Известие

Collapse
No announcement yet.

Международно Авиошоу - 23.05.2010 - Долна Митрополия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Международно Авиошоу - 23.05.2010 - Долна Митрополия

Малко окъснявам със инфото, но май до последно почти не е било ясно какво точно ще представлява шоуто.
    В общи линии повече инфо можете да намерите на сайта на шоуто - аз мисля да съм там, и ако е хубаво времето - да ви покажа малко снимки.
    Ще се радвам ако има начин да се засечем там с колеги от форума.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

За съжаление тази година това май е единственото авиошоу в България( вероятно заради кризата).
    Та затова, там сме
    Ако има колеги от форума, които имат намерение да посетят събитието, ще се радвам да се видим

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

През целия следобяд идваха от юг и прелитаха над Плевен за захождане към пистата в Д.Митрополия - забелязах няколко СУ-та.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Алекс изложи се не си пуснал никакво инфо.

Билети за въздушните демонстрации на 23.05.2010г. можете да закупите от мрежата на Тикетпро, както от касите, така и он-лайн от www.ticketpro.bg
        Билети ще се продават и на място в деня на авиофестивала.
        Цени на билетите:
        * Обикновен - 8 лв.
        * Билет за двама - 12 лв.
        * На трибуната - 10 лв.

Как можете да стигнете до летище Долна Митрополия.

Аз да си питам как да стигна от София до там?
        Attached Files
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

пуснете малко слънце, че иначе никакво стигане до там
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            Алекс изложи се не си пуснал никакво инфо.

Билети за въздушните демонстрации на 23.05.2010г. можете да закупите от мрежата на Тикетпро, както от касите, така и он-лайн от www.ticketpro.bg
            Билети ще се продават и на място в деня на авиофестивала.
            Цени на билетите:
            * Обикновен - 8 лв.
            * Билет за двама - 12 лв.
            * На трибуната - 10 лв.

Как можете да стигнете до летище Долна Митрополия.

Аз да си питам как да стигна от София до там?
            И аз така викам, поизложи се тоя път Алекс, но понеже му е рожден ден-простено му е

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Там съм!!! Само дано времето е хубаво, че таман заваля в Плевен ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Там съм!!! Само дано времето е хубаво, че таман заваля в Плевен ...
                И да не е хубаво времето ще скиваме поне 20-тина годишните дзверунгели на пистата - то нещо по-ново не можем да видим.
                sigpic

Comment

я дайте напътствия, ако искам да стигна там, как да стане и от колко часа започват нещата?
                  Колеги, които ще ходят - да се уговорим нещо за общо пътуване???

п.п. сега видях че е до Плевен и малко ще ми е зор да се вдигна утре сутринта да пътувам натам... омотах се че е до Пловдив летището
                  Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:44.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аааа, между София-Пловдив и София-Плевен разликата е има-няма 10-15км като разстояние, така че не се оправдавайте ...
                    Ако някой иска да дойде утре - имате ми телефона, аз ще съм там към 11.00 и ще се радвам да се видим !

Comment

Добри изпълнения се получиха - най ме изкефиха двата F-15 и естествено Миг-29.
                      sigpic

Comment

Шоуто беше хубаво - добре че и времето се задържа добро, та да се порадваме малко на авиация в условия на криза
                        Не мога да кажа, че F-15 ми харесаха, защото двете ниски минавания с виража и стръмния набор може да ги направи всеки мото-делтапланер
                        Най-хубавата част за мене отново беше изпълнението на Свилен Иванов - тоя човек не спира да ме радва и да ме учудва на какво е способен въпреки възрастта си. Съжалявам, че не можахме да се видим, колега old alfist - успях да се намеря само с koolio. Снимки ще кача като се приберем в Пловдив - надявам се че ще са станали добре.
                        Шоуто днес беше многостранно - имаше демонстрация на националния обор по Супер мото, и доста яки дрифтове на три BMW-та от "Дрифт клуб България" - абе като цяло си струваше да си там, нито една минута не беше загубена

Comment

На Ф-овете ме изкефи силата на мощта - усетих трептенето на звуковата вълна по тялото си.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Шоуто беше хубаво - добре че и времето се задържа добро, та да се порадваме малко на авиация в условия на криза
                            Не мога да кажа, че F-15 ми харесаха, защото двете ниски минавания с виража и стръмния набор може да ги направи всеки мото-делтапланер
                            Най-хубавата част за мене отново беше изпълнението на Свилен Иванов - тоя човек не спира да ме радва и да ме учудва на какво е способен въпреки възрастта си. Съжалявам, че не можахме да се видим, колега old alfist - успях да се намеря само с koolio. Снимки ще кача като се приберем в Пловдив - надявам се че ще са станали добре.
                            Шоуто днес беше многостранно - имаше демонстрация на националния обор по Супер мото, и доста яки дрифтове на три BMW-та от "Дрифт клуб България" - абе като цяло си струваше да си там, нито една минута не беше загубена
                            Мда, Свилен Иванов е човек, пред когото можем само да свалим шапка! От лапе го помня с изпълненията му, които изглеждат извън човешките възможности. Някакси след такова шоу всички зрелища и разговори за "мощни" коли ми се струват нелепи ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Алекс, чакаме снимки, вече губя търпение ...

Comment

Working...
                              X