Първоначално публикувано от kiko73
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане към тенекиджиите във форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеКак смело боравите с цифрите - направо не е истина!
Само не разбрах кой от всички писали до тук е Баш тенекеджията?!
Сори за спама колега, ама до тук все едно нищо не е писано по темата
И като е "Сори" -що спамиш?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНяма проблем. Дай някакви конкретни цифри, ако можеш!
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКато можеш по-смело давай ти.
И като е "Сори" -що спамиш?AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Тва с акрилна боя или автоемайллак?
Подмяната на колонката е без пари?
Или противокорозионното покрие на подкалниците?
Аре де, тва че сме в София не ни прави ахмаци.
Аз съм написал за колко може да се оправи колата, ама няма да е като хората.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЕйй, проницателни хора сте варненците беНо аз за тоя район съм чувал да казват: 'хубав край - хубави хора'
. 100% са прави да го твърдят това
А историята с колата и шофирането на жена ми се оказа една човешка драма, че съм един от главните герои в схемата
В пазарджишката група нямаше ли тенеке и пастел мастори ?
Aко ходиш по нашия "'хубав край - хубави хора'" и е събота или неделя - обади се да водя , през седмицата след 18;30ч
П.С. Да не играхте карамболпо улиците с жената ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Лично аз не съм тенекиджия, но мисля другата седмица да си пръсна калника - имам приятели с техника, работил съм и такава работа - ще ми струва да потъркам, да си взема боята и 3 бири. Тоест 40-50 лева за 100 грама боя с лак (от Глазурит, иначе е доста по-евтинко и то с водната им, ма друга вече май няма) + черпня и труд от мен. Но толкова на мен ми излиза детайла и то без да смятам кит, филер, шкурки и т.н. За тенекиджийска работа не мога да говоря, само разбирам от довършителните работи и правене на брони
Равносметка - ако имаш приятел бояджия, тогава и за 150-200 лева може да минеш с боята.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз съм написал за колко може да се оправи колата, ама няма да е като хората._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
за коя колонка говориш - тази на вратата със сигурност не трябва да се подменя, а ако имаш впредвид прага - никой добър майстор не би "разковал" точно този праг изцяло, `щото на прага отвътре антикорозионно покритие не може да се направи. Като купиш здрав калник втора употреба не виждам к`во антикорозионно покритие трябва да му се нанася, освен ако някой не е решил да ти вземе още някой лев горница. А относно боята - няма да е на РиМ, освен ако сам не го пожелаеш, ама това с автоемайллака е несериозно.
За сравнение мога да посоча, че за "корабо" ми искат 8х100 за цялостно при положение, че колата реално няма никакъв удар ама жабата я е очукала като войнишка манерка от всички страни - боята естествено R&MAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Аз съм боядисвал цял джип за под 100 лв, ама си е е така да се замаже положението.
Та тъй.
А за прага - кажи ми как ще се изчука това, какво ще направят заварките за обратния чук с антикорозионното и дали май не е по-евтино да се смени. Да не говорим, че има специални филери за вътрешни профили дето се справят чудесно с корозията.
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Говоря ти за изпълнение тип "струна" както му викат тенекиджийте а за прага - "заваркоустойчиви" филери за сега доколкото знам все още няма - единственото, което не гори грунда май е само машинката за точково заваряване, едно време май му викаха "пуншвайс"AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИ накрая какъв е извода? Недей да пускаш тема с въпрос, че се вадят пишкомерите. Аман от такива изпълнения!
Днеска вероятно ще има аудиенция в тенекиджия, за да каже тежката си дума_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеСори за спама, но тя тая кола струва ли изобщо колкото самия ремонт който се прогнозира за нея?Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
пикапа претърпя 1 случка и с горе долу такива поражения тъй като е рядкост в бъгария като марка поръчахме нова предна лява врата от Румъния за 150 лв. , изчукване на на другите тенекии и боядисване на цялата лява стана човека иска 650 лв. Дано съм бил полезенAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
Comment