И така,от днес всеки желаещ може да си купи дълго чаканата Alfa Romeo Giulietta.!За голяма моя радост успях да си взема почивен ден и да присъствам на откриването.На снимките е върховият модел: 1750 TBi 235bhp Cloverleaf
Известие
Collapse
No announcement yet.
UK-Giulietta от днес е вече в продажба!
Collapse
X
-
Красота
Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от atilasl Покажи съобщение
Само лоста е метален,орнаментите по таблото са пластмасови.
а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?
на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениегаднооо
а на тази версия на спайдъра това истинския материал ли е, или отново имитация ?
на 159 в интериора ме грабна имено качеството на използваните материали - въпреки, че металът по конзолата вече има многобройни драсканици и точици по него, които не биха се появили ако това беше пластмаса, усещането, че не е някаква грозна имитация е съвсем различно от немските кошери...
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКрасота
Един въпрос ме гложди от както и видях обаче интериорния дизайн, дали е все така удобна за класа си както предишните модели които имаха доста овални и прибрани навътре табла?Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Добре бе..с подлакътника на 156 фейс лифта ли...Досега не бях се загледждал в това, но сега направо ми натърти..
Спайдъра ми харесва много..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПу Спидерчето за мене, Жули нещо не мое да ми грабне оченцето.....Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеА цената ,цената каква е ???Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
Comment