Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане към тенекиджиите във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
    Как смело боравите с цифрите - направо не е истина!
    Само не разбрах кой от всички писали до тук е Баш тенекеджията?!
    Сори за спама колега, ама до тук все едно нищо не е писано по темата
    Няма проблем. Дай някакви конкретни цифри, ако можеш!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
      Как смело боравите с цифрите - направо не е истина!
      Само не разбрах кой от всички писали до тук е Баш тенекеджията?!
      Сори за спама колега, ама до тук все едно нищо не е писано по темата
      Като можеш по-смело давай ти.
      И като е "Сори" -що спамиш?
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        Няма проблем. Дай някакви конкретни цифри, ако можеш!
        Колега, цифри няма да ти дам, щото между Варна и Дупница има едни 5-600 км, иначе ако можеш да изпратиш колето по Еконт примерно... тука има ценички по 70-80 лв. на "детайл" както му казват за китване, изчукване и боядисване - без екстензии разбира се

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
        Като можеш по-смело давай ти.
        И като е "Сори" -що спамиш?
        Бе аз отдавна разправям на приятелчетата тенекиджии и монтьори, че сме прекалено близо до София да работят на "софийски" цени
        AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Тва с акрилна боя или автоемайллак?
          Подмяната на колонката е без пари?
          Или противокорозионното покрие на подкалниците?

Аре де, тва че сме в София не ни прави ахмаци.

Аз съм написал за колко може да се оправи колата, ама няма да е като хората.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Ейй, проницателни хора сте варненците бе Но аз за тоя район съм чувал да казват: 'хубав край - хубави хора' . 100% са прави да го твърдят това А историята с колата и шофирането на жена ми се оказа една човешка драма, че съм един от главните герои в схемата
            Пламене там в района където ти е дал снимката Наско има няколко тенекеджии .
            В пазарджишката група нямаше ли тенеке и пастел мастори ?
            Aко ходиш по нашия "'хубав край - хубави хора'" и е събота или неделя - обади се да водя , през седмицата след 18;30ч

П.С. Да не играхте карамбол по улиците с жената ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Лично аз не съм тенекиджия, но мисля другата седмица да си пръсна калника - имам приятели с техника, работил съм и такава работа - ще ми струва да потъркам, да си взема боята и 3 бири. Тоест 40-50 лева за 100 грама боя с лак (от Глазурит, иначе е доста по-евтинко и то с водната им, ма друга вече май няма) + черпня и труд от мен. Но толкова на мен ми излиза детайла и то без да смятам кит, филер, шкурки и т.н. За тенекиджийска работа не мога да говоря, само разбирам от довършителните работи и правене на брони
              Равносметка - ако имаш приятел бояджия, тогава и за 150-200 лева може да минеш с боята.
              Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Аз съм написал за колко може да се оправи колата, ама няма да е като хората.
                Уважавам безрезервния ти позитивизъм
                _______
                146 JTD - ex

Comment

за коя колонка говориш - тази на вратата със сигурност не трябва да се подменя, а ако имаш впредвид прага - никой добър майстор не би "разковал" точно този праг изцяло, `щото на прага отвътре антикорозионно покритие не може да се направи. Като купиш здрав калник втора употреба не виждам к`во антикорозионно покритие трябва да му се нанася, освен ако някой не е решил да ти вземе още някой лев горница. А относно боята - няма да е на РиМ, освен ако сам не го пожелаеш, ама това с автоемайллака е несериозно.
                  За сравнение мога да посоча, че за "корабо" ми искат 8х100 за цялостно при положение, че колата реално няма никакъв удар ама жабата я е очукала като войнишка манерка от всички страни - боята естествено R&M
                  AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Аз съм боядисвал цял джип за под 100 лв, ама си е е така да се замаже положението.
                    Та тъй.
                    А за прага - кажи ми как ще се изчука това, какво ще направят заварките за обратния чук с антикорозионното и дали май не е по-евтино да се смени. Да не говорим, че има специални филери за вътрешни профили дето се справят чудесно с корозията.

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Говоря ти за изпълнение тип "струна" както му викат тенекиджийте а за прага - "заваркоустойчиви" филери за сега доколкото знам все още няма - единственото, което не гори грунда май е само машинката за точково заваряване, едно време май му викаха "пуншвайс"

Comment

И накрая какъв е извода? Недей да пускаш тема с въпрос, че се вадят пишкомерите. Аман от такива изпълнения!
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                          И накрая какъв е извода? Недей да пускаш тема с въпрос, че се вадят пишкомерите. Аман от такива изпълнения!
                          Хватката е да можеш да извличаш есенцията от общата маса постове. Аз съм от бая време в тоя форум и вече смятам, че съм я овладял тая техника

Днеска вероятно ще има аудиенция в тенекиджия, за да каже тежката си дума
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                            Сори за спама, но тя тая кола струва ли изобщо колкото самия ремонт който се прогнозира за нея?
                            В една друга тема бяха писали за този модел "3000 лева кола - 1000 лева дебитомер"
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

пикапа претърпя 1 случка и с горе долу такива поражения тъй като е рядкост в бъгария като марка поръчахме нова предна лява врата от Румъния за 150 лв. , изчукване на на другите тенекии и боядисване на цялата лява стана човека иска 650 лв. Дано съм бил полезен
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

Днес говорих с тенекиджията. Закле се, че над 420-430 лв няма да вземе, т.е. 430+~150 лв за калник и врата може да излезе целият масраф
                                _______
                                146 JTD - ex

Comment

Working...
                                X