Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ще почиваме това лято

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ч

Зравейте колеги, мисля да путувам от Русе до Китен по маршртут:
    - Русе-Шумен-Карнобат-по А1 до Бургас-от там до Китен имам два маршрута:
    1) Бургас - Китен през Черноморец - Созопол...вторник е деня за пътуване
    2) Бургас - Ясна поляна - Китен

Някой който е пътувал по този маршрут нека даде мнение.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз почивах вече..... L'Estartit ....хИспания...мноуу убаво местенце, на час и кусур от Барса,плажове...море....спокойно през деня и бурен нощен живот.
      Близо е до Франция и Андора но тях мисля да ги посетя към 18-ти ако Бог даде....
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Зравейте колеги, мисля да путувам от Русе до Китен по маршртут:
        - Русе-Шумен-Карнобат-по А1 до Бургас-от там до Китен имам два маршрута:
        1) Бургас - Китен през Черноморец - Созопол...вторник е деня за пътуване
        2) Бургас - Ясна поляна - Китен

Някой който е пътувал по този маршрут нека даде мнение.
        Днес се върнах от Приморско.Първата схема е ок,стига се много бързо до там-Китен е на 5 км от там,другата не съм я пробвал;само да не се объркаш да минеш през Ахелой- е няма такова задръстване,10км ги взех за около 1 час..
        THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
        http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

