Известие

Collapse
No announcement yet.

За живота и любовта. По принцип ли е така или аз съм странен?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    .Не е необходимо мъжа да е с меки китки, а жената да влачи торбите с цимент, за да говорим за феминизъм и равноправие.
    Съгласна съм .
    Всяка жаба трябва да си знае гьола и прекалената еманципация, води до нааквация, това вече го писах в друга тема, но явно лека полека се превъща в широкоприложим постулат

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Мда, еманципацията при жените е нещото, което направо ме съсипва единственото което ме дразни повече от това да ме затиска някаква мацка с джип е обратното явление при мъжете, които пък от ден на ден стават по-женствени Като видя мъж с потник по него, очертаващ бирено коремче и голям задник обут в бели панталони ми иде да хвана сопата . .
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Мда, еманципацията при жените е нещото, което направо ме съсипва единственото което ме дразни повече от това да ме затиска някаква мацка с джип е обратното явление при мъжете, които пък от ден на ден стават по-женствени Като видя мъж с потник по него, очертаващ бирено коремче и голям задник обут в бели панталони ми иде да хвана сопата . .
        А на мен преди дова да му сваля гащите....
        Па да хвърля сопата...
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

я па чай са малко, кво против белите панталони имате ...? за всичко си има време и място
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

А на мен преди дова да му сваля гащите....
            Па да хвърля сопата...
            Хахаха
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Колега, заеби спама и мачовизма!
              Гушни си гаджето и обсъдете проблема.
              На нея не и е лесно!
              Щом те търси, значи си важен за нея!
              Ако иска и е курва,там ще си намери много лесно друг.
              С дебел портфейл и малка пишка!
              Българките се котират високо , защото не миришат на крави , като техните!
              Не се притеснявай и от това, че проявяваш чувства и човешки облик!
              Ако тая не те оцени, значи не е за тебе!
              Бъди такъв, какъвто си и ще срещнеш тая, която е за тебе, а не тая, която иска да си такъв, какъвто се представяш.
              Аз чак на 45 срещнах жената, с която ми е добре и се чувствам комфортно!
              Имаше и други, с които е щяло да ми е добре, но съм ги пренебрегнал по различни причини.
              Сега като се сещам е само от ниско мнение за себе си или слушане на доброжелатели!
              Поиска да поплачеш на нечие рамо и го получи!
              Време е да те наритаме в задника и да се хванеш в ръце!
              Успех, хлапе!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колега, заеби спама и мачовизма!
                Гушни си гаджето и обсъдете проблема.
                На нея не и е лесно!
                Щом те търси, значи си важен за нея!
                Ако иска и е курва,там ще си намери много лесно друг.
                С дебел портфейл и малка пишка!
                Българките се котират високо , защото не миришат на крави , като техните!
                Не се притеснявай и от това, че проявяваш чувства и човешки облик!
                Ако тая не те оцени, значи не е за тебе!
                Бъди такъв, какъвто си и ще срещнеш тая, която е за тебе, а не тая, която иска да си такъв, какъвто се представяш.
                Аз чак на 45 срещнах жената, с която ми е добре и се чувствам комфортно!
                Имаше и други, с които е щяло да ми е добре, но съм ги пренебрегнал по различни причини.
                Сега като се сещам е само от ниско мнение за себе си или слушане на доброжелатели!
                Поиска да поплачеш на нечие рамо и го получи!
                Време е да те наритаме в задника и да се хванеш в ръце!
                Успех, хлапе!
                Благодаря ти за хубавите думи човек. Благодаря и на всички останали. С жена ми се разбрахме още на следващият ден след като се сдърпахме. То е ясно че това си беше едно чисто битово разногласие, което съм убеден че всеки е имал и то не веднъж. На всеки се е случвало. Аз си обичам жената и държа на нея, както и съм сигурен, че и тя ме обича и не е с мен заради пари, поради простата причина че ги нямам в излишък. Чат пат лишавам себе си от нещо за да й купя по-голям подарък, но не ми пука. Въпроса беше, че тогава се получи някво странно и може би това че не си бяхме вкъщи, тук в София доизнерви ситуацията, а мен със сигурност. И все пак благодаря за коментарите, защото е важно човек да слуша какво му говорят по-големите
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                  Благодаря ти за хубавите думи човек. Благодаря и на всички останали. С жена ми се разбрахме още на следващият ден след като се сдърпахме. То е ясно че това си беше едно чисто битово разногласие, което съм убеден че всеки е имал и то не веднъж. На всеки се е случвало. Аз си обичам жената и държа на нея, както и съм сигурен, че и тя ме обича и не е с мен заради пари, поради простата причина че ги нямам в излишък. Чат пат лишавам себе си от нещо за да й купя по-голям подарък, но не ми пука. Въпроса беше, че тогава се получи някво странно и може би това че не си бяхме вкъщи, тук в София доизнерви ситуацията, а мен със сигурност. И все пак благодаря за коментарите, защото е важно човек да слуша какво му говорят по-големите
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

