Известие

Collapse
No announcement yet.

UK-Giulietta от днес е вече в продажба!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• UK-Giulietta от днес е вече в продажба!

И така,от днес всеки желаещ може да си купи дълго чаканата Alfa Romeo Giulietta.!За голяма моя радост успях да си взема почивен ден и да присъствам на откриването.На снимките е върховият модел: 1750 TBi 235bhp Cloverleaf
    Attached Files
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Голямо впечатление ми направи също и Alfa Romeo Spider Lmited Edition Italia.Лично за мен това е един страхотен автомобил особенно във този графитен цвят
    Attached Files

Comment

на жулиетата материала на таблото пластмасов ли е или си е истински метал ?
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Красота
        Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

на жулиетата материала на таблото пластмасов ли е или си е истински метал ?[/QUOTE]

Само лоста е метален,орнаментите по таблото са пластмасови.

Comment

Първоначално публикувано от atilasl Покажи съобщение

Само лоста е метален,орнаментите по таблото са пластмасови.
            гаднооо

а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?

на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              гаднооо

а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?

на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...
              На спайдъра всичко си е истнско,и всичко е от много добро качество

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Красота
              Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?
              Честно казано за хора по високи от 1,85 ще им се стори малко тесничко вътре,но всички уреди и копчета са лесно достъпни.Най ми харесаха копчетата по средата на конзолата(за фаровете за мъгла,отпред и отзад,за отплаване на задният прозорец ит.н)направени са много стилно.

Comment

Пу Спидерчето за мене, Жули нещо не мое да ми грабне оченцето.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Добре бе..с подлакътника на 156 фейс лифта ли...Досега не бях се загледждал в това, но сега направо ми натърти..

Спайдъра ми харесва много..
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

А спайдъра с какъв двг е?
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

мисля, че тази серия бяха с 2.2
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

E ако цапна джакпота взимам тутакси една, две
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Пу Спидерчето за мене, Жули нещо не мое да ми грабне оченцето.....
                          Викаш, тежко не тежко, шъ га караш
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

А цената ,цената каква е ???
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic
                            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                              А цената ,цената каква е ???
                              Този модел на Giulietta е 24,450£,иначе почват от 16,995£.А Spaider-а е 28,330£

Comment

Working...
                              X