много ми е чудно некой като каже отиваме на почивка,и как ще си починете като станете в 4 сутринта и тътрите багажа по колите,на един му се пика на друг ака,един вика затвори прозореца духа ми,пусни оная песен предишната,тука преди спирахме много е яко дай да земеме сладолед че ми се прияде,много бързо караш ще те спре полиция, и на обяд си на море вече изпържен от жега с пресъхнала уста търсиш квартира,мерише ти на йод от морето гларусите ти църкат над главата и те бомбадират с ако за добре дошъл,мазна бабичка и мъжа и пияница коцкар са спретнали една стая и ремонтирали банята да дойдеш да се пльоснеш ти и за това се бъхта 400+ километра и не спа една нощ,излизаш на обяд мерише на цаца на пици в въздуха асфалта ти пари краката и искаш да се скриеш,да ама на жена ти и се ходи на плаж държи да си покаже новият бански и бързо да хване тен до вечертта да е с тен като излезете,криво ти е ама отиваш,забучвате чадъра който го кърши вятъра и го гониш щото пада по гругите хора които те гледат навъсено щото не можеш един чадър да забиеш в пясъка,усещаш как се изнервяш потта тече по тебе залепваш,децата се гонят около тебе и крещтят,искаш да ги хванеш да ги натъпчеш в малките им кофички и да ги посадиш в пясъка като восъчни фигурки да замръзнат,минава ром който неистово крещи-царевици царевици зърната са големи като на Памела Андерсън,от там те напада друг с ключодържатели и надуваеми топки,гледаш хората около тебе и си мислиш че си единственият нормален на плажа,виждаш друг отегчен поглед как се поглеждате и си кимате с глави-не е лесно братче,почваш да гледаш жена си как се надига и се маже с масло,оглежда другите жени как са се обезкосмили с какви бански са имат ли целулит и с по-големи цици ли са от нея и имат ли вече тен,мислиш си нормална ли е къде ме доведе ама аз съм си виновен,искаш да се махнеш да си заровиш главата в пясъка,връщате се имаш прахоляк по тебе фланелката ти е преметната през рамо цялата потна,джапанките ти парят,сядате на кръчме,носи ви се всичко изтекло от магазините и складовете само минералната вода е прясна и в срок,ама хубави ли са ви кюфтетата,да да господине много са хубави...с мазна усмивка ти носят цацата пържена сутринта и претоплена на микровелето,жена ти си поръчва картофки соте също готвени на микровеле и запържени накрая за минута да има цвят на печено,жена ти или с който си се сеща че щом е на море трябва да донесе сувенири,почва ровене по сергиите и ти се навират в муцуната ужасни дрънкулки сътворени от някой си монтьор през свободното му време,а това да го взема ли на Нина?а това харесва ли ти?накрая след няколко въпроса почваш да отговаряш само с ДА защото ако кажеш НЕ се оставя и се търси следващото,стискаш зъби,прибирате се в станцията чуваш скандал някоя майка се кара на детето си а то реве,чуваш как съседа ти си е пуснал портативно радио,после на отворен балкон чуваш как гледат телевизия,заспиваш в адски мъки какво си си причинил,в 10 сутринта си по гащи и чука някой на вратата отваряш-жена в престилка и парцал идва да чисти и да полее мушкатото на балкона,ходи ти се до тоалетна и си сънен ама стискаш защото не знаеш ще и трябва ли вода и банята,сещаш се че трябва да излизаш но се чудиш къде и да ти се размине всичко преживяно от предният ден,излизаш още от вратата начумерен,гледаш младежи с зачервени очи напушени с трева единият вика на другият,копеле тоя холандец е чук мене ме смаза брат,ела се монтираме на тва кафе има яка сервитьорка как ме зяпа вчера брат,разминаваш се с 2 жени едната е висока стройна симпатична хваща окото а другата до нея е трътла и виданга ти хваща погледа че гледаш приятелката и-от едната поличаваш лека усмивка а от трътлата навъсена физиономия гледа те и ти казва безмълвно всички сте еднакви кво намери в тая само ако знаеше къв парцал е...и така до без край,починете си аз ще пропусна.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            много ми е чудно некой като каже отиваме на почивка,и как ще си починете като станете в 4 сутринта и тътрите багажа по колите,на един му се пика на друг ака,един вика затвори прозореца духа ми,пусни оная песен предишната,тука преди спирахме много е яко дай да земеме сладолед че ми се прияде,много бързо караш ще те спре полиция, и на обяд си на море вече изпържен от жега с пресъхнала уста търсиш квартира,мерише ти на йод от морето гларусите ти църкат над главата и те бомбадират с ако за добре дошъл,мазна бабичка и мъжа и пияница коцкар са спретнали една стая и ремонтирали банята да дойдеш да се пльоснеш ти и за това се бъхта 400+ километра и не спа една нощ,излизаш на обяд мерише на цаца на пици в въздуха асфалта ти пари краката и искаш да се скриеш,да ама на жена ти и се ходи на плаж държи да си покаже новият бански и бързо да хване тен до вечертта да е с тен като излезете,криво ти е ама отиваш,забучвате чадъра който го кърши вятъра и го гониш щото пада по гругите хора които те гледат навъсено щото не можеш един чадър да забиеш в пясъка,усещаш как се изнервяш потта тече по тебе залепваш,децата се гонят около тебе и крещтят,искаш да ги хванеш да ги натъпчеш в малките им кофички и да ги посадиш в пясъка като восъчни фигурки да замръзнат,минава ром който неистово крещи-царевици царевици зърната са големи като на Памела Андерсън,от там те напада друг с ключодържатели и надуваеми топки,гледаш хората около тебе и си мислиш че си единственият нормален на плажа,виждаш друг отегчен поглед как се поглеждате и си кимате с глави-не е лесно братче,почваш да гледаш жена си как се надига и се маже с масло,оглежда другите жени как са се обезкосмили с какви бански са имат ли целулит и с по-големи цици ли са от нея и имат ли вече тен,мислиш си нормална ли е къде ме доведе ама аз съм си виновен,искаш да се махнеш да си заровиш главата в пясъка,връщате се имаш прахоляк по тебе фланелката ти е преметната през рамо цялата потна,джапанките ти парят,сядате на кръчме,носи ви се всичко изтекло от магазините и складовете само минералната вода е прясна и в срок,ама хубави ли са ви кюфтетата,да да господине много са хубави...