Известие

Collapse
No announcement yet.

Що за удоволствие е това!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мхм,само че като му отвръщаш"с неговите камъни",директно падаш на неговото ниво
    Да засича,да пречи,да се бута..явно акъла му е толкова
    Всякакви диваци има по пътищата и няма да се свършат,ако взема да се ядосвам на всеки...
    Подминавам ги и ги изтривам на секундата от съзнанието си
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

И аз съм останал с впечатление, че повече възрастни хора го правят това с гаста до долу при изпреварване. А иначе другото, което ме дразни е като тръгна да изпреварвам и някой и да ми кара в средата на пътя.

Comment

колега вярвай на път с дупки карам не само по средата ми и в насрещното... общо взето ако е много разбит пътя и някой кара след мен, със сигурност ще си помисли, че съм седнал мъртвопиян зад волана

Но на дали съм единствения тук, който гледа как да си опази окачването на автомобила по нашите весели пътища... разбира се подобно шофиране прилагам само ако не застрашавам никой друг в движението
        BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
          колега вярвай на път с дупки карам не само по средата ми и в насрещното... общо взето ако е много разбит пътя и някой кара след мен, със сигурност ще си помисли, че съм седнал мъртвопиян зад волана

Но на дали съм единствения тук, който гледа как да си опази окачването на автомобила по нашите весели пътища... разбира се подобно шофиране прилагам само ако не застрашавам никой друг в движението
          Добре де аз тръгвам да изпреварам на път, на който няма дупки, а другия кара по средата. Да не би за мен дупките да се затварят. Ясно ми е, че ако пътят е разбит този пред мен си е в правото си.

Comment

Щом пътя е читав определено на другия мястото му не е върху разделителната линия
            BMW E39 528i

Comment

В това отношение гърците ме кефят, настигнеш го, той не само, че не натиска газ докато го изпреварваш ами минава колкото може по в дясно.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Миналата седмица,точно на литището на Долна Митрополия,един олигофрен с камион се изнесе на средата на пътя и трябваше да скоча на половина в банкета и да се отъркам покрай дръвчетата, за да изкоча отпред.Бях му дал сигнал от по-рано и тъкмо стигам на средата му и тиквеника се изнесе към мен.Беше и валяло,та ми се наложи доста да затисна волана,за да остане колата в пътя.Просто се чудя, що за изроди се движат по пътищата.Такива трябва да ги закача на един "тролей" на някое от дижурствата ми,че да се нагледат и да си седнат на задниците.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Миналата седмица,точно на литището на Долна Митрополия,един олигофрен с камион се изнесе на средата на пътя и трябваше да скоча на половина в банкета и да се отъркам покрай дръвчетата, за да изкоча отпред.Бях му дал сигнал от по-рано и тъкмо стигам на средата му и тиквеника се изнесе към мен.Беше и валяло,та ми се наложи доста да затисна волана,за да остане колата в пътя.Просто се чудя, що за изроди се движат по пътищата.Такива трябва да ги закача на един "тролей" на някое от дижурствата ми,че да се нагледат и да си седнат на задниците.
                  Не знам защо писанието ти ми светна асоциация с един филм, който гледах преди доста време: "Easy rider".

И се размислих, че когато такива неща се случват неволно, не е толкова страшно - следващия път човекът няма да е разсеян.
                  Но силно ме притесняват людете, които изпитват удоволствие от подобно собствено поведение.. на принципа "Я съм голем, нека ми доде". За такива оправия има ли?
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Не знам защо писанието ти ми светна асоциация с един филм, който гледах преди доста време: "Easy rider".

И се размислих, че когато такива неща се случват неволно, не е толкова страшно - следващия път човекът няма да е разсеян.
                    Но силно ме притесняват людете, които изпитват удоволствие от подобно собствено поведение.. на принципа "Я съм голем, нека ми доде". За такива оправия има ли?
                    Има.По-принцип съм противник на насилието и оръжията,но ще ми прекипи и ще извадя желязото от касата.Един идиот ще го отнесе,пък аз ще лежа в затвара с чистата съвест,че съм спасил много животи.Не желая да си сасипя семейството и за това отдавна държа всичко под ключ.Просто се знам,какво ще направя ,ако ми е под ръка в такъв момент.Едно ме научиха някога на границата да го правя добре ....... и още го помня.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Изпреварването си е най-рисковата маневра и винаги трябва да имаш готовност за реакция - както преценка за разстоянието и скоростта на обектите насреща, така и следене с периферното зрение на изпреварвания и всичко това съобразено с пътната обстановка. Всяко едно изпреварване си е едно премеждие.
                      Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:52.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        ... гледам чичка на 40 години, неможах да повярвам!
                        Чшшш, альууууу, нещо - май, а?!?
                        Ае да не се обиждаме на 40 годишни, ако може ...

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:59 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        ... А! Да! Много Алфи у Варненско бе! Ако видите отзаде си 146 сив металик със лек златист оттенък и включени фарове - да знаете че Ви поздравявам. От толкова Алфи нямам мвреме да ръчкам светкавицата
                        А ако видите сребриста 156, с ухилен "чичка на 40" и ви показва , да знаете, че съм аз и ви поздравявам ...

пп Обикновено откъм купето се разнася здрав метъл или хард рок

Comment

Не е имал късмета да нацели някой добър чичко - ще има да му гледа пушека.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

и аз имам прясна историйка от тази сутрин!движа се градско 50-60км/ч, не прекалявам щото в нашия град с полицаите на глава не се излиза и така господин "Х" пред мен с опел вектра движеща се с около 30-40км път еднопосочен с две платна пристигам аз отзад,той кара в лявата лента и не отстъпва виждам пролука в лявата и тъкмо се провирам и гопсодинът реши да ме затваря до мен парапети,тротоари викам си айде вече и разказах играта на моята!нямах никакво време за реакция и така му отнесох огледалото на господина!ся и аз може да съм в нарушение ма сори като ш караш с 30 има си две платна карай в лявото!даже и не спрях да се занимавам с него че трябваше да го убивам май!!!ся другият път ще знае да си гледа в огледалата!!!
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                              и аз имам прясна историйка от тази сутрин!движа се градско 50-60км/ч, не прекалявам щото в нашия град с полицаите на глава не се излиза и така господин "Х" пред мен с опел вектра движеща се с около 30-40км път еднопосочен с две платна пристигам аз отзад,той кара в лявата лента и не отстъпва виждам пролука в лявата и тъкмо се провирам и гопсодинът реши да ме затваря до мен парапети,тротоари викам си айде вече и разказах играта на моята!нямах никакво време за реакция и така му отнесох огледалото на господина!ся и аз може да съм в нарушение ма сори като ш караш с 30 има си две платна карай в лявото!даже и не спрях да се занимавам с него че трябваше да го убивам май!!!ся другият път ще знае да си гледа в огледалата!!!
                              Как да гледа?Нали вече няма
                              Същата исторя само,че аз бях наблюдател.Двама едвам не се пребиха по подобен начин със затварянки и сечене на пътя с околко 70-80км/ч градско.
                              Хубави хора.

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                                Нищо не можах да разбера от обясненията ти, но градско човек може и с 10км.ч да си кара в най-лява лента, законът го позволява.
                                Last edited by soldier; d.m.y г., 15:35.

Comment

Working...
                                X