Известие

Collapse
No announcement yet.

Неделен сблъсък: Алфа166 vs. Хонда Сивик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Румба не че нещо, ама тука из варненско нещо рибата изчезна, не се въди, та чак я внасяме.В смисъл ако решиш да идваш за риба с колата да не се разкарваш напразно, да не хабиш бензин на халост де.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      а не аз съм от добрите,махнах си дреновата тояга от колата преди 2 години,само въдички в колата мога да ги почуквам с телескопа от разстояние по главите без да слизам,не обичам джигитите и агресията на пътя и гледам да съм колегиален даже често ми се усмихват и ми кимват с ръка благодарно хората,някак си това ми топли сърцето или пък си мисля че ще си изкупя вината на пътя от това дето съм причинил на други мпс-та,дано са ми простили хората,намерих си оригинален теглич за 164,ужасно са рядки 4 години се ослушвах за него,страх ме е да си го сложа че не знам как ще ни разкачват с него като дам на зад да си закача произволно ремарке от паркинга или некъде.
      Колега, освен теглич си вземи и една от онези метални решетки отпред, като при джиповете за сафари. Така ще може на светофар да ползваш колите пред теб като спирачка, пестиш от дискове и накладки.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Предникът и е сплескан. Има форма на торпедо тази кола.
        И късите и са сложени отвътре, така тотално прилича на рЕкета.
        Да, нещо акулско има
        Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        броните са яки бе хора,имам над 20 удара и 5 вида боя по мене сребристите бой не ги броя че не личи,сега взех да я правя,на един Мерцедес 124 купе като дадох на зад на една бензиностанция и го пернах му потроших фара,стопа,решетката,и му огънах предният капак,на мене ми влезна накрайника на гърнето на вътре и го издърпах с ръка,после ме съди застраховател щото дойдоха куките и ми беше изтекла книжката преди година и половина и бях с акт че карам с изтекла книжка и бягам на патрулните коли ме гонят и куките като видяха се ядосаха и ме наредиха като поляк,нема да забрава един форт с неква провинциална регистрация тамън излизаше от автомивката още мокър и кво се загледах в музиката и като го засилих на пред го изкарах на платното на червен сфетофар,падна му кита и боята до голо на мене нищо имам маи една деруга по предният номер ама не знам от коя кола е то едно ли е.
        Добре че не си бил и пил на бензиностанцията
        Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Вирната е, докато не омекнат пружините отзад. Тогава провисва като стара бабичка.
        Ами с годините омекват разни работи
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Working...
        X