Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Докато не се спре с плюенето в устите, меренето на пишки и другите хубави български алабалистики нема да има оправия. Старото ръковдство да преглътне и ако може и ако иска да помага да помага, новото да изчисти всякакви отношения бюрократични и документални отнощения със предишното.Толко ли е сложно да го ева или шибаното его на всички е прекалено голямо??

Със стари курви или курвенски номера нов бардак не става.Престанете с курвенски номера.В момента се гради наново.Не става с магическа пръчка, аре малко шанс да се даде на тези хора да покажат какво могат и какви идеи имат.

Ако някои иска да помогне, независимо дали е член или не, да го направи.Да предложи услугите си, да сподели с какво може да е полезен.Стига с това мрънкане..Само това виждам мрънкане.Верно, че винаги ще има недоволни ама аре у лево..
    Last edited by tanatos; d.m.y г., 21:09.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Какво значи "...аре у лево....", и за какво мрънкане иде реч?Не може да се критикува, така ли?
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Аз не видях някой да напише, че застава зад тези хора, че им се дава некакво време да вкарат нещата у редо..Ако след година примерно нищо не се е променило, сипвайте с голямата кофа.Но в началото да започваш да мачкаш, да критикуваш, това не го разбирам.Просто дайте и ако можете помогнете..Това е.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Вие се майтапите, ама аз съм съвсем сериозен - нямам какво да крия и никога не съм имал!
          Ние това много добре го знаем
          Не извъртай 'сА въпроса.Искам-оркестър,певица с цици,печена свиня..
          Иначе...ще взема циганка да те кълне и сърбин да те псуе
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Ние това много добре го знаем
            Не извъртай 'сА въпроса.Искам-оркестър,певица с цици,печена свиня..
            Иначе...ще взема циганка да те кълне и сърбин да те псуе

Пууу затвориха Булгари и не издържаш...Оркестър “Каменци“ ги няма...аххх нещастие. Ся Час Пик като отворят "6 6 6 " и Кондьо
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
              Аз не видях някой да напише, че застава зад тези хора, че им се дава некакво време да вкарат нещата у редо..Ако след година примерно нищо не се е променило, сипвайте с голямата кофа.Но в началото да започваш да мачкаш, да критикуваш, това не го разбирам.Просто дайте и ако можете помогнете..Това е.
              Аз не съм против КАРБ, и в интерес на истината, в тая тема не провокирам и не се заяждам.Просто темата тръгна кофти, с много "страсти".

Не мога да критикувам някого персонално, за това критикувам КАРБ.След като критикувам КАРБ, значи не е в началото, а няколко години по-късно.

Също така, не видях някой да предложи нещо, нито от членовете нито от "другите".Сигурно някой ще каже, че не намира темата за сериозна.Може, но тази е единствената.
              sigpic

Comment

• членовете сигурно си предлагат разни неща във определения за това форум, това, че ние не го виждаме нищо не значи
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• До сега никой не е потвърдил, или отрекъл.
                  sigpic

Comment

• Чекайте малко ся - вие нема как да видите нещо, преди то да се е случило
                    Работи се по определен въпрос и в момента в който се реши окончателно нещо, то се оповестява публично.
                    Преди да има развитие, за чий да се плашат гаргите?
                    Мина един събор, сега мина състезателния ден, а следва и още един такъв.
                    После пък идва ред на Италфест и т.н.
                    Нови членски карти, реклами, отстъпки (Бояне, забраил съм да проверя за договорите).... малко по малко колелото се завърта отново и не е нужно някой да открива топлата вода
                    sigpic

Comment

• Ние само си напомняме за "топлата вода".Ще почакаме, да видим дали "бойлера" ще я "стопли".
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                        А клуб имате ли си, помещение в което да се събират всеки ден алфисти?Не?Трябва да има, защо да се правят отделни сбирки по кварталните кръчми?А и такива теми нямаше да съществуват.Хората които проявяват интерес, щяха да дойдат, да разберат, да се запознаят един с друг.Малко Алфа атмосфера, лафче...
                        Сега всеки тегли към себе си, всичко е разпокъсано.
                        Ша пораснем и ше си напрайм и клуб за лаф мохабед.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          Ша пораснем и ше си напрайм и клуб за лаф мохабед.
                          батко, в тоа клуб ше моем влезем половин българия, така ги виждам аз нещата
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            батко, в тоа клуб ше моем влезем половин българия, така ги виждам аз нещата
                            Спокс, той ще е 24/7/365, така че - трудно ще се случи всичката маса да се изсипе наведнъж и да го задръсти

Comment

• Не ви знам клубовете и посетителите, но ще бъде много добре ако има повече разбиращи хора пишещи в техническите раздели - другото е забавление.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                И накрая молба към pavlin- нека препоръките да не бъдат с обвинителен тон. Упреците да бъдат когато се познава действителното положение.
                                Нямам намерение никого да обвинявам, просто някой се опита мен да ме изкара първо че не чета внимателно и второ че съм звучал като комсомолски секретар.

Comment

Working...
                                X