Искам да разкажа за един малък инцидент от днес, като най-вече искам да обърна внимание, върху последствията от подобни случки.
Прибирам се днес след обяд от с.Огняново заедно с цялото фемили. Много добре си попътувахме (200км за около 4 часа) и поооочти сме се прибрали, когато на светофара на околовръстното и Филиповци, докато си чакам реда да тръгна, усещам лек удар изотзадзе с лек прифкус на току що развален неделен следобед
. В този момент усещам как губя контрол и детето ми ще стане свидетел на изключително грозна и батална сцена...

. Дърпам ръчната, слизам, поглеждам към грозната Хонда дето ме е рендосала, полудявам и позеленявам, защото вече си представям какво се е случило със 166ти. В следващия момент стигам до задната си броня иии... изпаднах в неистов смях. Летящата джапанка се вряза добре, защото един объркан млад човек, а именно нейния шофер, докато си пафка цигарка, паднало му огънчето за беда. На мен вече ми става все по-готино и приятно, защото вече съм убеден, че за мен неделята си продължава без излишни движения. На него пък му става все по-зле, защото джапанката се разтече. Ще викаме ли КАТ го питам, а той: Мииии аз пари нямам.!!!
Та с две думи аз му казах, че пари не му и искам и ако не желае да вика "Орган", да напускаме бара, че на мен вече ми се пиеше бира....и така. По живо по здраво си казахме чао, и кой от къде е!!! Отворих си пакетче пуканки, една бира и с кеф си чаткам на компа в момента. Да е жив и здрав човечеца, дето направи 166 с толкова вирната задница!!!!

Прибирам се днес след обяд от с.Огняново заедно с цялото фемили. Много добре си попътувахме (200км за около 4 часа) и поооочти сме се прибрали, когато на светофара на околовръстното и Филиповци, докато си чакам реда да тръгна, усещам лек удар изотзадзе с лек прифкус на току що развален неделен следобед

Та с две думи аз му казах, че пари не му и искам и ако не желае да вика "Орган", да напускаме бара, че на мен вече ми се пиеше бира....и така. По живо по здраво си казахме чао, и кой от къде е!!! Отворих си пакетче пуканки, една бира и с кеф си чаткам на компа в момента. Да е жив и здрав човечеца, дето направи 166 с толкова вирната задница!!!!

Comment