Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ще почиваме това лято

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    А гърчалята ще идват да почиват в България щото в Гърция ще им е скъпо Абе нещо като ЦСка един ден всичко се плаща
    На път е Левски да си плати вересиите ....МВР...още им плаща тока на Герена....а относно с византиците...не си в час....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      На път е Левски да си плати вересиите ....МВР...още им плаща тока на Герена....а относно с византиците...не си в час....

Мани мани че ЦСка не може да започне да играе и в 3-та дивизия Новото ръководство нямало тия права.Гришата ънка и пънка по телефона бастун ли е глътнал не можах точно да го разбера как обясни проблема Нищо ще ходиме на мачове на Левски А ти какво толкова им вдигаш акциите на гърчалята Те не ни броят за население ти само филии с мармалад им мажеш
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Не знам какво толкова им харесват на гръцките камънаци. А Адриатика е толкова наблизо. И не е по-скъпо.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Аз от 01.08. отлежавам в Бяла. В сряда правих офроуд до Карадере, където засякох още една 156ца СВ. В четвъртък ходих до Бургас, е нема такова отвратително пътуване. На отиване, километрично задръстване до тъпите светофари на Ахелой, а на връщане някой олигофрен беше запалил пожар до прохода, та ме хлърлиха на майка им в г*за през Дюлинския поройник, след 2 часа бръмчене в тапа.
          Вчера се вейнах до Варна, а сега отивам да отлежа в Шкорпиловци, щото тук морето е бурничко и идва на "гости" до края на плажа.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Аз тъз годинка съм у Турцията при комшиите ... само, че ше е края на Септември. Цели 8 дена - за пари, които в Гърция карам едва 4 дена. На гръцките пидали един евро цент нема да им дадем вече. Вече се убедих къде е по-добре да си поарчим стотинките .. е Гърция не е мястото. За същите мангизи има почивки и в Тунис. А догодина съм си аресал .. даже си резервирах в Казабланка 5 дена. Пак за по-малко пари ..
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Аз тъз годинка съм у Турцията при комшиите ... само, че ше е края на Септември. Цели 8 дена - за пари, които в Гърция карам едва 4 дена. На гръцките пидали един евро цент нема да им дадем вече. Вече се убедих къде е по-добре да си поарчим стотинките .. е Гърция не е мястото. За същите мангизи има почивки и в Тунис. А догодина съм си аресал .. даже си резервирах в Казабланка 5 дена. Пак за по-малко пари ..
              У Тунис са прай тен на бронежилетка бря

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Аз от 01.08. отлежавам в Бяла. В сряда правих офроуд до Карадере, където засякох още една 156ца СВ. В четвъртък ходих до Бургас, е нема такова отвратително пътуване. На отиване, километрично задръстване до тъпите светофари на Ахелой, а на връщане някой олигофрен беше запалил пожар до прохода, та ме хлърлиха на майка им в г*за през Дюлинския поройник, след 2 часа бръмчене в тапа.
                Вчера се вейнах до Варна, а сега отивам да отлежа в Шкорпиловци, щото тук морето е бурничко и идва на "гости" до края на плажа.
                И кат са вейна у Варна що не са обади бе.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  У Тунис са прай тен на бронежилетка бря
                  Я там засеги нема да одим .. ама едни тука френдове одиха и казаха, че ше повторат. Важното е, че има алкохол и яденье .. на мене слънце не ми требва. От бара у кревато и обратно .. е мое да натопим гащите сабаале по ладовина
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Аз също съм в Бяла от 3 дни .Днес ходихме до Иракли ама много беше бурно морето.Довечера ще разходим из Бяла

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      И кат са вейна у Варна що не са обади бе.
                      Жени, магазини.......
                      Бе сещай се, от една "партия" сме.

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Първоначално публикувано от vilika1973 Покажи съобщение
                      Аз също съм в Бяла от 3 дни .Днес ходихме до Иракли ама много беше бурно морето.Довечера ще разходим из Бяла
                      Сега се върнах от Шкорпиловци. Плаж колкото щеш, ма ми отвя фантазията.
                      До Иракли мислех да ида на връщане от Бургас, ма ми мина пожар път

Comment

• Ние почиваме на Шкорпиловци от 10-тина години ... за последните 3 години обаче местните яко меркантилни станаха . Чара изчезна! Тая година изкарахме само една седмица там (последната от миналият месец). Жалко, но догодина просто ще сменим дестинацията

На Иракли ми е минало детството, когато нямаше "еколози", а само военни, които гонеха къмпингарите (осемдесетте и началото на деветдесетте). Наркоманчетата и битниците са го пренаселили за съжаление. За нелагалните "еко къмпингари" оставящи след себе си камари с отпадъци и мини септични ями - без коментар!
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• От петък вечер или събота ще съм на слънчев бряг за седмица. Ако има някой там, телефоните са ми в подписа. Ясно, че ще се видим с Валери във Влас. Ще отскочим и до Бургас.
                          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                          X