Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Така или иначе темата май умря.Никой не се реши да предложи нещо.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      батко, в тоа клуб ше моем влезем половин българия, така ги виждам аз нещата
      стоенчо ти това за преминаване на количествените натрупвания в качествени вярваш ли го?

Според мен, ще е добре да се "пипне" малко календара!Да не се събират няколко мероприятия едно след друго.Ако има няколко, да се направи опит да се обединят в едно.Да речем в един уикенд, се правят две мероприятия, + една вечер купон.Тези мероприятия и сега са факт, но са на различни дати.Трак и Драг, тук трябва да се поработи според мен.Или едното трябва да отпадне от календара, ясно е кое.Един ден Трак, вечерта купон, по възможност обявяване на резултатите, песни и танци на народите, някоя и друга символична награда, или при наличието на спонсори нещо по-стимулиращо.Втория ден, по едно шкембе и много Драг /пи*комерене/.
      не е невъзможно. За нещо подобно споменах в една друга тема- организиране на Alfa Rаce Weekend- защо пък не?
      Ами ние сме го мислили това, мисля си че ще има много доволни фенове, но сами не можеме да се справиме трябва ни помощ от КАРБ а и тяхното одобрение. Незнам на какво мнение са опитваме да се подкрепяме, но за тази година вече е късно. Дано догодина успеем да подготвим нещо.
      И ние сме го мислили

Дано.Аз го намирам за най-разумно.Ако не се разберете, рано или късно, съм 100% сигурен, че това ще прерасне в конкуренция.Да не говорим за разделението на феновете.
      Няма място за конкуренция. Феновете са едни и същи.

Така или иначе темата май умря.Никой не се реши да предложи нещо.
      Така или иначе темата много се измести. Още в началото се отиде на някакви препоръки и обвинения. Дори се включиха и странични неща( гадни спамери ) Но това е нормално, като се има заглавието и. Всички решиха , че въпроса е защо има малко "членове " на клуба ,защото иначе (във форума) хората не са малко.
      Last edited by fiore; d.m.y г., 15:32.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        Според мен, ще е добре да се "пипне" малко календара!Да не се събират няколко мероприятия едно след друго.Ако има няколко, да се направи опит да се обединят в едно.Да речем в един уикенд, се правят две мероприятия, + една вечер купон.Тези мероприятия и сега са факт, но са на различни дати.Трак и Драг, тук трябва да се поработи според мен.Или едното трябва да отпадне от календара, ясно е кое.Един ден Трак, вечерта купон, по възможност обявяване на резултатите, песни и танци на народите, някоя и друга символична награда, или при наличието на спонсори нещо по-стимулиращо.Втория ден, по едно шкембе и много Драг /пи*комерене/.
        Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
        Ами ние сме го мислили това, мисля си че ще има много доволни фенове, но сами не можеме да се справиме трябва ни помощ от КАРБ а и тяхното одобрение. Незнам на какво мнение са опитваме да се подкрепяме, но за тази година вече е късно. Дано догодина успеем да подготвим нещо.
        Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение

не е невъзможно. За нещо подобно споменах в една друга тема- организиране на Alfa Rаce Weekend- защо пък не?

И ние сме го мислили
        Епа като се обичат младите, нека се вземат.Сега остава да си стиснете ръцете.И да не забравите, да кажете резултата.

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Така или иначе темата много се измести. Още в началото се отиде на някакви препоръки и обвинения. Дори се включиха и странични неща( гадни спамери ) Но това е нормално, като се има заглавието и. Всички решиха , че въпроса е защо има малко "членове " на клуба ,защото иначе (във форума) хората не са малко.

Comment

Working...
        X