Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно сравнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

в спора се ражда истината.
    В случая тя е, че СЛР722 е бърз и евентуално може и да победи СЛ65 АМГ, но ще отнесе Ауди РС6. И въпреки това бихме взели Алфата, която е само 450 к.с. и според Джеръми Кларксън е "ужасно красива....но само това". Сектанти, кво да се прави
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Този СЛР, ако не беше като настъпан цървул, можеше и да ми допадне, като се има предвид, че разликата в конете на двете коли може да окаже влияние само на драг тест на права самолетна писта.
      Иначе, коментарите на феновете на made in Germany къртят, отдавна не се бях посмял така добре Толкова злоба има натрупана в комплексираните им душички, че чак ще се задушат
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        в спора се ражда истината.
        В случая тя е, че СЛР722 е бърз и евентуално може и да победи СЛ65 АМГ, но ще отнесе Ауди РС6. И въпреки това бихме взели Алфата, която е само 450 к.с. и според Джеръми Кларксън е "ужасно красива....но само това". Сектанти, кво да се прави

Баш, баш..За СЛР ако не се лъжа беше казал, че е единствената кола която на собствен ход е отишла до северния полюс, направили са и тестовете и се е върнала пак на собствен ход.Или нещо подобно беше.

Алфата е адски красива, нема да го коментирам това..Всичко е въпрос на вкус..Реално погледнато и аз бих избрал нея. Bauncer е прав, СЛР-и бол..станаха като Шевролет Авео... А за качеството и здравината...друга тема..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

тва феновете на немското наистина са доста зле в не-малък процент

на скоро едно келеменце ме нарече макаронена глава, защото му казах, че бмв освен най-нагрухтяните си версии не си заслужава, та се наложи да проверяваме да не би той да има вурстове в главата, ама ни един вурст се не показа мама му стара, само дето се цапах
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Стоенчо,

елементарно го оборваш. Казваш му да вземете базовите ценови листи на 3-ка и 159-каи да сравнявате. После му казваш да почете в тестовете на автобилд как 159 къса 3-ката на квото я хване и го пращаш да бере китките в махалата! Ма, било БМВ. То това не знам дали е предимство или недостатък да го ева
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Стоенчо,
              ... Ма, било БМВ. То това не знам дали е предимство или недостатък да го ева
              Е много ясно, че зависи - ако го сравняваш с Мерц е предимство, ако го сравняваш с Алфа е недостатък
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:11.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

А бре що се отклонявате така от темата, че намесихте и по-бързи коли и интересно защо ги сравнявате само със СЛР-а ? Да не би Алфата да е само дизайн ? Я сравнете 8Ц-то с всички коли споменати по-горе, единствената разлика е, че е нов модел и лимитирана серия, това не ви ли е познато вече - bugatti veyron, какво се случи с него, и на кой го продаваха??? А защо си мисля, че скоро ще се появи 8Ц по софийските улици, в предвид способността на марката да задържа "висока" цена на вторичния пазар, а тя в момента за нова така или иначе е колкото цената на стар SLR, което в този ред на мисли ме кара да изключа споменатото по-горе тоест, дали скоро ще се появи Alfa Romeo 8C Competizione по нашите улици в предвид, че вече е умръзнала на бай американец и има обяви в ebay !?

п.с. Ако въпроса на темата е коя кола искам за колекцията си, ами искам ги всички... иначе....???
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 21:03.

Comment

според Джеръми Кларксън е "ужасно красива....но само това". Сектанти, кво да се прави
                    Аз като по-тъп и макаронен фен бих взел 8C .
                    И само АЗ ще имам от целия клуб и форум /естествено ,че всички много ще ми се радват и завиждат едновременно/и нарочно ще падам от 155 -ците за да има интрига и спортна злоба.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Не е ли доста подвеждащо сравнението? В смисъл Алфата не може просто да си я купиш.
                      .
                      Може може, пари да имаш... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2008-...item335e3afdb7

кеф ти кабрио http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2009-...item43a00893f7 , нали ви казах, че на американците им е умръзнала вече

Comment

Стоенчо,

елементарно го оборваш. Казваш му да вземете базовите ценови листи на 3-ка и 159-каи да сравнявате. После му казваш да почете в тестовете на автобилд как 159 къса 3-ката на квото я хване и го пращаш да бере китките в махалата! Ма, било БМВ. То това не знам дали е предимство или недостатък да го ева
                        той е едно недорасче, дори не заслужаваше да пиша относно неговата особа тук, няма какво да го убеждавам

опитах се, не отбра, стана невъзпитан, аз станах невъздържан.

моя италиански темперамент > неговата немска лицева броня
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

ох остави ги хлапетата (не че аз съм кой зане колко голям) те ще ти викат БМВ защото токущо са си го купили супер дупер ново на поредната игра с коли . Нема смисъл просто да се напъваш да обясняваш .

а относно 8ц на старо каде се забодахте на тия високи цени ето тука една за по-скромна сума http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lq3pxeabdwbv#
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                            а относно 8ц на старо каде се забодахте на тия високи цени ето тука една за по-скромна сума http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lq3pxeabdwbv#
                            А нали можеш да сметнеш тия скромни 135000 евро колко долара правят....?
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 21:38.

Comment

ами 135 000 евро по 1.23 (справка дир.бг) е 166 050 долара което при всички положения пак е по евтино от която и да е било от 2те горе посочени ако греша моля да ме извините
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...951&f1=details

Хопа - тропа.
                                Без пари.
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X