Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем Виваком, ако може да помогне някой

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де, след като можеш 6 месеца да не го ползваш тоя телефон, кой толкот ще те търси на него та не искаш да си губиш номера ?? Да не говориме, че аз лично не виждам смисъл от домашен телефон, даже се чудя защо се набутвам с 15 лв такса на месец, като фактически съм провел само един единствен телефонен разговор по него и то защото ми свърши батерията на мобилния телефон.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Ако нищо не помогне, отиваш в някой клон, искаш да говориш с най-важния там....хубаво се развикваш, че заради тяхна грешка телефона ти е спрян и губиш 3 цифрена сума по избор на ден, за която ще ги съдиш....и ще ти пуснат телефона...
      Честно казано може и да стане. Аз лично често я ползвам тази тактика, когато се сблъскам с гадната бюрокрация. Аз бих се обадил и в агенция за закрила на потребителя. Те помагат в такива ситуации. А пък и споменаването й също помага при разговора (скандала) с най-важния в съответния клон.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Ох, дано да помогне. Омръзнало ми е от скандали! Ще пробвам първо с добро и ако не стане ! Все пак проблемът е в техния ТВ и ми нарушават правата!

Comment

Без лична карта и ако не си собственик никакив скандали няма да ти помогнат
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Е добре де,
            Без лична карта и без да си собственик можеш да плащаш сметките.
            И после като се осере нещо по тяхна вина... ?
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              Е добре де,
              Без лична карта и без да си собственик можеш да плащаш сметките.
              И после като се осере нещо по тяхна вина... ?
              Много точно казано! Когато е въпрос да ти вземат парите няма значение от кого са, но за да си попавят грешката НЕ МОЖЕ! Трябва титуляр! А най-хубавото е, че никой нищо не може да им каже. КРС въобще не си мърда пръста да се занимава с такива и подобни проблеми, защото всеки втори има проблем с операторите. И по тази причина те си правят каквото си искат. А колко са некомпетентни по магазините, невероятно е! Вчера, плащайки си сметката за мобилния, ми предложиха пак да си предподпиша договора, при положение, че е преподписан преди 3 месеца!!! Това говори само за тях!
              Last edited by alra; d.m.y г., 09:02.

Comment

Принципно това е си общо правило, всеки може да ти внася по сметката примерно, но ако искаш справка, теглене или някаква промяна, само титуляра може да го прави.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

проблемът е решен

Случаят има положително развитие. Осигурих пълномощното и отидох в магазин на Виваком. Кзах им, че го имам. Е, пуснаха заявката без дори да погледнат въпросното пълномощно, камо ли да го снимат. Сега вече постът е възстановен!

Това е поредното доказателство колко са невежи служителите на Виваком, работят с нежелание и НИЩО не разбират. Ама нищо. А се оказа, че тази сметка, която не е отразена като платена (сумата по нея) е приспадната от сметката за мобилния ми тел., който също е там. Нямам представа как става, но явно там всичко е възможно?! Добре, че поне оправиха поста. Но мога да кажа същото като за адвокати и лекари, да не им попадаш в ръцете.
                  Last edited by alra; d.m.y г., 18:08.

Comment

Working...
                  X