If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Румба не че нещо, ама тука из варненско нещо рибата изчезна, не се въди, та чак я внасяме.В смисъл ако решиш да идваш за риба с колата да не се разкарваш напразно, да не хабиш бензин на халост де.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
а не аз съм от добрите,махнах си дреновата тояга от колата преди 2 години,само въдички в колата мога да ги почуквам с телескопа от разстояние по главите без да слизам,не обичам джигитите и агресията на пътя и гледам да съм колегиален даже често ми се усмихват и ми кимват с ръка благодарно хората,някак си това ми топли сърцето или пък си мисля че ще си изкупя вината на пътя от това дето съм причинил на други мпс-та,дано са ми простили хората,намерих си оригинален теглич за 164,ужасно са рядки 4 години се ослушвах за него,страх ме е да си го сложа че не знам как ще ни разкачват с него като дам на зад да си закача произволно ремарке от паркинга или некъде.
Колега, освен теглич си вземи и една от онези метални решетки отпред, като при джиповете за сафари. Така ще може на светофар да ползваш колите пред теб като спирачка, пестиш от дискове и накладки.
броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.
Comment