Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от некадърни шофьори !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Въпросът е какво правят тези 5% когато 99% от инструкторите просто се возят, а обучението остава на заден план!?
    Моя интсруктор беше такъв ...добре, че знаех да карам горе-долу и имах желание да не съм поредния ламер на пътя ...

помежду другото до преди половин час гледах блъскащи колички на един паркинг ...голям тетрис беше.. за 10 минути пред мен се чукнаха 4 коли ..собственика на една от чукнатите коли си търсеше къде да паркира на по безопасно място, че боята си беше нова, но шанссс
    Last edited by chriss; d.m.y г., 01:13.
    Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
    Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
      Само да не стане като с ония двамата където трябвало да се разминат на средата на един мост и нито един не искал да върне назад по едно време единия извадил вестник и започнал да си чете, а другия му казал:колега, като го свършиш дай го насам да почета и аз

Ел лошо няма. Вкъщи имам доста голяма библиотека .
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Колеги имам проблем с търсачката в форума има една реклама, която ми пречи и не мога да търса...както и да е...вчера видях, че задната ми врата е надраскана а отпред на капака имам едно чукнато място което е доста дълбоко.Искам да попитам с какво мога да ги закрия или премахно, че много ме дразнят...
        __________________________________________________ ________
        Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 9.7 на 100
        Last edited by svrusev; d.m.y г., 14:00.

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
          Колеги имам проблем с търсачката в форума има една реклама, която ми пречи и не мога да търса...както и да е...вчера видях, че задната ми врата е надраскана а отпред на капака имам едно чукнато място което е доста дълбоко.Искам да попитам с какво мога да ги закрия или премахно, че много ме дразнят...
          __________________________________________________ ________
          Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 9.7 на 100
          С пребоядисване на целите елементи, че гледам си с металик
          По темата, от тази сутрин си имам белег от отваряне на съседна врата и на предната дясна врата, освен на шофьорската....................... Нямам думи вече, писна ми от завеждане на щети, пристъпвам към производството на сглобяем РЪЖДИВ метален ролбар, който да се захваща за дупките на джантите посредством куки и катинари, и който да обгръща колата отвсякъде, пък който иска да се блъска, да си отваря вратата като хамалин и т.н.
          Last edited by RPWWD; d.m.y г., 12:34.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
          X