Известие

Collapse
No announcement yet.

Неделен сблъсък: Алфа166 vs. Хонда Сивик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Никой не те кфалифицира и не вади думи от контекста!

Може и грешно да съм те разбрал... дано

Comment

Еййй як г*з имат тия 166-ци,хондата малко харакири ми изглежда
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

все пак е красива италианка, дупе дава само на най-коравите
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

ААА яко аз се чудих от какво са станали тези деруги

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

...пак навреме.....има-няма 3 години...
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Помислих, че в неделя някой ще се бЕга с Хонда и тъкмо ме засърбяха пръстите, а то пълна скука.
              Много ясно, че при такъв удар хондата ще се сплеска.
              На Алфата дирника е бая вирнат.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Щото предникът и е тежък
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Щото предникът и е тежък
                  Предникът и е сплескан. Има форма на торпедо тази кола.
                  И късите и са сложени отвътре, така тотално прилича на рЕкета.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    ...пак навреме.....има-няма 3 години...
                    Така е по добре късно отколкото никога ..

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Вирната е, докато не омекнат пружините отзад. Тогава провисва като стара бабичка.

Comment

броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.
                          Не е зле да постнеш снимки на колата си, за да можем да бягаме надалеч, като те разпознаем.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Не е зле да постнеш снимки на колата си, за да можем да бягаме надалеч, като те разпознаем.
                            е аз ги китосах броните сега почти не личи,само са изместени от ударите,не е нарочно така се е случвало винаги съм гладен или сънен тогава ама съм си взел поука,ставало ми е кофти щото е имало случай изтрескахме едно ауди с 2 ма човека като го праснахме го завъртехме наобратно смени посоката на движение,и слизаме разправяме се нещо пича вика -еби му майката тамън качих момчето да я тества че я продавам на Горубляне...а тия с 124 ката беха 3 ма човека търговци на метали и командировка ама като ги треснах дойде КАТ и им лепнаха лепенка на предното стъкло спряха им колата от движение заради счупен фар и мигача не можаха и на ход да си я приберат,толкова неудобно ми е ставало после,на мене ми земат талона за 1 месец и ми пишат акт за 40 лева на хората им се реве.след среща с мене ходят една седмица замислени...

Comment

хахаха на тебе ти липсват само гранати и калашници в багажника... ..
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

а не аз съм от добрите,махнах си дреновата тояга от колата преди 2 години,само въдички в колата мога да ги почуквам с телескопа от разстояние по главите без да слизам,не обичам джигитите и агресията на пътя и гледам да съм колегиален даже често ми се усмихват и ми кимват с ръка благодарно хората,някак си това ми топли сърцето или пък си мисля че ще си изкупя вината на пътя от това дето съм причинил на други мпс-та,дано са ми простили хората,намерих си оригинален теглич за 164,ужасно са рядки 4 години се ослушвах за него,страх ме е да си го сложа че не знам как ще ни разкачват с него като дам на зад да си закача произволно ремарке от паркинга или некъде.

Comment

Working...
                                X