If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На път е Левски да си плати вересиите ....МВР...още им плаща тока на Герена....а относно с византиците...не си в час....
Мани мани че ЦСка не може да започне да играе и в 3-та дивизия Новото ръководство нямало тия права.Гришата ънка и пънка по телефона бастун ли е глътнал не можах точно да го разбера как обясни проблема Нищо ще ходиме на мачове на Левски А ти какво толкова им вдигаш акциите на гърчалята Те не ни броят за население ти само филии с мармалад им мажеш
Не знам какво толкова им харесват на гръцките камънаци. А Адриатика е толкова наблизо. И не е по-скъпо.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз от 01.08. отлежавам в Бяла. В сряда правих офроуд до Карадере, където засякох още една 156ца СВ. В четвъртък ходих до Бургас, е нема такова отвратително пътуване. На отиване, километрично задръстване до тъпите светофари на Ахелой, а на връщане някой олигофрен беше запалил пожар до прохода, та ме хлърлиха на майка им в г*за през Дюлинския поройник, след 2 часа бръмчене в тапа.
Вчера се вейнах до Варна, а сега отивам да отлежа в Шкорпиловци, щото тук морето е бурничко и идва на "гости" до края на плажа.
Аз тъз годинка съм у Турцията при комшиите ... само, че ше е края на Септември. Цели 8 дена - за пари, които в Гърция карам едва 4 дена. На гръцките пидали един евро цент нема да им дадем вече. Вече се убедих къде е по-добре да си поарчим стотинките .. е Гърция не е мястото. За същите мангизи има почивки и в Тунис. А догодина съм си аресал .. даже си резервирах в Казабланка 5 дена. Пак за по-малко пари ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Аз тъз годинка съм у Турцията при комшиите ... само, че ше е края на Септември. Цели 8 дена - за пари, които в Гърция карам едва 4 дена. На гръцките пидали един евро цент нема да им дадем вече. Вече се убедих къде е по-добре да си поарчим стотинките .. е Гърция не е мястото. За същите мангизи има почивки и в Тунис. А догодина съм си аресал .. даже си резервирах в Казабланка 5 дена. Пак за по-малко пари ..
Аз от 01.08. отлежавам в Бяла. В сряда правих офроуд до Карадере, където засякох още една 156ца СВ. В четвъртък ходих до Бургас, е нема такова отвратително пътуване. На отиване, километрично задръстване до тъпите светофари на Ахелой, а на връщане някой олигофрен беше запалил пожар до прохода, та ме хлърлиха на майка им в г*за през Дюлинския поройник, след 2 часа бръмчене в тапа.
Вчера се вейнах до Варна, а сега отивам да отлежа в Шкорпиловци, щото тук морето е бурничко и идва на "гости" до края на плажа.
И кат са вейна у Варна що не са обади бе.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Я там засеги нема да одим .. ама едни тука френдове одиха и казаха, че ше повторат. Важното е, че има алкохол и яденье .. на мене слънце не ми требва. От бара у кревато и обратно .. е мое да натопим гащите сабаале по ладовина
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Ние почиваме на Шкорпиловци от 10-тина години ... за последните 3 години обаче местните яко меркантилни станаха . Чара изчезна! Тая година изкарахме само една седмица там (последната от миналият месец). Жалко, но догодина просто ще сменим дестинацията
На Иракли ми е минало детството, когато нямаше "еколози", а само военни, които гонеха къмпингарите (осемдесетте и началото на деветдесетте). Наркоманчетата и битниците са го пренаселили за съжаление. За нелагалните "еко къмпингари" оставящи след себе си камари с отпадъци и мини септични ями - без коментар!
От петък вечер или събота ще съм на слънчев бряг за седмица. Ако има някой там, телефоните са ми в подписа. Ясно, че ще се видим с Валери във Влас. Ще отскочим и до Бургас.
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment