Първоначално публикувано от sunny2006
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте идея за евтина, вкл. и за поддръжка, здрава малка кола ...
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАма толкова дървен, грозен и неудобен ...
Ама 6,66лв на 100Км градско .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТака е .....
Ама 6,66лв на 100Км градско .
Comment
-
Сестра ми купи Пунто 2000г. 1.2 - 60 к.с. и гори към 6.5-7 бензин и като цяло за няколко месеца каране само маслото му е за смяна и барабаните задните са изядени ама те бяха към 30 лв бройката. Колата е много готина и има ел. хидравлика и за паркиране е перфектна и доста икономична."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение@Петър
ПОздравления и от мен за поста ти. Ако се засечем на утрешната среща, може да обменим опит и информация кой докъде я е докарал
Ми кажи една добра цена и да паля жтд-то да го прибирам тоя форд?
99г.,1,2 16 екотек,с клима,ел,хидравлика и т.н.идеална за жена
Имам и една фиеста 3 ,без екстри
идеална е за млади шофьори,
абс,4 врати,1,1 моно,малко откъм външен вид е зле.
без пари за 800-900 лвHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеСтига бе, майка ми кара Корса 1,4 и харчи над 6 бенз. и на извънградско даже. 6 газ на градско няма кола, която да харчи. Освен ако се кара само събота и неделя през нощта.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЖТД проповедника trustworthy реши своята дилема вече и мина на бензинДа му е честита придобивката и да си я кара със здраве дамата му
Пламене да и е честита на жена ти и много безаварийни (кви аварии с бензин пък) километри .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение(кви аварии с бензин пък)Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеЖТД проповедника trustworthy реши своята дилема вече и мина на бензинДа му е честита придобивката и да си я кара със здраве дамата му
Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
ХехРомео ме е издал явно
Благодаря за пожеланията. Сега ще поразредя идванията на алфистките сбирки, че имам и на опелските да ходя вече
Всеки в клас 1000 кубика може да се чувства предизвикан за гонка
На Петър пожелавам да намерят скоро търсения автомобил, че от опит знам, че не е никак лесно да се търси в нашия район.
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеХмм, докато ние вкъщи все още мъдруваме, други действат. Браво, да ви е честита придобивката и много безаварийни. Ама колега я дай някакви подробности за колата.
Това е линкът към обявата. Още ден-два ще е активна. Предпочетох тази, защото единствените разходи са за нотариус, смяна на талон (с варненски номера е), малко масло и някой ремък евентуално. Има гражданска и данък (30 лв)платени
Last edited by trustworthy; d.m.y г., 09:03._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Аз съм за Пунто 1.2 75коня Нашите имат такова
Недостатък - волана е малко тежък , но разхода и всичко друго е един път.
Гарнитура капак клапани 1.80лв. На Алфата 35лева
Градско гори около 7-8/100 извънградско и по-малко , но ако се кара бавничко 90-100 при по-голяма скорост си гори като за голяма кола
Дано съм бил полезен
Comment
-
От личен опит мога да препоръчам Опел Корса. След 94-та година няма проблем с ръждата, поне не генерален. Колата е ултра идиотоустойчива. Не знам от какво са направени окачването, мотора и ск.кутия, но са неразрушими. 1.4 бензин или 1.5Д, който харчи колкото да се каже, че харчи нещо. Евтина, здрава, проста. Като и писне, вече нещо по-хубаво.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеХехРомео ме е издал явно
Аз не съм спрял да търся и оглеждам коли от почти седмица. Дори до Шумен и Нови Пазар отскочих
В случая опира до изгодната оферта
The Dark Knight , прав си за Пунтото , с разликата за тези гарнитури , че съм сменил няколко от по-скъпите
Остана и Peter_63 да намери своята колаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
Comment