Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой видял ли е тази обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето тази снимка видя ли я http://www.interlease.bg/images/offe...06ea61e444.JPG
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Ето тази снимка видя ли я http://www.interlease.bg/images/offe...06ea61e444.JPG
      да, видях я и си редактирах поста...

Освен това, пише, че има сервизна история и е нов внос от Германия(тоест трябва да има документи за тоя внос все пак)...ще ме накарате, да ходя, да я гледам само за да й разгледам сервизната история...
      Last edited by Satanism; d.m.y г., 22:22.
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Добре, хубаво, ок, ама според вас какъв е шанса някой просто да е чукнал една цифра повече?(Едит, сега видях километража) И все пак...

Я поразгледай малко, нито един от надписите, на врътката на фаровете, на ел-регулацията на седалката не е изтрит...гарантирам ти, че след 320к км тея неща просто им пада боята....освен това пак питам, колко е реално да караш всеки ден по 300км....всеки ден?!Това са страшно много км...аз се скъсвам да карам и пак повече от 50-60.000км на година не навъртам...

Другия вариант е след 2002-ра година салона в алфите да е станал изключително устойчив на износване, след като моя след 210к не е мръднал, а тоя е като нов след 320к
        Че как да е изтрит надписа за фаровете, като те са пуснати в деня в който е купена и не е връщана врътката до ден днешен Коментирахме я тая кола...Коментирахме я колко пъти е блъскана, колко дървета и мантинели е виждала тая кола някои от които доста сериозни удари...Иначе излиза по 220км на ден да е карана, което е нормално...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не знам, аз всеки ден минавам от там, някой път ще спра да я разгледам...

Струва ми се невероятно да караш всеки ден по 220км...още повече дори шимпанзе би си взело 2 дизелови брери, вместо една бензинова, ако знае, че ще навърти 320.000км в следващите 3 години и ще му изелзе по-евтино

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Защо да е толкова невероятно,аз преди 2 лета си навъртах по 100-150 км минимум в София почти всеки ден,само за глупости
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
              Защо да е толкова невероятно,аз преди 2 лета си навъртах по 100-150 км минимум в София почти всеки ден,само за глупости
              между 100-150 и 230 разликата е до 2но все пак...+ това едва ли си го правил 365 дни в годината, всеки ден, включително събота и неделя.И аз навъртах доста често подобни цифри из София...но няма начин да го правиш 1500 дни подред

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Не знам, аз всеки ден минавам от там, някой път ще спра да я разгледам...

Струва ми се невероятно да караш всеки ден по 220км...още повече дори шимпанзе би си взело 2 дизелови брери, вместо една бензинова, ако знае, че ще навърти 320.000км в следващите 3 години и ще му изелзе по-евтино
                Че какво бърка че харчи много...Колегата tanatos беше споменал

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                Имам спомен,че колата беше на сина на собствеика на Варна Карс. Доста време я караше и много.Цял ден не се спираше. По мой спомен колата е от 2006 август или септември в България. Споменах на кого беше първоначално. Бувално не е спирана да се кара, така че километрите не трябва да изненадват никого.
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ами замисли се ако ходиш на кафенце от Варна до Лозенец,после тук там да разхождаш мацката,после разходки по Варна цял ден,и така по няколко пъти на ден,а и защо трябва да я е карал само един човек.А аз тия километри съм ги правил само като ходя на кафе от Гео Милев до Люлин,2 пъти после по магазини и после пак към Люлин,така че не съм се напъвал мноого да правя над 120-130 километра,грубо казано
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

Ами замисли се ако ходиш на кафенце от Варна до Лозенец,после тук там да разхождаш мацката,после разходки по Варна цял ден,и така по няколко пъти на ден,а и защо трябва да я е карал само един човек.А аз тия километри съм ги правил само като ходя на кафе от Гео Милев до Люлин,2 пъти после по магазини и после пак към Люлин,така че не съм се напъвал мноого да правя над 120-130 километра,грубо казано
                    Ники ти си барбалейка бе бате тебе те знаеме.
                    Колата е карана доста това е ясно
                    IS Auto са си кожодери и това е ясно, който има мерак да се хваща на хорото и да са качва на Брерата.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Незнам защо ви учудват тея километри
                      Преди 2-3 месеца бях в сервиза на Вили кар за обслужване на служебната каляска и дойде една соната такси на 420 хил км Произведена през далечната 2008 Аз бях толко изумен ,че питах шофьора как е навъртял тея километри .
                      Отговора беше: Ооо те са и малко на тая , караме я трима колеги по две дневни и една нощна . От както е запалена през 2008 год до сега няма случай двигателя да е изтивал на под 60-70 гр . След изплащането на 5 год лизинг колата се хвърля понеже е на над 1мил. км. и се взима друга нова ! Каза , че това му е трето ново такси което се взима ново и после заминава за скрап .
                      Друг пример с мене си ,преди две години на една нова фиеста и врътнах 50 хил за 6 месеца без да съм доставчик , такси или развозване на каквато и да било стока ! колата беше служебна.

Ако през ден е прекосявала страната ,даже са и малко .
                      Last edited by speеdddddd; d.m.y г., 18:49.
                      156 sportvagon 1.9jtd

Comment

E ама пък аз за три години съм минал 15 хиляди с моята, щото не карам за глупости , а и не карам таксита
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          E ама пък аз за три години съм минал 15 хиляди с моята, щото не карам за глупости , а и не карам таксита
                          На теб не ти трябва кола, бе друже, ти не можеш да си избиеш дори гражданската

Хората с кинти, можещи да си позволят чисто нова кола от типа Брера, не ходят с колата си сутрин и вечер до работа и обратно, а са нон стоп в движение, било за да си движат бизнеса, било за кеф, така че километрите са си съвсем нормални. Разните Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, карани от огромното мнозинство подобни хора са на същото дередже и не се спират.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Бате,когат жената мрънка е по-гадно отколкото да ти се развали алфата
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              На теб не ти трябва кола, бе друже, ти не можеш да си избиеш дори гражданската

Хората с кинти, можещи да си позволят чисто нова кола от типа Брера, не ходят с колата си сутрин и вечер до работа и обратно, а са нон стоп в движение, било за да си движат бизнеса, било за кеф, така че километрите са си съвсем нормални. Разните Мерцедеси, БМВ-та и Аудита, карани от огромното мнозинство подобни хора са на същото дередже и не се спират.
                              Е така е, аз я карам само за кеф, или да водя кучето в парка
                              А иначе в Ауто Билд, като чета за цените на старо, също има доста автомобили, на малко КМ.Относително е кой колко кара.Особено ако се касае и за бензин.

---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:47 ----------

Бате,когат жената мрънка е по-гадно отколкото да ти се развали алфата
                              Абе и това е вярно, оф, няма пълно щастие Както се пее в една руска пиянска песничка:
                              Жени, жени, они за муки нам дани
                              Вино, вино, оно за счастые нам дано

Правописа може и да не е верен, но смисъла е ясен
                              Last edited by fred; d.m.y г., 18:49.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X