Известие

Collapse
No announcement yet.

Шах и Мат за Евровизия 2006 ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo
    апа ти, разбирко, стига си обиждал

аз лично тия дори не см ги чувал кво свират НО

съм слушал от тоя "new wave" скандинавски блек метал (dimmu borgir, Cradle of Filth) и мога да ти кажа, че ако си слушал блек метал , то тия ще ти харесат.
    Освен това metal течението беше направо умряло и тия, които го възродиха са точно скандинавците (явно им е далечно студено и тъмно и ги избива на простотия

но все пак човек трябва да е слушал Venom - 82ра 84та година

темата определено се изроди, но блек метала не е по малко метал от Iron Maiden или Metallica, просто е по-екстремен

пийс
    Такаа тети един който нестига че не ме разбира па си и противоречи Прочети си поста и виж кви глупости написа ем не си ги чувал ем били добри Аре у лево
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Номер едно песен зь мен беше на Ана Виси,на Гърция ,па Вальо нека си слуша псевдометъл метал? ШО,ШО?
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Ако се кефите на пошъл метъл щото просто е метъл ДА ВИ ... У металистите засрамете се Рока винаги е бил музика за "разбирачи" и ако вие тука ми казвате че тия свирят тоя вид музика както требе начи сте посредствени металисти ... ако ще и да сте слушали метъл 100 години ви казвам че нищо не разбирате

Надявам се да сте ме разбрали правилно
        Може пък и да съм посредствен метал, за двайсет години-толкова. Интересно ми е ти от кога си такъв разбирач, че да даваш такива определения!
        И никой не е казал че свирят "както требе".Не вярвам да има някой, слушащ рок-метъл да не се изкефи на факта че тези спечелиха на един конкурс, където рокът отдавна не е на почит.
        Майната и на Евровизия идва Monsters of Rock!!!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
          И никой не е казал че свирят "както требе".Не вярвам да има някой, слушащ рок-метъл да не се изкефи на факта че тези спечелиха на един конкурс, където рокът отдавна не е на почит.
          Майната и на Евровизия идва Monsters of Rock!!!
          Ще ти кажа от кога съм разбирач от много време И точно тва имах предвид че немогат да свирят И не съм изкефен че рок група която неможе да свири печели тва говори само лошо за конкурса
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ха-ха така като гледам тия дето "не им дреме за Евровизия" сме най-многобройната група май
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

абе падна шоу на конкурса... поне на финала се изкефих най-много на мацките между представянията

за полу-финала.... жалко за Марияна... страхотен глас+страхотна песен, но просто с тази слаба(никаква) хореография... толкоз...

Лорди неочаквано спечелиха, аз лично мислех че руското лоби ще си свърши работата, но скандинавците се бяха обединили като за война

както и да е, румънците си струваха, но просто освен Молдова, няма друг да гласува за тях.

и последно изненада беше единствената 'хитова' песен да отпадне още на полу-финала - тази на белгийката Кейт Райън.

better luck next time
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                Ще ти кажа от кога съм разбирач от много време И точно тва имах предвид че немогат да свирят И не съм изкефен че рок група която неможе да свири печели тва говори само лошо за конкурса
                Абсолютно съгласен съм ... отначало като чух че скандинавска група са спечелили, си казах - брейй, хората прослушаха музика. Не ги бях чувал дори като име тези, дръпнах им всички албуми (щото ми е бързо и щото мога), прослушах ги и не ми хареса нито една ... това беше хеви ама толкова еднообразно че накрая чак заспиваш ... единствената по-разнообразна беше тази с която спечелиха конкурса, но дори и тя не може да стъпи на малкото пръстче на най-слабата група в колекцията ми

А тва дето на металите ще им "трепнат сърцата" като спечели метал група на евровизия според мен са си глупости, тъй като тва евровизия е най-голямата тъпотия що се отнася до "конкурси за най-добра песен" .. така че даже е срамно че са отишли въобще там.
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
                X