If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помислих, че в неделя някой ще се бЕга с Хонда и тъкмо ме засърбяха пръстите, а то пълна скука.
Много ясно, че при такъв удар хондата ще се сплеска.
На Алфата дирника е бая вирнат.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.
броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.
Не е зле да постнеш снимки на колата си, за да можем да бягаме надалеч, като те разпознаем.
Не е зле да постнеш снимки на колата си, за да можем да бягаме надалеч, като те разпознаем.
е аз ги китосах броните сега почти не личи,само са изместени от ударите,не е нарочно така се е случвало винаги съм гладен или сънен тогава ама съм си взел поука,ставало ми е кофти щото е имало случай изтрескахме едно ауди с 2 ма човека като го праснахме го завъртехме наобратно смени посоката на движение,и слизаме разправяме се нещо пича вика -еби му майката тамън качих момчето да я тества че я продавам на Горубляне...а тия с 124 ката беха 3 ма човека търговци на метали и командировка ама като ги треснах дойде КАТ и им лепнаха лепенка на предното стъкло спряха им колата от движение заради счупен фар и мигача не можаха и на ход да си я приберат,толкова неудобно ми е ставало после,на мене ми земат талона за 1 месец и ми пишат акт за 40 лева на хората им се реве.след среща с мене ходят една седмица замислени...
а не аз съм от добрите,махнах си дреновата тояга от колата преди 2 години,само въдички в колата мога да ги почуквам с телескопа от разстояние по главите без да слизам,не обичам джигитите и агресията на пътя и гледам да съм колегиален даже често ми се усмихват и ми кимват с ръка благодарно хората,някак си това ми топли сърцето или пък си мисля че ще си изкупя вината на пътя от това дето съм причинил на други мпс-та,дано са ми простили хората,намерих си оригинален теглич за 164,ужасно са рядки 4 години се ослушвах за него,страх ме е да си го сложа че не знам как ще ни разкачват с него като дам на зад да си закача произволно ремарке от паркинга или некъде.
Comment