Известие

Collapse
No announcement yet.

Стюарди за тържеството по случай 100 годишнината на площад Княз Александър I

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стюарди за тържеството по случай 100 годишнината на площад Княз Александър I

Колеги, нуждаем се от вашата помощ за осигуряване на подреждането на автомобилите на площада пред Националната художествена галерия. На този площад Столична община и КАТ ще ни овободят цялата синя зона (тоест паркинга на мястото на "мавзолея" и по-малкия паркинг срещу БНБ (между "Партийния дом" и градинката на НХГ).

Стюардите ще ни трябват и за раздаването на знамената и стикерите, с които ще бъде украсен всеки автомобил от шествието.

Нещата трябва да се организират по следния начин - автомобилите ще пристига от две посоки - СУ или Шератон. Тоест на тези две входни места на площада трябва да има разположени стюарди, които да насочват Алфите къв свободните места в зависимост от плана за подреждане на автомобилите, който ще уточним допълнително.

Стюарди ще трябват и за организираното потегляне на колоната от площада в посока парламента. Маршрута на шествието е НХГ, по Цар Освободител до СУ, оттам надясно по В. Лавски, Патриарх Евтимий, НДК, оттам наляво по бул. Витоша до "малкото НДК", оттам наляво по Евлоги Георгиев, след това националния стадион В. Левски, надясно на Орлов Мост и след това излизане от София по Цариградско и Самоковско шосе и краен пункт Панчерево.

Ще се нуждаем и от няколко фотографа на възлови места по трасето, които да направят снимки на шествието, по възможност от по-високи стради.

Ако някой не е видял темата за събитието, да кликне тук: http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=48990

Ето и самото място, за да се ориентирате къде ще се паркира:

http://maps.google.bg/maps?f=q&sourc...04823&t=h&z=18
    Last edited by MrX; d.m.y г., 22:08.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

!ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛЛА!

Искам да приветствам начинанието и да изкажа специални благодарности на Пинко за чудесната организация!
    Ако не отивах в Италия за 100 годишнината с радост бих станал стюард, затова подканвам всички колеги да подкрепят управата на клуба и Пинко на 200%, те го заслужават!

за Пинко и извинение за оффтопика
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Аз съм там.

Жалко че няма да мога да се включа в колоната
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ще гледам да съдействам, но ще кажа със сигруност на 22ри

Comment

А да попитам в колко часа ще трябва да сме там. Аз до края на седмицата ще знам със сигурност дали ще мога, но най-вероятно ще дойда да помогна.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Ами добре е в 10 вече стюардите да са по местата, та може би в 9:45 е добре всички да са на линия за разпределение на задачките.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

И моя милост да се запише и тук )))
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Ами добре е в 10 вече стюардите да са по местата, та може би в 9:45 е добре всички да са на линия за разпределение на задачките.
                Екстра че не е в ранни зори А колите къде ще си паркираме и ще може ли да участваме в парада - например да засечем колоната на орлов мост. Аз съм 90% сигурен че ще мога, защото туко що ми се обадиха, че единия ангажимент ми отпада
                sigpic
                BMW 316 Compact '95

Comment

Аз съм на линия ...
                  Само дето, срам не срам немам никаква подходяща дреха ...
                  AR 155 2.0 16V Never Forget You
                  AR 166 2.4 JTD

Comment

Имаш време
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24380
                    Аз лично съм поръчвал от тениски, и от рали-магазина.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Спокойно! Мирни
                      Всичко е измислено и под контрол
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                        Имаш време
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24380
                        Аз лично съм поръчвал от тениски, и от рали-магазина.
                        Ами и аз също нямам подобаващи дрехи и няма как д си поръчам от интернет защото в началото на седмицата съм отуска след това на работа, а нз кога ще я доставят... Така че някой ако има идея от къде мога да ида и да си я купя на място моля да сподели

А и забравих да напиша, че съм на линия и кандидатствам за стюард вече със сигурност
                        sigpic
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Ами и аз също нямам подобаващи дрехи и няма как д си поръчам от интернет защото в началото на седмицата съм отуска след това на работа, а нз кога ще я доставят... Така че някой ако има идея от къде мога да ида и да си я купя на място моля да сподели

А и забравих да напиша, че съм на линия и кандидатствам за стюард
                          Споко, всеки участник в събитието ще получи фанелка, знаме и разни други глезотии (изненадааааа)

Last edited by pinko; d.m.y г., 14:46.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Аз съм там.

Жалко че няма да мога да се включа в колоната
                            Как така няма да се включиш в колоната ?
                            Убедена съм, че поне 70 % от форума са желаещи да те приютят, а аз сред желаещите се записвам на 1-во място

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

Сметам, чи ще е удобно за всички, ако се постне, нещо като график.
                              Или да направим нейде една "оперативка" преди събитието.
                              AR 155 2.0 16V Never Forget You
                              AR 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                              X