Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново отвлечен кораб

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
    Малка подробност-на съвсем близко разстояние зад нас през целия преход се движи френски военен кораб, поръчан да ни пази.
    Сащо, радвам се да те 'видя' отново тук
    Причината да имате персонална охрана от френски военен кораб мисля, че е ясна ...поне на теб, мен и тези, които знаят националността на операторите на кораба (французи) и че корабът е един от най-големите действащи плавателни съдове в света в момента (ако не и най-големия)
    Но колко кораби или компании биха могли да си позволят персонален бодигард... В случая с 'Батова' е ясно, че няма как да стане.
    Аз съм чувал, че най-ефективно военно присъствие показвали руснаците, китайските конвои също съм чувал да ги хвалят.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ето нещо положително.http://bnt.bg/bg/news/view/28630/osv...nt_djejms_park
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Сащо, радвам се да те 'видя' отново тук
        Благодаря!

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Но колко кораби или компании биха могли да си позволят персонален бодигард...
        Специално в този случай, помощта беше безвъзмездна, тъй като флага бе удобен за целта. Французите имат някаква договореност с държавата за протекции по тази линия, като същото важи и за "Си-ем-ей Си-джи-ем", до колкото знам. Каква е цялата истина не ми е известно, но е факт, че има действие на държавата. Вярно, флага е техен...За руснаците няма да коментирам-те са просто железни!!!

Comment

Финансовия интерес при вашия кораб, дето кара почти половин милион тона нефт, е достатъчно голям. Отделно загубите от пропуснати ползи, ако (не дай Боже!!!) бъде отвлечен.
          Няма как да не са били взети повечко мерки Покрай тези финансови интереси вие (екипажът) печелите и малко повече спокойствие.
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
          X