На стюардите полага ли им се надница,че се включват в събитие на КАРБ? Все пак ще извършват дейност , полагаще си на Клуба.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стюарди за тържеството по случай 100 годишнината на площад Княз Александър I
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеpinko, кажи къде и в колко часа да дойда
1. Добре е предния ден следобед-привечер да се направи една обиколка по прощада и на паркираните автомобили да се постави една бележка под чистачките, че съгласно заповед №??/2010 г. на СО, подписана от Фандъкова, там ще има организирано мероприятие и гражданите се умоляват да си паркират колите другаде до 14 часа в неделя. Може да направим 100-тина ксерокопия на самата заповед, ще решим. Аз ще мина в събота, сигурно и Фиоре, така че може би за събота няма да се нуждаем от стюарди.
2. Още от 8 часа обаче в неделя на площада ще трябва да има поне двама-трима наши стюарди, които да закачат бележки под чистачките и да не позволяват да се паркира - отново с официалната заповед на Фандъкова в ръка.
3. Но от 10:30 нататък ще ни трябват минимум 8-10 човека (но повече няма да навредят). Стюардите на двата входа на площада (по двама човека откъм Шератон и откъм Руската църква) ще получат по един кашон с рекламни материали за колите и водачите (фанелки, знамена), ще ги раздават на пристигащите Алфи и ще ги насочват къде да паркират според модела и начина на тръгване на колоната към 12:00 часа. MrX ще разпечата специални указания, които ще бъдат раздадени на всеки стюард. За тези постове трябват поне четирима.
4. Поне още четирима човека ни трябват, за да подреждат/направляват паркирането на колите плътно една до друга на площада пред Художествената галерия. Колите хем трябва да са паркирани плътно (щото мястото не е много - официално местата са 96, но няма да оставяме проходи), хем трябва да бъдат подредени така, че после да могат да потеглят в точно определен ред на парада, без да си пречат и без да стават задръствания. И на тези стюарди ще им бъдат дадени разпечатки с точен план на площада и кой къде да паркира.
5. Добре е след потеглянето на колоната да останат двама-трима човека и да съберат евентуалните боклуци, да натоварят озвучителната уредба и да я закарат направо в кръчмата в Панчарево. Това може да са колеги, които в момента не карат Алфи и няма да участват в шествието - прУфесора вече изрази желание да помогне с Либрата.
Това е планът действие, всяка помощ е добре дошла.
Comment
-
Добре дошъл си в екипаI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Успех на всички в начинанието! ... и аз ще съм в Италия, но ако нещо до четвъртък мога да помогна.... казвайте
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Ако успея след нощната, ще съм на линия.Колата ми нямя да е готова, така че няма да мога да се изфукам с колоната. С полицейщината съм на ти, та ако има някоя неприятна работа или нещо за мъкнене, ще я свърша.
Всичко това в условно наклонение!
Успех, колеги и от сега ви завиждам!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Нека алфистите бъдат за пример и след тях да не трябва да се почиства. Какво по хубаво от това.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеНека алфистите бъдат за пример и след тях да не трябва да се почиства. Какво по хубаво от това.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Я да направим едно преброяване на колегите, които ще дойдат в 8 часа и тези, които ще дойдат за втория напън около 10:30 часа.
Ние с Фиоре ще отидем в събота около обяд и после още веднъж около 17-18 часа и ще накичим всички паркирани автомобили с бележки под чистачките и копие от заповедта на Фандъкова.
За неделя:
Първа група 8 - 8:30 часа
1. soldier_vl
2. soldier81
3. Jenata na Drigata ( една женска усмивка може да направи чудеса, защото задачата на тази група стюарди ще е да "умолява" гражданите да не паркират или да преместят колите си до 14 часа).
Мисля, че трима човека ще са достатъчни.
Втора група 10 - 10:30 часа
1. pr_00f
2. DarkKnight
3. Yureti
4. mordohy
5. Smeshnika
Ми това е засега, 8 човека стюарди + ние четиримата от Управителния съвет (Pinky е на море) може би ще успеем да се справим. Но няма да е зле за се включат още поне двама колеги.Last edited by pinko; d.m.y г., 23:57.
Comment
-
pinky ще е тук в събота, така че в неделя е с нас.
На стюардите полага ли им се надница,че се включват в събитие на КАРБ? Все пак ще извършват дейност , полагаще си на Клуба.Last edited by fiore; d.m.y г., 01:11.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment