Известие

Collapse
No announcement yet.

Wing Chun

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    MMA пък да е върховно... ММА е тип турнир/състезание... не се "тренира"

там отиваш с каквито умения и знания имаш, срещу друг, който съответно отива с неговите умения и знания и в повечето случаи се стига до грубо млатене

като цяло, колкото и мъжко да е ММА е малко малоумно...

озаконен свободен бой в клетка до смърт, като липсва частта със смъртта
    Колега ММА си е бойно изкуство при това най бързо разрастващото се.Вече дори в Б-я има 3-4 клуба в,които се тренира ММА.
    Най ефикастното бойно изкуство е ММА.Най силните бойци в света са в ММА федерациите.Напиши в youtube fedor emelianenko,Alistair Overeem,anderson silva да видиш за какво става на въпрос.

Comment

Ние MMA знаем какво е и преди доста време беше пикът на популярността му по света. В момента явно набира сили в България. Но само да ти кажа, че ММА значи Mixed martial arts и се води спорт, в който се използват всякакви техники и познания от различни бойни изкуства. Не е бойно изкуства. Както и К1.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

DerMeister ти е обяснил каква е разликата.

MMA не е бойно изкуство, а стил турнир.

ММА няма философия освен максимална ефективност и болка на ответния

при все това, уважавам хората, които се пускат в ММА турнирите, защото там се иска много сърце...

върпосните дето си ги цитирал си имат уникални стилове продиктувани от изкуствата, в които са най-добри...

в България напоследък набира популярност, защото всички искат да са битки и да трепят по дискотеките безпроблемно, та бойните спортове и изкуства са актуални

Миро го каза... я ти излезе някой на метаамфет или лсд и стой та гледай колко време ще го биеш преди да почне да му прави впечатление, че кърви като заклано прасе
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Или бучки в носа и 1 шише Джони...
          Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Ние MMA знаем какво е и преди доста време беше пикът на популярността му по света. В момента явно набира сили в България. Но само да ти кажа, че ММА значи Mixed martial arts и се води спорт, в който се използват всякакви техники и познания от различни бойни изкуства. Не е бойно изкуства. Както и К1.
            Колега не мисля,че е нужно да ми превеждаш какво означава или да ми обясняваш каквото и да било за ММА."Трениръл" съм-тренирал е в кавички,защото става на въпрос за 2 месеца така,че не е нужно ти да ме святкаш.ММА си се обосубява като бойно изкуство.Щом ММА не го признавате за бойно изкуство,ще ви кажа още 2,които са най добрите за улицата,залата или на луната...Бойно самбо и бразилско жиу жицу.
            Някой да е видял успял боксиор или винг-чунист в някой ММА турнир?

Comment

Първоначално публикувано от Analgin Покажи съобщение
              Колега не мисля,че е нужно да ми превеждаш какво означава или да ми обясняваш каквото и да било за ММА."Трениръл" съм-тренирал е в кавички,защото става на въпрос за 2 месеца така,че не е нужно ти да ме святкаш.ММА си се обосубява като бойно изкуство.Щом ММА не го признавате за бойно изкуство,ще ви кажа още 2,които са най добрите за улицата,залата или на луната...Бойно самбо и бразилско жиу жицу.
              Някой да е видял успял боксиор или винг-чунист в някой ММА турнир?
              Aми, че ние и Нинджа или Спартанец не сме виждали на "ММА" турнир, но това не им пречи да са удостоени с титлата "The Ultimate Warrior". Колега далече си от темата, за това моля те не се натрапвай с излишни мнения. Всеки си има някакви убеждения, моля запази твойте за себе си.
              АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
              AR 156 '99 1.9 JTD
              Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                "bonev" и "vanko" са прави.... "mind.... whatever" греши доста.....

Това, че те са прави не значи, че аз греша Най късото разтояние между две точки е правата линия, но какво от това? В карате например също има прави удари.
                Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 22:29.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Veloce Покажи съобщение
                  Aми, че ние и Нинджа или Спартанец не сме виждали на "ММА" турнир, но това не им пречи да са удостоени с титлата "The Ultimate Warrior". Колега далече си от темата, за това моля те не се натрапвай с излишни мнения. Всеки си има някакви убеждения, моля запази твойте за себе си.
                  Какви нинжи,какви спартанци бе пич?В ММА турнирите се състезават най-добрите бойци в света.Нито каратист,нито винг-чунист могат да се мерят с някой боец от ММА в свободен двубой.Знаеш ли защо е така?Ще ти обясня кратко,просто и ясно.Защото и 2-те бойни изкуства са ограничени.Хайде сега си напрегни гънките и се сети в какво са ограничени.

Кви нинжи,кви спартанци БАТМАН Форевър.Аман от философи...

Comment

Така нареченото ММА е доста примамливо на пръв поглед. Само че често състезателите му не могат да изпълнят прости неща от рода на ритник на средно ниво, което е абсурдно, камо ли за високите ритници.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Analgin Покажи съобщение
                      Какви нинжи,какви спартанци бе пич?В ММА турнирите се състезават най-добрите бойци в света.Нито каратист,нито винг-чунист могат да се мерят с някой боец от ММА в свободен двубой.Знаеш ли защо е така?Ще ти обясня кратко,просто и ясно.Защото и 2-те бойни изкуства са ограничени.Хайде сега си напрегни гънките и се сети в какво са ограничени.

Кви нинжи,кви спартанци БАТМАН Форевър.Аман от философи...
                      Другите колеги ме разбраха накъде бия . Тренирай си великото ММА и се моли на улицата да не ти скочи някой 20-30кг по тежък или по висок, а още по-лошо ако тренира Wing Chun
                      АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
                      AR 156 '99 1.9 JTD
                      Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

Най-добрия боен спорт или изкуство, както и всеки един спорт е този който ти дава емоции и те кара да се чувстваш пълноценнен . Ако си в залата да правиш мускули за да впечатлиш някой - няма да се получи , ако тренираш боен спорт за да пребиеш някой няма да се получи ...... тренировките са само с една цел , да те направят по-добра версия на самия себе си не конкурентна а версия с повече качесво . Всеки се бори сам със себе си а се сравнява с останалите не за да си напомпи егото а да види колко точно добър е и докъде може да стигне . Наистина е не е редно да се сравняват бойни спортове по това кой кого ще пребие в реален бой ако става дума за агресия има далеч по-енергоспестяващи и времеемки начини.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Какво бойно изкуство харесва човек, зависи от това какъв е той. Ако е по-агресивен, си пада по "твърдите" стилове - киокушинкай карате, тае куон до,... Ако е "по-уравновесен", харесва "меките" стилове - кунг фу, джийт кун до,...
                          Всеки тренира това което му допада най-много и за него това е "най-доброто". Сравняването между различните стилове е много условно и е както дръпките с коли - всичко зависи не само от бойното изкуство, а и от човека, който го практикува, моментното му състояние и т.н.
                          Аз харесвам "меките" стилове и съм тренирал 1-2 години джийт кун до в Плевен при Любо Йорданов. Но това не означава, че "твърдите" не стават за нищо. Просто не съм супер агресивен. И въпреки че джийт кун до, най-много ми допада, аз не отричам плюсовете и минусите и на другите. Дори ми е интересно какво може да се случи в реална ситуация на един каратист срещу някой трениращ айкидо, ако последния не завърши техниката докрая и остави първия да падне на врата си...
                          Всеки си харесва каквото иска, тренира каквото го кефи, но трябва да бъде толерантен към останалите.
                          Аз мога да каже едно "Благодаря" на Bonev, че ни запозна с бойното изкуство Wing Chun. На мене експозето ми хареса и ми беше интересно.
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

И аз се занимавам с Wing Tsun от доста време.Преди тренирах в организация няма да я споменавам,защото от години си тренирам сам с няколко авери.Докато тренирах по системата и методите на организацията имах малко проблеми.Исках не само да науча wing tsun но и да се състезавам и то професонално,но с wing tsun не исках да започвам да уча нещо друго.Така реших да участвам в ММА мач.Намерих няколко яки момчета за спаринг (kickboxig,muay thai,wrestling,judo)но те бяха по яки от мен и нещата неставаха,както в организацията,макар и да бях с 20кг над тях (аз съм 120кг)Както повечето обвиних Wing Tsun че нестава ,но разрових малко
                            http://www.youtube.com/watch?v=LTsqs...os=LiE_uTG4woY
                            http://www.youtube.com/watch?v=K0zCG...os=AmsXL3spIR0
                            Реших да тренирам по традиционния начин.
                            Купих си woodendummy,kettlebells,clubbells
                            .Нещата си отидоха по местата САМО ЗА 6месеца.ЗА 2008 ИМАМ 5 ММА ПОБЕДИ В ЕВРОПА (ИТАЛИЯ,ХОЛАНДИЯ,СЪРБИЯ)
                            Според мен метода на изочаване wing tsun e изкревен ,за да имат изгода определени хора и организация.

Comment

Първоначално публикувано от nikolayminchev Покажи съобщение
                              И аз се занимавам с Wing Tsun от доста време.Преди тренирах в организация няма да я споменавам,защото от години си тренирам сам с няколко авери.Докато тренирах по системата и методите на организацията имах малко проблеми.Исках не само да науча wing tsun но и да се състезавам и то професонално,но с wing tsun не исках да започвам да уча нещо друго.Така реших да участвам в ММА мач.Намерих няколко яки момчета за спаринг (kickboxig,muay thai,wrestling,judo)но те бяха по яки от мен и нещата неставаха,както в организацията,макар и да бях с 20кг над тях (аз съм 120кг)Както повечето обвиних Wing Tsun че нестава ,но разрових малко
                              http://www.youtube.com/watch?v=LTsqs...os=LiE_uTG4woY
                              http://www.youtube.com/watch?v=K0zCG...os=AmsXL3spIR0
                              Реших да тренирам по традиционния начин.
                              Купих си woodendummy,kettlebells,clubbells
                              .Нещата си отидоха по местата САМО ЗА 6месеца.ЗА 2008 ИМАМ 5 ММА ПОБЕДИ В ЕВРОПА (ИТАЛИЯ,ХОЛАНДИЯ,СЪРБИЯ)
                              Според мен метода на изочаване wing tsun e изкревен ,за да имат изгода определени хора и организация.
                              Браво! Искам само да те попитам, по коя система си тренирал? Аз тренирам по системата "Вонг" защото смятам, че тя е най-добрата. Предполагам, че ти не си тренирал по нея в началото, затова ти се е струвал изкривен Винг Чун-а.
                              Ако искаш, може да потренираме заедно и да направиме едно спарингче.
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Не тренирах в EWTO,но както казах системата създава маса ученици по wing tsun,а не бойци каквато трябва да е целта на всяко бойно изкустбо.За спаринга няма проблеми.Аз съм от Сливен ако имам път към София може да се оговорим или ако ти минаваш за морето.

Comment

Working...
                                X