Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте идея за евтина, вкл. и за поддръжка, здрава малка кола ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    Опел Корса 1,2 mi на ГАЗ
    Иделания автомобил за жена
    газта само я мирише 6/100 по левче
    Окачването му е всичко по левче .
    Въртиш ключа - караш и забравяш кога си заредил .
    Няма скъпи дебиломери и МАП сензори - чиста работа
    Бюджетен автомобил .
    Ама - Опел .
    Ама толкова дървен, грозен и неудобен ...
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Ама толкова дървен, грозен и неудобен ...
      Така е .....
      Ама 6,66лв на 100Км градско .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        Така е .....
        Ама 6,66лв на 100Км градско .
        Стига бе, майка ми кара Корса 1,4 и харчи над 6 бенз. и на извънградско даже. 6 газ на градско няма кола, която да харчи. Освен ако се кара само събота и неделя през нощта.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Сестра ми купи Пунто 2000г. 1.2 - 60 к.с. и гори към 6.5-7 бензин и като цяло за няколко месеца каране само маслото му е за смяна и барабаните задните са изядени ама те бяха към 30 лв бройката. Колата е много готина и има ел. хидравлика и за паркиране е перфектна и доста икономична.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Още един глас за Микрата! В началото на месеца карах такова за малко и останах приятно изненадан от вървежа на малката кола. с 4ма човека си вдигаше 100км/ч от раз!

Много е маневрена!
            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              @Петър

ПОздравления и от мен за поста ти. Ако се засечем на утрешната среща, може да обменим опит и информация кой докъде я е докарал

Ми кажи една добра цена и да паля жтд-то да го прибирам тоя форд?
              Днеска ще ти вкарам една корса на далавера
              99г.,1,2 16 екотек,с клима,ел,хидравлика и т.н. идеална за жена

Имам и една фиеста 3 ,без екстри
              идеална е за млади шофьори ,
              абс,4 врати,1,1 моно,малко откъм външен вид е зле.
              без пари за 800-900 лв
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Стига бе, майка ми кара Корса 1,4 и харчи над 6 бенз. и на извънградско даже. 6 газ на градско няма кола, която да харчи. Освен ако се кара само събота и неделя през нощта.
                Зависи какво искаш да постигнеш като разход и икономичност . За вървене да речем не става за драг в класа си
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

ЖТД проповедника trustworthy реши своята дилема вече и мина на бензин Да му е честита придобивката и да си я кара със здраве дамата му

Ето моето предложение за кола за жена - продава се
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                    ЖТД проповедника trustworthy реши своята дилема вече и мина на бензин Да му е честита придобивката и да си я кара със здраве дамата му
                    Te ти булка Спасов ден .
                    Пламене да и е честита на жена ти и много безаварийни (кви аварии с бензин пък) километри .

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      (кви аварии с бензин пък)
                      На касата в бензиностанцията
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                        Хмм, докато ние вкъщи все още мъдруваме, други действат. Браво, да ви е честита придобивката и много безаварийни. Ама колега я дай някакви подробности за колата.
                        Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

• Хех Ромео ме е издал явно Благодаря за пожеланията. Сега ще поразредя идванията на алфистките сбирки, че имам и на опелските да ходя вече
                          Всеки в клас 1000 кубика може да се чувства предизвикан за гонка
                          На Петър пожелавам да намерят скоро търсения автомобил, че от опит знам, че не е никак лесно да се търси в нашия район.

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                          Хмм, докато ние вкъщи все още мъдруваме, други действат. Браво, да ви е честита придобивката и много безаварийни. Ама колега я дай някакви подробности за колата.
                          Аз не съм спрял да търся и оглеждам коли от почти седмица. Дори до Шумен и Нови Пазар отскочих и без малко да компроментирам шофьорската си кариера за известно време

Това е линкът към обявата. Още ден-два ще е активна. Предпочетох тази, защото единствените разходи са за нотариус, смяна на талон (с варненски номера е), малко масло и някой ремък евентуално. Има гражданска и данък (30 лв )платени
                          Last edited by trustworthy; d.m.y г., 09:03.
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Аз съм за Пунто 1.2 75коня Нашите имат такова
                            Недостатък - волана е малко тежък , но разхода и всичко друго е един път.
                            Гарнитура капак клапани 1.80лв. На Алфата 35лева
                            Градско гори около 7-8/100 извънградско и по-малко , но ако се кара бавничко 90-100 при по-голяма скорост си гори като за голяма кола
                            Дано съм бил полезен

Comment

• От личен опит мога да препоръчам Опел Корса. След 94-та година няма проблем с ръждата, поне не генерален. Колата е ултра идиотоустойчива. Не знам от какво са направени окачването, мотора и ск.кутия, но са неразрушими. 1.4 бензин или 1.5Д, който харчи колкото да се каже, че харчи нещо. Евтина, здрава, проста. Като и писне, вече нещо по-хубаво.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                                Хех Ромео ме е издал явно Аз не съм спрял да търся и оглеждам коли от почти седмица. Дори до Шумен и Нови Пазар отскочих
                                Бе ти без малко и до Велико Търново да отскочиш за Ка-то , а първата ти оферта май беше по врачанско , смятайте какъв е пазара на малки коли във Варна В случая опира до изгодната оферта

The Dark Knight , прав си за Пунтото , с разликата за тези гарнитури , че съм сменил няколко от по-скъпите

Остана и Peter_63 да намери своята кола
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X