Известие

Collapse
No announcement yet.

Държавата ще връща 120 млн. лв. акциз за коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

!!!

Ами някой, има ли представа дали е правомерно 14 години да плащаш убийствен данък за кола над 100 к.с., която вероятно поради амортизация вече няма тази мощтност! Как е в другите държави на Обединена Европа? Да не се окаже, че и там сме прее...цакани!?
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Крайния извод:ако са нарушени ваши права търсете ги има шанс да получите справедливост .
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Абе от чисто държавническа и законова гледна точка, при положение, че и с кола със 70 коня можеш да се придвижваш с максималната разрешена скорост, да караш 150 и нагоре коня си е екстра .
        А още по-държавнически погледнато, може да се помисли има ли смисъл държавата да те спира да си вкараш мощна кола, след като после ще внесеш косвено доста повече пари в бюджета.
        добър аргумент, който бих оборил, но ме мързи да пиша на тази тема вече, че толкова съм изписал че.........
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          добър аргумент, който бих оборил, но ме мързи да пиша на тази тема вече, че толкова съм изписал че.........
          Кой от двата имаш предвид?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Кой от двата имаш предвид?
            първия
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
              А дали господата от тройната коалиция не го направиха нарочно този номер-като капан за следващото правителство?
              Милен Велчев е автор на схемата за изчиляване на акциза, когато беше най-добрия мин фин на света.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                първия
                Аз съм сигурен, че мога да се самооборя с още повече аргументи, ама то е щото така ни влече, а не щото обективно е така .
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                  Да не се окаже, че и там сме прее...цакани!?
                  Ооо, че то още с раждането си в България, вече си прецакан така, че какво ти пука толкова?
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                  X