Известие

Collapse
No announcement yet.

Матури 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Относно матурите аз бях набора който първи се явяваха на матури, а именно 89 (най-големите пичччшове ) и да ви кажа честно при нас като за първа година беше много добре...Абе преписвахме един от друг кой както намери и никой не правеше забележка
    Но сега вече е малко по затегнато, но късмет желая на всички
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

по училищата вече има камери в стаите и на произволен принцип ще се избират за проверка за преписване, доколкото разбрах (това за Бургас)
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        по училищата вече има камери в стаите и на произволен принцип ще се избират за проверка за преписване, доколкото разбрах (това за Бургас)
        Да, така е и изгледа е перфектен, днес проверих как се вижда от другата страна

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
          Да, така е и изгледа е перфектен, днес проверих как се вижда от другата страна
          Да така е! Но когато аз се явявах преди 2 години, а именно бяхме първите все още нямаше камери
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не се притеснявайте матурите са идеални.С всяка изминала година стават все по-трудни и контрола се затяга все повече.Аз се явявах миналта година и по математика гък не можехме да кажем,за БЕЛ беше по-свободно ама не сме преписвали много,защото не беше сложна.

Пожелавам късмет на всички колеги,на които им предстои да минат по този път и да не се плашат,ако са учили ще направят матурите и няма да имат проблем.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Да така е! Но когато аз се явявах преди 2 години, а именно бяхме първите все още нямаше камери
              И преписвахте ли ?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

аз също съм набор 89, ама почнах от 6 годишен та учих с 88 и бях с последните, които не караха матури
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Нещо измама има, аз съм 86 и бях поселдният випуск без матури.
                  И кво против малолетните имате, аз също имам един малко по-различен бал, ще ми липсва малко университета
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                    И преписвахте ли ?
                    Ами те самите учители ни даваха...Казваха айде помагайте си че да ги взимате тея матури...Лошото беше че на втората матура по Биология всички преписваха от мен...и доста обещания получих че ще ме черпят но до ден днешен все още никой не е, а изкара 4 и 5-ци, а аз съответно 5.58 по Биология и 5.07 Български език!

аз също съм набор 89, ама почнах от 6 годишен та учих с 88 и бях с последните, които не караха матури
                    Баси късметлията си
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ехеее тука много набори '89 се навъдихме и аз също бях от първите с матурите и ни даваха да попрепишем малко, дори и самите квестори ни помагаха, а сега гледам много ми мъчат учениците с тия матури. аз в училище си учих много съвестно и не се притеснявах за матурите. после съответно и нямах проблеми изкарах отлични оценки по БЕЛ и Математика, дори си взех и държавният изпит, за който много ми беше дерт.
                      Успех на всички които имат бойната задача да държат матури. Успех и дано имате отлични оценки
                      In God we trust, all others pay cash.
                      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Относно матурите аз бях набора който първи се явяваха на матури, а именно 89 (най-големите пичччшове ) и да ви кажа честно при нас като за първа година беше много добре...Абе преписвахме един от друг кой както намери и никой не правеше забележка
                        Но сега вече е малко по затегнато, но късмет желая на всички
                        Че те тогава квесторите бяха по-уплашени и от вас, плюс тва бяха зле инструктирани и в общи линии не бяха наясно в кво са се забъркали Освен това тестовете бяха умишлено направени лесни за да не стане някой политически гаф с масово скъкасни Пък по-пикантните подробности ше ги спестя, ама в общо линии няма кво да се хвалиш, не си направил голямо геройство с тва масово преписване, просто си нацелил промоцията на първата година... Естествено тая промоция приключи

Пък дали трябва да има или да няма матури и доколко сегашните са фарс, ше кометирам като се наспя, ако не тогава не ми е минал ентусиазма
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

И аз миналата година карах матури. И при нас беше разпусната работа... Естествено не ни даваха чак толкова свободно да надничаме в чуждите листове, но се преписваше без проблем, но на мен не ми се е налагало, защото карах матури по тези предмети, с които кандидатствах (БЕЛ и География) и мина доста добре! Успех на колегите!
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                            Че те тогава квесторите бяха по-уплашени и от вас, плюс тва бяха зле инструктирани и в общи линии не бяха наясно в кво са се забъркали Освен това тестовете бяха умишлено направени лесни за да не стане някой политически гаф с масово скъкасни Пък по-пикантните подробности ше ги спестя, ама в общо линии няма кво да се хвалиш, не си направил голямо геройство с тва масово преписване, просто си нацелил промоцията на първата година... Естествено тая промоция приключи

Пък дали трябва да има или да няма матури и доколко сегашните са фарс, ше кометирам като се наспя, ако не тогава не ми е минал ентусиазма
                            Много си прав
                            Първата година си беше чиста промоция, ама свърши
                            Успех на всички !

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                              И аз миналата година карах матури. И при нас беше разпусната работа... Естествено не ни даваха чак толкова свободно да надничаме в чуждите листове, но се преписваше без проблем, но на мен не ми се е налагало, защото карах матури по тези предмети, с които кандидатствах (БЕЛ и География) и мина доста добре! Успех на колегите!
                              То и аз колега съм с БЕЛ и География, че от 6 клас ми лепнаха прякора Мишо-географа. И куриозната случка беше станала миналата година. На 5 Юни имахме класно по география. Аз почвам да си го попълвам, и тъкмо почнах и всички съученици насядоха покрай мене и почнаха да преписват. Тогава г-ж по География ми каза да си го предам контролното и че ще ми пише 6-ца и ме пусна. И преди това мама ми беше звъннала, че трябваше да и дам контролният талон на скутера, че книжката ми беше готова и трявбваше да иде да я вземе. Та излязох звъннах й и след това отидохме до КАТ-Дъбника за да си взема книжката. И после беше голям кеф, въпреки, че след като взех курмуването черпих приятелите. Ама хайде да не се отплесвам, че темата не е за шофьорска книжка, а за матури 2010.
                              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                                Утре ще се явя на матура по БЕЛ, а в понеделник по Френски език.

Лично според мен тези матури са излишни, защото такива като мен, които не учат(особено по БЕЛ) ще изкарат незаслужено високи оценки.

По тази причина ВУЗ-овете им слагат нисък коефициент за балообразуването.
                                Например в УАСГ 6.00 на матурата по математика е като 4.50 на редовния изпит.

Едит: Ха, забравих да пожелая успех. Е, успех.
                                Е ... ако знаеш какво е УАСГ ... с 4.50 и една диплома 5ца влизаш всичко ...
                                4.50 е АДСКИ висока оценка за тоз университет ...
                                Макар, че сега уча там и ме боли главата
                                Миналата годна на моята матура по БЕЛ не преписвах нищо ... в периода от 8 до 12 клас не съм прочел повече от 4 реда ... имахме някакъв цитат от произведение, което не бях чел ... всичко, което написах беше от обща култура ...
                                Имам 5.26 ... е за какво говорим ? Класната ми беше по БЕЛ и с 300 зора я накарах да ми пише 4ка, а на матурата имам 5.26 ... е ... каква е таз матура ?
                                И привсе отгоре ... криво ляво отсъствията са ми колкото присъствията в училище ... Вярно е и че общата култура ми е малко над наборите, ама чак пък толкоз ...
                                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
                                X