Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАК пътен възел "Качица" В.Търново от другата седмица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
    Първо не се казва "управници" а мошенници,и Второ не,че не им харесва,ми някой лев тряя се сгъне
    прав си колега, приемам конструктивната критика
    трябва да мина някой ден тъдява, да нагледам поредното "остроумие" и да си припомня доброто старо време...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

То по-голямо "остроумие" от големия пътен възел на В. Търново няма просто... та с това кръгово трудно ще го засрамят.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Положението вече е много забавно , така че който минава през града да е нащрек Улиците около Качица вече са с нови знаци и променено предимство а катастрофите зачестиха ...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Малееее!

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
          Положението вече е много забавно , така че който минава през града да е нащрек Улиците около Качица вече са с нови знаци и променено предимство а катастрофите зачестиха ...
          Тази сутрин с буса сме се засилили надолу към залата и щяхме да се цункаме с две коли,които излизат откъм СПС-а. Ми то тази улица станала международно шосе Варна -София...има и табели! Егаси...
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Е такова е положението в града http://dnesbg.com/index.php?page=New...sPage&id=14327 Нека ни се смеят всички от другите градове , които се опитват да преминат някак!

Понеже ми се налага тук трите дена все да преминавам от там положението на кратко е следното - отнемане на предимство , задръствания , катастрофи , задръствания причинени от паяка , адски много изнервени шофьори ...
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

абсолютен хаос цари тук. чак вчера слагаха временните знаци и са така поставени че изобщо не се виждат.
              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                абсолютен хаос цари тук. чак вчера слагаха временните знаци и са така поставени че изобщо не се виждат.
                ами де да знам,малко ми е странно така с новите знаци,днес безмалко за стане белята!
                alfa romeo 145 1.6

Comment

Всеки ден гениалността на нашите "експерти" ме изумява ... що ли ми се струва , че група гибони щяха да свършат по-добре работата ... Вече спокойно може да обявим пътен възел "Качица" за най-голямото недоразумение във В.Търново !

"Автобус се заклещи на Качица, налага се нова корекция на пътя

Експеримент вчера показа, че новото кръгово платно на “Качица”, което фирмата изпълнител довършва в момента, не може да обслужва автобусите от градския транспорт. Опитът беше направен след сигнал, подаден от автобусни превозвачи в приемната на народния представител от ГЕРБ Христо Христов.
                  Разтревожените шофьори алармирали, че начинът, по който е направен виражът, не позволява на тежките машини от градския транспорт да се включат от кръговото движение в улицата, която води към Зона В. За да проверят достоверността на сигнала, вчера на място бяха депутатът Христо Христов, областният управител доц. Пенчо Пенчев, представители на фирмата изпълнител на обекта и експерти от РДНСК.
                  Пробата с автобус на градския транспорт, който би трябвало да се движи по разписание след отварянето на съоръжението, показал, че наклонът на завоя и широчината на трасето не позволяват на автобуса да поеме към квартала и той така си останал заклещен на пътя. Причината, според специалистите е, че има грешка в наклона, който тласка моторните превозни средства към ул. “Магистрална”.
                  На този етап са поставени част от бордюрите и първият слой от асфалта. За да се направи корекция на трасето, голяма част от изграденото до момента трябва да бъде разрушено и направено наново. Получих уверението на фирмата изпълнител, че това ще стане и въпреки всичко сроковете ще се спазят, коментира Христо Христов.
                  Според строителите наложителната корекцията ще отнеме около седмица. Не толкова оптимистично настроен бе областният управител доц. Пенчев, който още преди седмица изпрати писмо до РДНСК с питане какво е състоянието на отводнителните шахти под трасето. До момента отговор няма.
                  Първият транш от средствата за доизграждане на пътния възел бяха преведени през май, по график, съоръжението трябва да е готово до средата на юли.

Асфалтирането на Качица започна през миналата седмица, но за съжаление част от отсечките трябва да бъдат разрушени и направени отново."
                  източник - Янтра ДНЕС
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    Всеки ден гениалността на нашите "експерти" ме изумява ... що ли ми се струва , че група гибони щяха да свършат по-добре работата ... Вече спокойно може да обявим пътен възел "Качица" за най-голямото недоразумение във В.Търново !
                    ...
                    Бе на мен още от първото минаване през малкото кръгово ми се стори, че наклона е абсурден, ама тва вече е прекалено... да го построиш и накрая да установиш, че от там не може да мине автобуса... Ебати! Честно трябва да се ебати дебила!

Аз много пъти съм казвал какво трябва да се случи с кмета на площад Майка България, ама сега невърви да го напиша, все пак самоуправството е незаконно И май не важи само за кмета ами за доста хора в тая община

Честно това вече е пълна подигравка: Затваряш пътя София-Варна за две години (за което време не можеш да завършиш не кой знае какъв пътен възел, а ДВЕ КРЪГОВИ ДВИЖЕНИЯ, по какви ли не причини), пускаш трафика през градските улици, с което разрушаваш инфраструктурата между основните жилищни зони в града, причиняваш всекидневни неудобства, както на хората които живеят в града, така и на тия които пътуват между столицата и най-голямото пристанище, създаваш предпоставки за ежедневни ПТП-та с неправилно поставените пътни маркировки около ремонта, и накрая се оказва, че трябва да разрушиш работата дето е наполвина готова, щото си си бъркал в носа докато си проектирал и строил! Ебати! Ако това се случи в цивилизована държава, тия които са го допуснали не могат да си останат на постовете в общината по никакъв начин, ама наистина по никакъв, а кмета автоматично е приключил с политическата си кариера! Тва дето става с тоя пътен възел Качица е абсурдно, дори и на фона на българската реалност
                    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 01:47.
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      създаваш предпоставки за ежедневни ПТП-та с неправилно поставените пътни маркировки около ремонта,
                      Баце на ден стават средно м/у 10-15 ПТП-та по този калпав обходен градски маршрут.

И заради това аз минавам през кв.Чолаковци или покрай Метро.

Comment

още не сме почнали да се въртим по кръговото а вече ми се вие свят
                        точка

Comment

Хайдути!!!

И ако сега кажат, че за "своя сметка" ще оправят грешките... познайте колко пари са "заделили" да отмъкнат, техн.лица,изпълнители, кмет!
                          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

гледам гледам схемите на тоз пътен възел.... е толкова ли беше трудно да се направи един мост и да си е с нормални включвания към и от него. Така хем ще е широко за всички, хем градския транспорт няма да се върти по разни дребни кръгови.
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                              гледам гледам схемите на тоз пътен възел.... е толкова ли беше трудно да се направи един мост и да си е с нормални включвания към и от него. Така хем ще е широко за всички, хем градския транспорт няма да се върти по разни дребни кръгови.
                              От самото начало се знаеше че ще бъде уж мост който щеше да завършва точно до ОМВ , но уви

И ако сега кажат, че за "своя сметка" ще оправят грешките... познайте колко пари са "заделили" да отмъкнат, техн.лица,изпълнители, кмет
                              А дали случайно вдигнаха и данък МПС на всички живущи във ВТ .... Под претекст заради възела.И сега наяве какво има ? - нищо .Бая усвояване на средства е било.
                              Няма да се учудя сега тунел да искат да правят тия тапаци.

Comment

то това изглежда, все едно година и половина са седели и са си чоплили носовете и накрая за 5-6 месеца... ааааааайде едно малко валяче с малко чакълец и хоп готово отгоре отгоре, че да има какво да покажат.
                                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Working...
                                X