Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ще почиваме това лято

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
    #ODB колега не ми казвай ,че се прибиваваш в близост до "Victoria Palace" и караш бордо 146-ца с "лек оптичен тунинг" ,защото ако си ти .......

Не 156 карам ,миналото лято я спирах пред санаториума (това е след Хелена) иначе тази 146 е яка
    Тука по морето много алфи има голям кеф е ...
    156,2.0,2000

Comment

Ако може да използвам темата, за да задам едно въпросче към колегите от Кърджали. Та мисълта ми е следната: дали на влизане в града от Пловдив, е възможно включване от главния булевард (малко преди кръговото) към ул. Иван Вазов или трябва да се минава през центъра?
      Alfa Romeo 146 ti, K&N replacement
      Alfa Romeo 156 Arese

Comment

10 дни през септември в Ментон.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Най-вероятно няколко месеца в Сицилия(ако може да се нарече почивка в моя случай).. възможно е да мина и към Милано, ако имам време.
          Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
          Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Каварна, Сан Ремо, Резово - в тоя ред.

---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:28 ----------

А и няколко дни на Spirit of Burgas
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
              Имам къща в Трявна във възрожденския център до нея точно има голяма кръчма та мисля там да откарам поне месец ...
              Къде ще откараш поне месец - в кръчмата или в къщата?
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ние се гласим за тук:http://www.northbeach-hotel.com/.... Миналата година бяхме там, и може би и тази. Препоръчвам го..... като съотношение цена, качество, екстри, местоположение.
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

като сте пътували сега по празниците из гръцко, какво е положението там сега
                  има ли "специално" отношение към българските шофьори от страна на техния кат и някакви проблеми
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Значи вчера се връщам от Гърция.
                    Ходя всяка година но чак сега ме спряха за първи път.
                    Направиха ми забележка за пресичане на двойна непрекъсната линия, но не ме глобиха. Може би за да не си гонят туристите, все пях бях с гривна на хотела.

При излизане от хотела завих наляво, иначе трябва да пътувам 3 километра където може да направя обратен завой. както и да е след забележката ми се наложи да повторя упражнението поне 3 пъти но си минавах тези 3 километра да ми е чиста работата. Иначе с повече от 10 километра не съм превишавал скоростта и то при ограничение 90 с две ленти в едната посока.

Направи ми впечатление малко повече патрулни коли от друг път. 3-4 от Халкидики до границата а се е случвало да не видя нито една преди.

И както писах в темата за Mito, по пътищата видях поне 10-ина Mito
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD
                    Mazda CX-5

Comment

Малко да вдигнем темата,все пак навлизаме във сезона на отпуските...........във тоя ред споделям -14 нощувки във апарт хотел край созопол първа линия до морето със басейн и ресторант.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

На Поморие!
                        Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                        Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                        Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Гърция остров Лефкада на около 660 км от София.А относно темата за почивките- за мен е престъпна небрежност спрямо самите нас да почиваме в България и дори да похарчим и един лев в български курорт.
                          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                          156 1,8ТS-99 ......
                          EX
                          159 1,9 JTD-08

Comment

И тази година както и миналата - у офиса ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                              Гърция остров Лефкада на около 660 км от София.А относно темата за почивките- за мен е престъпна небрежност спрямо самите нас да почиваме в България и дори да похарчим и един лев в български курорт.
                              Точно пък при византийците е още по-глупаво
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                като сте пътували сега по празниците из гръцко, какво е положението там сега
                                има ли "специално" отношение към българските шофьори от страна на техния кат и някакви проблеми
                                Има леко ,,специално" отношение,но ако карате нормално спазвайки правилника няма да имате никакви проблеми.
                                ,,Специалното" отношение е по-силно от границата до Солун,по магистралата от Солун до Халкидики и по принцип по магистралите,оставете радардетектори и антирадари за да ви е мирна главата,ако ви спрат и имате включено двд в колата постарайте се да го изключите веднага,през деня не карайте с включени фарове(само чужденците карат с фарове дневно време тук).
                                Внимавайте за неправилно паркиране,общинска и нормална полиция сваля номерата.
                                При желание и свободно време всички пътуващи към Солун и Халкидики можете да се обадите за по бира,при проблем също 00306974008887.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X