Аз да попитам има ли този клуб годишно събрание на членовете, годишни отчети и бюджет достъпни за всички членове. Гласува ли се бюджет, приема ли се и дали се изпълнява. Ако всичко това е налице, май нещата ще се наредят лека полека.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАз да попитам има ли този клуб годишно събрание на членовете, годишни отчети и бюджет достъпни за всички членове. Гласува ли се бюджет, приема ли се и дали се изпълнява. Ако всичко това е налице, май нещата ще се наредят лека полека.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеако беше прочел внимателно, щеше да знаеш, че отговора е Да
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПосочи ми къде се споменава за годишните отчети, бюджета и как се приемат и дали са достъпни за всеки регистриран член. Също така има ли контролен съвет, трябва ли да се заверяват отчетите и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМисълта ми е че когато има добра огранизация и контрол нещата се нареждат от самосебе си.
Тука обаче комунизма не е на мода.
Колегата по-горе ти каза за какво става въпрос. Ти не виждаш всичко.
Вярно е, че има много алфи, по-малко юзери и още по-малко членове на клуба.
Това е нормално!
Има много хора, които просто си карат алфата, по- малко са тия, които ги обичат и още по малко тия, които са достойни фенове на марката.Визирам последната изцепка, дето тоя, който може да си позволи всякаква алфа се е забил с една 33-ка.Те това е фен и заслужил майстор на спорта!
Трябва да имаш и елемент на лудост.
Аз като се срещам с приятелите ми от Перник...
Ми кво да кажа.Те са на възраст от 20 до 30 години, а аз дърт пръдльо на 47.
Да ама нас ни обединява идеята и аз се чувствам на 20, а и те разсъждават по-зряло.
Ситото не прощава!
Или си за тука или не!
Колкото до клуба, не мисля, че е като академията на САЩ.Там всеки, който си плати- става академик.
Тука, ако не го одобрят останалите си е просто юзер!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Хайде и аз да кажа нещо за "фенщината". Имам приятел с който бяхме колеги в БСУ през далечната '91, тогава си купих и първата кола-едно Волво360, а той имаше Мазда 929. Година след това аз си продадох колата и на един пазар в Бургас залепнах за една Алфа33. Това беше супер мания по онова време, за съжаление и се радвах кратко, месец по-късно я откраднаха. Но моя приятел много се запали и малко по-късно си купи и той една Алфа 33. Това се случи '93г и до сега той кара само Алфи, сменил е само 2бр 33-ки и в момента има ГТВ. Това са 17 години само Алфа и при въпрос "Защо не смениш марката? отговора е "НЕ-Алфа е мания", за разлика от мен, аз малко бях стреснат от факта, че ми я откраднаха чак до преди 3 годиниТа мисълта ми е, че този мой приятел е ФЕН на марката АЛФА, това разбирам аз за фенщина, въпреки, че не е чувал за форум алфа ромео, какво значение има въпроса - "Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?"
Феновете съществуват въпреки форумите.............
Last edited by Доко; d.m.y г., 11:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеХайде и аз да кажа нещо за "фенщината". Имам приятел с който бяхме колеги в БСУ през далечната '91, тогава си купих и първата кола-едно Волво360, а той имаше Мазда 929. Година след това аз си продадох колата и на един пазар в Бургас залепнах за една Алфа33. Това беше супер мания по онова време, за съжаление и се радвах кратко, месец по-късно я откраднаха. Но моя приятел много се запали и малко по-късно си купи и той една Алфа 33. Това се случи '93г и до сега той кара само Алфи, сменил е само 2бр 33-ки и в момента има ГТВ. Това са 17 години само Алфа и при въпрос "Защо не смениш марката? отговора е "НЕ-Алфа е мания", за разлика от мен, аз малко бях стреснат от факта, че ми я откраднаха чак до преди 3 годиниТа мисълта ми е, че този мой приятел е ФЕН на марката АЛФА, това разбирам аз за фенщина, въпреки, че не е чувал за форум алфа ромео, какво значение има въпроса - "Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?"
Феновете съществуват въпреки форумите.............
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПавка, звучиш като комсомолси секретар и за тебе е понятно.Живееш в САЩ.
Тука обаче комунизма не е на мода.
Колегата по-горе ти каза за какво става въпрос. Ти не виждаш всичко.
Вярно е, че има много алфи, по-малко юзери и още по-малко членове на клуба.
Това е нормално!
Има много хора, които просто си карат алфата, по- малко са тия, които ги обичат и още по малко тия, които са достойни фенове на марката.Визирам последната изцепка, дето тоя, който може да си позволи всякаква алфа се е забил с една 33-ка.Те това е фен и заслужил майстор на спорта!
Трябва да имаш и елемент на лудост.
Аз като се срещам с приятелите ми от Перник...
Ми кво да кажа.Те са на възраст от 20 до 30 години, а аз дърт пръдльо на 47.
Да ама нас ни обединява идеята и аз се чувствам на 20, а и те разсъждават по-зряло.
Ситото не прощава!
Или си за тука или не!
Колкото до клуба, не мисля, че е като академията на САЩ.Там всеки, който си плати- става академик.
Тука, ако не го одобрят останалите си е просто юзер!
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеБъркаш пазарната икономика с комунизъм явно. Хората са казали чисти сметки добри приятели или и това е остатък от комунизма. Хорта като дават пари искат да знаят какво става с тези пари, не става въпрос за облаги а за отчетност. Това е в основата на всяко едно успешно начинание.колега, стани член и веднага имаш достъп до раздела за членове на този форум и там имаш пълни отчети както и годишни декларации за приходите на клуба и всякакви такива
няма страшно
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Честно казано, има какво още да се желае по отчетността, особено от преди години. Имам желанието да подобря точно отчетите, но не знам дали ще ми стигнат възможностите. Ще поработя, пък ще видим.
От към бюджет е по-лошо положението поради ниската предвидимост на приходите за годината. Може да се предвиди до известна степен прихода от членски внос, но спонсорството на мероприятия си е дива индия. Може би специалист в сферата би се справил, но с такъв не разполагаме.
Добрата новина в цялата работа е, че УС и преди, и сега, действа съвестно и прахосани пари на практика няма. Естествено, това се вижда пост фактум, имайки предвид по-горе изложения проблем с предвидимостта на приходите. Та няма как - дава се кредит доверие на УС, пък както се справятI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Според мен, ще е добре да се "пипне" малко календара!Да не се събират няколко мероприятия едно след друго.Ако има няколко, да се направи опит да се обединят в едно.Да речем в един уикенд, се правят две мероприятия, + една вечер купон.Тези мероприятия и сега са факт, но са на различни дати.Трак и Драг, тук трябва да се поработи според мен.Или едното трябва да отпадне от календара, ясно е кое.Един ден Трак, вечерта купон, по възможност обявяване на резултатите, песни и танци на народите, някоя и друга символична награда, или при наличието на спонсори нещо по-стимулиращо.Втория ден, по едно шкембе и много Драг /пи*комерене/.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
мда, обаче на Алфисти трак дей сме само партньори, а не организатори. Организатори са Алфисти.бг
Иначе идеята ти е дорба, но подобно събитие с наем на писта за два дни ще е малко тегаво от към бюджет. Ще се помисли за догодина.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениемда, обаче на Алфисти трак дей сме само партньори, а не организатори. Организатори са Алфисти.бг
Иначе идеята ти е дорба, но подобно събитие с наем на писта за два дни ще е малко тегаво от към бюджет. Ще се помисли за догодина.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment