Известие

Collapse
No announcement yet.

Дупките в София -- РЕШЕНИЕ!!!!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дупките в София -- РЕШЕНИЕ!!!!

Здравейте! Искам да дам едно предложение за подобряване положението в София, а то е на телефон 987-55-55 - 9377464 0887 18 78 07 Столичен инспекторат . Всички граждани могат да дават своите сигнали за дупките в София на email dti.signali@abv.bg. В Западна Европа има много развито гражданско общество и всеки гражданин звъни за най-малкото, а тук на никой не му ПУКА за НИЩО, което е много жалко за нас като БЪЛГАРИ и софиянци. Лично аз съм "поправил" над 300 дупки и 6 улици от лятото насам само с обаждане на тел. 987-55-55 и смея да твърдя, че съм много доволен, но за съжаление един човек не може да се справи с всички дупки в София. Молбата ми е ако може да има по-голяма медийна информираност и активност и телефон 9875555 да се анонсира , за да може всички граждани да алармират за дупките в София и да направим столицата по добро място за живеене. Само тогава успехът и напредакът са гарантирани за София.ПРОВЕРЕНО И ГАРАНТИРАНО САМО НА 9875555-СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ!!! САМО НЕГО!!!Предварително благодаря за разбирането и помоща ви!!! ТОЗИ ТЕЛЕФОН Е ЗА ВСЯКАКВИ НЕРЕДНОСТИ И АНОМАЛИИ В СОФИЯ!!!! ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗВЪНЯТ И ДА ДАВАТ СИГНАЛИ ЗА ВСИЧКИ НАРУШЕНИЯ И НЕРЕДНОСТИ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ И КВАРТАЛИ!!! ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!!!! 24 часа NON STOP!!! За Жалби : sofia.bg\virtdelovodstvo.asp Сигнали за Дупки dti.signali@abv.bg

Определено вършат работа, пробвал съм ги. До две седмици запълват дупката, колкото и странно да звучи за нашата държавица.
    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Мисля че работят доста добре 2-3 сигнала са ги правили за седмица, ама има едно кръстовище където 2 пъти подавах сигнал и нямаше ефект

Все пак всеки малък успех е нещо хубаво Звънете и не се притеснявайте
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО В СОФИЯ!!!

В А Ж Н О !!!

ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ.
        ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ.

ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!!
        9377464 0887-187-807
        ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp
        ЗА ДУПКИ : dti.signali@abv.bg
        ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ.
        ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ!

САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ!
        ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!!!!!!!
        ПРЕДАЙ НАТАТЪК!!!!!

Comment

И аз съм звънял и бях мн. добре очарован.Вършат работа и наистина е много добре да се престане с безразличието и чакането друг да се обади или да свърши работата.
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Записвам си и ще имам предвид, мерси за информацията.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Добре това е номер за София, а кажете за другите градове как стоят неща, в частност примерно мен ме интересува за Нова Загора!
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Днес се обадих и дадох информация ще видим дали ще станат нещата.
                Много бяха учтиви хората.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Столичен инспекторат - сигнали

Искам да споделя с вас един форум на който попаднах случайно преди време. Той е на Столична община и в него могат да се подават различни сигнали за нередности. Съдейки по броя на постовете не е много популярен.

http://discussion.inspectorat-so.org

Все пак като всяко нещо в България и това не работи много ефективно. Времето за реакция на повечето от сигналите е твърде голямо. Аз лично съм пускал няколко и мога да кажа, че има резултат, но доста бавен.
                  sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

браво

Супер форумче, благодаря вече е в предпочитани!!!
                    Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

и аз съм ги ползвал (телефона) - свършиха ми работа .
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Преди точно 48 часа подадох сигнал за липсващ капак на шахта на кръстовището до нас ( от тези квадратните) и за един пропаднал капак на същото кръстовище.
                        Проблема е отстранен.

Видите ли нещо нередно - звънете.
                        Реакцията е бърза

п.с Въпреки късният час на подаване на сигнала, служителят който ми вдигна беше изключително любезен, и дори ми подаде информация за решаването на друг проблем ( извън тяхната компетенция)
                        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 23:01.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Преди точно 48 часа подадох сигнал за липсващ капак на шахта на кръстовището до нас ( от тези квадратните) и за един пропаднал капак на същото кръстовище.
                          Проблема е отстранен.

Видите ли нещо нередно - звънете.
                          Реакцията е бърза

п.с Въпреки късният час на подаване на сигнала, служителят който ми вдигна беше изключително любезен, и дори ми подаде информация за решаването на друг проблем ( извън тяхната компетенция)
                          При мен също оправиха липсата на шахти,след известно време.
                          Бравос.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Добре това е номер за София, а кажете за другите градове как стоят неща, в частност примерно мен ме интересува за Нова Загора!
                            Не си само ти ... И мен и още много хора от провинцията се интересуват дали има такъв номер за извън Совия ... / Търговище /
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                              Пичове, темата е сериозна.
                              Сега нямам много време, но довечера ще ви поразчистя лафчето - хем и вие да имате няколко часа да си го погледкате.
                              Точно че е сериозна кака и искам да разбера за провинцията какъв е номера или институцията, която отговаря за това?
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X