Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде ще почиваме това лято
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОцапахме и тази тема - спирам, макар, че ми се иска да ти отговоря подобаващо.ОК...малко съм драка, но нищо лошо не влагам.....искам да ни е весело в тоя скапан живот...нека има повече позитивни неща....и аз удрям спирачки
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеАз бях на Созопол, но това ще е за последно, първо и основно плажовете са ужас, много водорасли, повечето време много големи вълни, пясъка е пълен с черупки и съм разочарован. Излезеш ли с колата после паркираш на 5 пресечки от мястото за почиване.
Заслужава си старият град, разходките в него и нещата който ще види човек там, но това може да се съчетае и с почиване по-на юг. За ~ 2 седмици ходихме на плаж на Приморско и Китен и сам много по-доволен.
А за Слънчев бряг лудницата е голяма 80% чужденци всички дискотеки пълни е и по скъпо си е няма начин но ако търсите постояния купон там е мястото.Lancia Delta 2
Alfa Romeo 164 Super
Comment
-
И аз бях на Созопол за 1 седмица. Хотела ми беше почти на плажа, а и имаше паркинг към него. Не съм катерил никакви баириВодата беше чиста първите 2 дни, после имаше много водорасли. За това следващите дни прекарахме на плажа на къмпинг Каваците - водата беше кристално чиста. Чадърите и шезлонгите бяха на доста по-голямо разстояние един от друг, сравнено с тези на плажовете на Созопол, което лично на мен ми хареса (но бяха малко по-скъпи )
За ядене предпочитахме ресторанти в стария град
Като цяло останахме доволни и си починахме добре
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Аз също бях във созопол само че във вилната зона "буджака" във началото на каваци и по точно първия вход на плажа аполония.Бяхме там 2 седмици и останах много доволен и от хотела който е на първа линия със басейн и закуска,плажа е на 5 мин и е перфектен.
Вечер излизахме във стария град,а когато времето не ставаше дори и за басейна си направихме разходка до резерват ропотамо и след това долу до резово.
Ето хотела......препоръчвам го ,Ники Пънчев също беше при нас,вечер си пиехме Узо със него до басейна.
http://pochivka.bg/o-10454-%D1%85%D0...B5%D0%B9%D1%81Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Аз предстоящото лято ще отмарям на сянка под фиатчето с гайчен ключ в ръчичкаFiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Comment
-
Като се има предвид, че иде Коледа и НГ, по добре е да се запитаме дали имате примерно пръжки и суджуци, щото аз обичам такива неща, а не да мислите, какво щяло да стане чаааак през лютотоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКато се има предвид, че иде Коледа и НГ, по добре е да се запитаме дали имате примерно пръжки и суджуци, щото аз обичам такива неща, а не да мислите, какво щяло да стане чаааак през лютото
И в последният момент да реша,места бол за почивка,прекаленото предварително плануване убива тръпката.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщениеАз предстоящото лято ще отмарям на сянка под фиатчето с гайчен ключ в ръчичка155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Да постръскам темата от прахта...
На Слънчев бряг съм тази седмица, със семейството.
Днес видях масленозелена 166 - СА 6024. Кой е?
С колегата Тифоза се видяхме за кратко в събота вечерта в Несебър. Някой друг в Комплекса?Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Аз бях с приятелката само за два дена на море в Равда. Пренощувахме в един хубав хотел с басейн и понеже не ни хареса плажа на Равда имаше много водорасли и като цяло беше доста мръсен и малак отидохме в Поморие на втория ден на плаж и там беше по-добре но пак не кой знае какво. Минахме транзит през Ахелой да видим как е там положението и моето мнение е че доста пусто и недобро място за почиване освен може би за пенсионерите плажа е две ивици на който няма нищо и е доста малак и мръсен. Иначе пребивавахме най-много в Равда и останахме доволни хубаво селце чисто подредено и главната улица хубава много кръчми и заведения само дискотеки нямаше май или поне ние не видяхме сигурно защото Несебър и Слънчев бряг са много близо.Края на месеца пак ще отскочим за 2-3 дена този път мислим за нещо по на югLancia Delta 2
Alfa Romeo 164 Super
Comment
Comment