с мазна усмивка ти носят цацата пържена сутринта и претоплена на микровелето,жена ти си поръчва картофки соте също готвени на микровеле и запържени накрая за минута да има цвят на печено,жена ти или с който си се сеща че щом е на море трябва да донесе сувенири,почва ровене по сергиите и ти се навират в муцуната ужасни дрънкулки сътворени от някой си монтьор през свободното му време,а това да го взема ли на Нина?а това харесва ли ти?накрая след няколко въпроса почваш да отговаряш само с ДА защото ако кажеш НЕ се оставя и се търси следващото,стискаш зъби,прибирате се в станцията чуваш скандал някоя майка се кара на детето си а то реве,чуваш как съседа ти си е пуснал портативно радио,после на отворен балкон чуваш как гледат телевизия,заспиваш в адски мъки какво си си причинил,в 10 сутринта си по гащи и чука някой на вратата отваряш-жена в престилка и парцал идва да чисти и да полее мушкатото на балкона,ходи ти се до тоалетна и си сънен ама стискаш защото не знаеш ще и трябва ли вода и банята,сещаш се че трябва да излизаш но се чудиш къде и да ти се размине всичко преживяно от предният ден,излизаш още от вратата начумерен,гледаш младежи с зачервени очи напушени с трева единият вика на другият,копеле тоя холандец е чук мене ме смаза брат,ела се монтираме на тва кафе има яка сервитьорка как ме зяпа вчера брат,разминаваш се с 2 жени едната е висока стройна симпатична хваща окото а другата до нея е трътла и виданга ти хваща погледа че гледаш приятелката и-от едната поличаваш лека усмивка а от трътлата навъсена физиономия гледа те и ти казва безмълвно всички сте еднакви кво намери в тая само ако знаеше къв парцал е...и така до без край,починете си аз ще пропусна.
            Има си шоу в такива почивки - изпитвал съм ги преди десетки години.
            Когато хората са млади може да издържат на напрежението и пак да им е хубаво.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Ебаси глупостите честно. Опорочихте всичко хубаво.
              В този живот каквото видиш с очите си това ти остава. По горе описаната логика недей да ходиш на екскурзия никъде. Има си и хубави места...Има една приказка: Каквото сложиш на език, х*й и видиш с очи това ти остава.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Много си е правилна логиката.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ако се реши здравословния проблем на майка ми или в Трявна или из Родопите.Някъде на закътано и тихо.Не ми трябват ни чалготеки, ни джакузита-макузита, масажисти, спа и прочие простотий.Миналата година бяхме в Елена чист въздух и спокойствие.Рънито е прав това не е почивка ами изтезание.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    Ахахахаха...... спасението е да намериш ония двамата с "холандеца"................
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Отиваш някъде из Родопите, примерно из смолянския край. Хем времето е свежо и приятно, хем красиви природни забележителности, хем тишина и спокойствие, хем хората са по-качествени отколкото в големия гаден град. А като ти се прииска и море - през Златоград за 3 часа си на бялото море. Нищо общо с нашето. Къде ще видиш иначе идеална плажна ивица дълга 500 м и нито един човек на нея?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не можете да разберете някои работи.
                        Някои хора обичат да има напрежение, фраш, гъчканица - това е преобладаващо за хора под 30г.и не ги бъркат неуредиците, а разни дъртаци над 35г. вече разсъждават по друг начин и имат претенции за щяло и нещяло, обаче да е евтино.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Не можете да разберете някои работи.
                          Някои хора обичат да има напрежение, фраш, гъчканица - това е преобладаващо за хора под 30г.и не ги бъркат неуредиците, а разни дъртаци над 35г. вече разсъждават по друг начин и имат претенции за щяло и нещяло, обаче да е евтино.
                          Със сигурност съществува такава възрастова зависимост, но аз и когато бях на 20 предпочитах планината и по-спокойната почивка, както и сега.
                          А сега също познавам много хора под 30, които предпочитат планината. Но такива явно сме изключение от общото правило.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ма аз и кат млад не обичах шумотевицата и гъчканицата.Екото е прав за Родопите и беломорието.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Ма аз и кат млад не обичах шумотевицата и гъчканицата.Екото е прав за Родопите и беломорието.
                              Ти пък си ми толкова ясен - живееш на Морето и естествено, че ще търсиш Планината за почивка, както и други морета.
                              sigpic

Comment

• Бе не бе, обичам си морето и на планина не мога да издаяня повече 4-5 дена, почва да ми липсва.Ма тва нащо море не е море.Искам някъде на усамотено и спокойно масто ма си требе жип за тая работа, с тая талянка не става.Ся си маам главата в дувара задето бракувах джигулата, оная си минаваше отсекъде, па и всичко и беше наред, ама - на!

Comment

Working...
                                X