...капчицата, заради която прелива чашата е нещо като например кутията с кафето. Исках да си изясня дали съм бил прав в конкретната случка. Е, явно не съм бил...
                    Определено не си бил прав - жената има нужда от целувки и ласки, още повече като се виждате веднъж месечно.

Помисли обаче и за другата случка - там също не си бил прав:

...тя се прибра следобяд доста изнервена, аз естествено се бях заблял тук във форума (представяте ли си). Тя ме помоли да изключа форума, грешката ми беше че казах "след малко". За малко да се скараме ама се предоствати...
                    Ще си призная, че се вбесявам като се прибера след работа и жената не ми обърне внимание, щото гледа сериал. И то не толкова защото съм уморен и изнервен от напрегнатия ден, а защото очаквам внимание. Тук е мястото да кажа, че по принцип този от нас, който е в къщи, винаги посреща другия с целувка и внимание, така че номерът със сериала е някакво изключение.

Просто сме си изградили такива отношения и аз държа да са такива. Помисли само: цял ден не си се виждал с любимия човек, пълен си с впечатления от деня, които искаш да споделиш (и хубави и лоши), намерил си информация за лятната почивка, която искаш да обсъдиш и т.н.

Или пък: струпали са ти се неприятности, прецакали не само враговете в службата, но и някой от онези, които имаш за приятели, разочарован си, огорчен си и по пътя към къщи си мислиш: "добре че поне в къщи имам някого, който ме разбира, не ми зевижда и няма да ме прецака" и без да искаш се настройваш с очакването, че жената ще те посрещне с усмивка и прегръдка, ще те изслуша и ще те успокои. И влизайки с тази нагласа, ако като я видиш да виси в някъв форум или да гледа някъв, без да стане да те посрещне, контрастът те удря в челото безмилостно и няма как да не се ядосаш.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

затова казах и повтарям

човек се ражда, живее и умира сам, да разчиташ на някой, който няма кръвна връзка с теб... безсмислено.

ниски очаквания - слаба вероятност от разочарование. така животът е по-малко натоварващ.

наречете ме млад, наречете ме коравосърдечен... за мен това е истината
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ниски очаквания - слаба вероятност от разочарование.
                        Това ме подсеща за един лаф на шефа ми... "Когато си избираш жена, трябва такава* да я избереш, че ако я оковеш до ЖП линията и мине някой циганин, веригата да открадне, но жената там да остави".

С две думи чуйте тая песен и нека тя ви служи като наръчник за избор на партньорка!*
                        http://vbox7.com/play:47c6c239

*изборът на такъв тип жени за партньорки гарантира, че те ще са верни само на вас и никой друг освен вас няма да ги притежава.
                        BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          ниски очаквания - слаба вероятност от разочарование. така животът е по-малко натоварващ.

