---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що за удоволствие е това!?
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
е - на- такива гьотферени мноо ме радват(шофера на опела имам в предвид)
имах колега камьонджия-супер екстремен тип- не можеш го ядоса, а ядоса ли го-БЕГАААЙ. подобен на твоя случай колега Димитров-на баир с камьон не става бързане, та тъпинко прави опити да задминава ама йок-кофти баир, нема видимост и оня "майстор" шубе го яде. на правото обаче изпреварва и забива пред камьона на колегата и почва простотиите. колегата спокоен, нито му присвятква, нема клаксони ама по едно време превключи на режим "идйотин" и го хварли в канафката с най-невъзмутимо изражение на лицето...
За тва не се ядосвай-некой ден тоз пилот на опела ше налети на колегата...блаженни са низшите духом...
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗа N - ти път ми се случва! Вече вчера. Карам си с нолмална за извънградско скорост - 90 до 120 км\ч. Настигам някакъв опел, идва баир и той почва да се движи със 70 - 80. Нормално! Отнемам газта, спазвам дистанция 40 - 50 м. Идва завой и "нашият" почти спира. Тоя завой нормално го взимам с 80. В тоя случай беше под 60 а може би и под 50. Излизаме на прав участък и си викам - " ще го оставям отзад пък като иска да събира охлюви". Ляв мигач и ... газ. Да ама .... не. "Нашият" също ускорява. Можех да върна на 4 та .... но защо. Изпреварих го и на 5 та на газ ама .... със 140. Защо беше необходимо да ми създава проблеми след като после пак се движеше с под 90. Това не го разбирам! Аз като видя че някой идва с висока скорост в лявата лента или отнемам газта, или в най лошият случай - не променям скоростта. И най странното е че тоя беше "дядка", на моята възраст горе долу. Да беше някой младеж дето му ври кръвта - да го разбереш, а то... .
А! Да! Много Алфи у Варненско бе! Ако видите отзаде си 146 сив металик със лек златист оттенък и включени фарове - да знаете че Ви поздравявам. От толкова Алфи нямам мвреме да ръчкам светкавицатаЕ, има и такива дето се гаврят нарочно, но те са по-малката част от идиотите на пътя. А за глупостта и простотията възраст няма, така че дали е "дядка" или младеж ...
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеА! Да! Много Алфи у Варненско бе! Ако видите отзаде си 146 сив металик със лек златист оттенък и включени фарове - да знаете че Ви поздравявам. От толкова Алфи нямам мвреме да ръчкам светкавицатаAlfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
На мен такива не ми се опъват, защото при изпреварване съм в готовност веднага след завоя или преминаването на отстрещния автомобил да напъна изпреварваният от мен, като държа машината в обороти и съм достатъчно близо зад него - при това положение той няма време да реагира, освен ако е със значително по-мощна кола от моята.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
И на мен ми прави впечатление,че подобни идиотски изпълнения се правят от хора на средна възраст.Явно ги напъва нещо вторият пубертет.От млади шофери гледам тъпи изпълнения повече на градско.Не знам,защо всички са решили,че като караш Алфа и задължително трябва да си премерят оная работа с теб.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Преди няколко дена, на един светофар си карам и гледам отзад бързо идва един тарикат, пробва някакви изпълне ния да изпреварва неправилно, нагоре в един баир дава газ, и не направи нищо друго освен да застраши ситуацията, имаше малко място между моята и др кола в съседната лента. Изложи се пича и на следващия светофар гледам чичка на 40 години, неможах да повярвам!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение... и на следващия светофар гледам чичка на 40 години, неможах да повярвам!Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Аз в такива ситуации изпреварвам коп*лдака и умирам пред него... в смисъл изпреварвам го, бам спирачката и почвам се влача пред него. После като го видя, че ше тръгва да изпреварва настъпвам яко докато не се откаже... а като се откаже пак умирам пред него. Дет се вика с неговите камъни по неговата глава. Тая процедура я повтарям докато не ми омръзне или докато не реша, че Шумахер си е научил урока за вбъдеще. Никак не ги обичам подобни изпълнения.
Същото го правя и ако ми се случи ситуацията: карам с 110-120, бам некъф едвам ме изпреварва и умира на 80 пред мен. За кво изобщо ме изпреварва кат после неможе да подържа същата скорост...Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 12:24.BMW E39 528i
Comment
-
Е как да не се нервивам и аз, но ситуачията е подобна, аз карам с някава законна и нормална скорост ~90, може и към 100 да отивам, друг който се движи бавно и има места на който не може да се изправари, след това нарочно ми дава газ като искаш да го минеш, що за манталитет.
Ако карам бавно не се състезавам с никой, който бърза ме надминава и забравя за мен.
Всеки решава и преценяма как и с колко да кара, на никой не се сърдя или ще правя забележка, камо ли номера, но поне не пречете на другите. Хората явно са свикнали на друг виз каране, наблюденията са ми за по-възрастните хора, без да се засягат.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment