мерджами, а не шкоди и опели
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Виж снимката на километража
                          Верно бе, ако е тази която си мисля, то собственикът и трябва да и е навъртял 300 000 км за 2 години в България!?! Завалията е станал почетен спонсор на Вальо Златев с тая бензинова прахосмукачка

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          големите километри се навъртат извънградско и с постоянно каране
                          Е, ако е карал през ден Варна - София - Варна, може. Служебните бусове в една от предишните ми местоработи навъртаха по 270 000 км. годишно от ежедневно каране София - Варна/Бургас - София... Ебати маратонеца е бил тоя...
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Верно бе, ако е тази която си мисля, то собственикът и трябва да и е навъртял 300 000 км за 2 години в България!?! Завалията е станал почетен спонсор на Вальо Златев с тая бензинова прахосмукачка
                            По мой спомен колата е от 2006 август или септември в България.Споменах на кого беше първоначално.Бувално не е спирана да се кара, така че километрите не трябва да изненадват никого.

Само не ми е ясно това...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...6&pageNumber=1
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Само не ми е ясно това...http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...6&pageNumber=1
                              Händler
                              Sofauto OOD

Това говори само по себе си какви са другите коли в една от големите автокъщи А колегата AR147 направи правилно предположение
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                                Händler
                                Sofauto OOD

Това говори само по себе си какви са другите коли в една от големите автокъщи А колегата AR147 направи правилно предположение
                                Да де, ама я няма в сайта на софауто.Пък и като зуумнеш на едната снимка в немското мобиле се виждат километрите.Доста реална си е обявата пусната по бг сайтовете.Да не кажа, че по реална не съм виждал
                                Range Rover Vogue 4.4
                                Rexton 270 cdi

Comment

Working...
                                X