наречете ме млад, наречете ме коравосърдечен... за мен това е истината
                          Това, че си млад, пък било то и коравосърдечен е само плюс по-скоро А и на всичкото отгоре си много близо до истината и факта,че на толкова крехка възраст си успял да я набараш, ти носи още повече бонуси
                          На някои хора са им нужни много повече години и личен опит(парещ ), че да стигнат до тез заключенийца
                          И аз съм на мнение, че прекалените надежди и очаквания, неминуемо водят до по-голям риск от разочарования и слава богу, че и аз сравнително отдавна го открих този момент, но най-вероятно ще да е било доста по-късно от тебе

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                            Това ме подсеща за един лаф на шефа ми... "Когато си избираш жена, трябва такава* да я избереш, че ако я оковеш до ЖП линията и мине някой циганин, веригата да открадне, но жената там да остави".

С две думи чуйте тая песен и нека тя ви служи като наръчник за избор на партньорка!*
                            http://vbox7.com/play:47c6c239

*изборът на такъв тип жени за партньорки гарантира, че те ще са верни само на вас и никой друг освен вас няма да ги притежава.
                            хаха

ниско очаквания имам предвид от емоционална страна, иначе физически гледам по-арно да е
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Аз пък много очаквам и много давам! Но, не от всеки и на всеки! Обаче намеря ли човешкото в някого - давам и то много. А и няма как да е по-различно, как иначе ще откриеш човека за теб, като се пазиш ли?
                              За да разбереш една жена какво мисли и иска, трябва да говориш с нея, много да говориш с нея.
                              Те очакват да ги разбираме ей така от самосебе си, но не става, трябват усилия и от двете страни.
                              Момента със сърденето ще трябва да го сведеш до минимум, изчакай малко да мине огъня и почваш да я разпитваш за ситуацията. Ще се изненадаш колко и е различна гледната точка от твоята. След това ще и обясниш ти какво си имал предвид при това доста обстойно и търпеливо, и накрая тя може и да те разбере, а и ти - нея.
                              Ако си заслужава давай, ако не-здраве да е.
                              Успех!
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                Аз пък много очаквам и много давам! Но, не от всеки и на всеки! Обаче намеря ли човешкото в някого - давам и то много. А и няма как да е по-различно, как иначе ще откриеш човека за теб, като се пазиш ли?
                                За да разбереш една жена какво мисли и иска, трябва да говориш с нея, много да говориш с нея.
                                Те очакват да ги разбираме ей така от самосебе си, но не става, трябват усилия и от двете страни.
                                Момента със сърденето ще трябва да го сведеш до минимум, изчакай малко да мине огъня и почваш да я разпитваш за ситуацията. Ще се изненадаш колко и е различна гледната точка от твоята. След това ще и обясниш ти какво си имал предвид при това доста обстойно и търпеливо, и накрая тя може и да те разбере, а и ти - нея.
                                Ако си заслужава давай, ако не-здраве да е.
                                Успех!
                                Също както теб, така и аз много очаквам и много давам на близките ми хора(приятели, семейство, жена). В конкретният случей, моята жена заслужава много повече отколкото й давам, но се старая максимално. Аз си падам малко дърво. Например тя обича да танцува, а аз хич немога, а мрая да се излагам с кьопавите ми движения....всеки път ми се моли да танцувам с нея...е какво да правя - танцува! щом е за нея В крайна сметка щом сме с някого и го обичаме трябва да има някакви жертви. Преди да се съберем с нея, аз бях влюбен 6 години в нея и нито за миг не съм спрял да мисля за нея. Бях убеден, че тя е моята жена, давах всичко, а получавах само приятелство. Лошото беше, че бяхме толкова близки приятели, че трябваше да слушам постоянно за връзките й с момчета....лоша работа, беше ми тежко, но пък не съжалявам нито за миг, защото сега мие много хубаво с нея. Все пак тя е с пръстен на ръката, другото е въпрос на време и пари
                                In God we trust, all others pay cash.
                                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                                X