Добре де, след като можеш 6 месеца да не го ползваш тоя телефон, кой толкот ще те търси на него та не искаш да си губиш номера ?? Да не говориме, че аз лично не виждам смисъл от домашен телефон, даже се чудя защо се набутвам с 15 лв такса на месец, като фактически съм провел само един единствен телефонен разговор по него и то защото ми свърши батерията на мобилния телефон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем Виваком, ако може да помогне някой
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеАко нищо не помогне, отиваш в някой клон, искаш да говориш с най-важния там....хубаво се развикваш, че заради тяхна грешка телефона ти е спрян и губиш 3 цифрена сума по избор на ден, за която ще ги съдиш....и ще ти пуснат телефона...Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Е добре де,
Без лична карта и без да си собственик можеш да плащаш сметките.
И после като се осере нещо по тяхна вина... ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеЕ добре де,
Без лична карта и без да си собственик можеш да плащаш сметките.
И после като се осере нещо по тяхна вина... ?А най-хубавото е, че никой нищо не може да им каже. КРС въобще не си мърда пръста да се занимава с такива и подобни проблеми, защото всеки втори има проблем с операторите. И по тази причина те си правят каквото си искат. А колко са некомпетентни по магазините, невероятно е! Вчера, плащайки си сметката за мобилния, ми предложиха пак да си предподпиша договора, при положение, че е преподписан преди 3 месеца!!! Това говори само за тях!
Last edited by alra; d.m.y г., 09:02.
Comment
-
проблемът е решен
Случаят има положително развитие. Осигурих пълномощното и отидох в магазин на Виваком. Кзах им, че го имам. Е, пуснаха заявката без дори да погледнат въпросното пълномощно, камо ли да го снимат. Сега вече постът е възстановен!
Това е поредното доказателство колко са невежи служителите на Виваком, работят с нежелание и НИЩО не разбират. Ама нищо. А се оказа, че тази сметка, която не е отразена като платена (сумата по нея) е приспадната от сметката за мобилния ми тел., който също е там. Нямам представа как става, но явно там всичко е възможно?! Добре, че поне оправиха поста. Но мога да кажа същото като за адвокати и лекари, да не им попадаш в ръцете.Last edited by alra; d.m.y г., 18:08.
Comment
Comment