Известие

Collapse
No announcement yet.

айде да видим сега резултатите от кандидат-студентските :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде да видим сега резултатите от кандидат-студентските :)

след като се похвалиха хората с матурите, айде да видим сега резултатите от изпитите

предричам, че темата ще е забавна
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Две 4-ки в МВБУ-то и 45 в НБУ....Като за възпитаник на 15-СОУ завършил с 350 неизвинени и 4 години висене по кафетата(не се гордея) мисля,че става.
    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

с 350 неизвинени не можеш да завършиш

може би имаш предвид извинени

а пък ако става въпрос за отсъствия, пробвай го с 1200
      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:17.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Батко 15-то СОУ е голямата сила Поне новата директорка не ви ли стегна малко АХахах при стария директор и с 2000 неизвинени можеше да завършиш...Наказанието беше 1 бутилка червен/черен етикет + стекче "Боро"
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Толкова сте горди ,че чак се и хвалите,ама все си мисля че по-голяма тънкост е да висиш по кафетата и да нямаш отсъствия , поне по наше време внедрявахме този подход.
          Естествено защото бяхме по умни от преподавателите :P :P
          По същото това време с оценка 5,5 неможеш да влезеш където искаш.В моята специалност влязах с 5,70 ,което беше минимума за 1во класиране .

А сега който не е решил не е успял,защото и образованието се превърна в един така специфичен бизнес,който утре ще набълва кадри на които ще се разчита.
          Само си представете един 3ка джия по физика ,как започва работа напримев в АЕЦ или един Строителен Инжинер не правещ разлика между стомана и чугун,
          Абе мамата си трака.....
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Учи за да не работиш! Сега всички учат и..... не работят
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
              Толкова сте горди ,че чак се и хвалите,ама все си мисля че по-голяма тънкост е да висиш по кафетата и да нямаш отсъствия , поне по наше време внедрявахме този подход.
              Естествено защото бяхме по умни от преподавателите :P :P
              По същото това време с оценка 5,5 неможеш да влезеш където искаш.В моята специалност влязах с 5,70 ,което беше минимума за 1во класиране .

А сега който не е решил не е успял,защото и образованието се превърна в един така специфичен бизнес,който утре ще набълва кадри на които ще се разчита.
              Само си представете един 3ка джия по физика ,как започва работа напримев в АЕЦ или един Строителен Инжинер не правещ разлика между стомана и чугун,
              Абе мамата си трака.....
              и сега ги има въпросните специалности

на скоро се опитвах пак да обяснявам една проста логика.

оценките са субективно понятие.

това че един набор са имали основно 6ици, а предходен примерно предино 3-ки, не значи, че знанията на едните са по-слаби от на другите.

може изпитът да е бил по-труден и съответно по-лесен, може критериите да са променени и т.н.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                оценките са субективно понятие.

това че един набор са имали основно 6ици, а предходен примерно предино 3-ки, не значи, че знанията на едните са по-слаби от на другите.

може изпитът да е бил по-труден и съответно по-лесен, може критериите да са променени и т.н.
                Много си прав ,в бързане да си изкажа мисълта забравих да спомена и точно тази закономерност,а именно че последните години задачите са все по-лесни .
                Започнаха да приемат с матури и тестове ,преди 2 или 3 години имаше масови 6ци на матурите по математика и се влизаше с огромни балове.
                По наше време задачите бяха ЗАДАЧИ-трудни.
                Аз съм ученик на СУ-ФМИ ,когато кандидатствах имах извадки на задачи давани през повечето години и там просто мърдане няма.
                А какво става сега,преди 4 5 години в СУ промениха изпита от 4 трудни задачи на 10 лесни и естествено бала скочи до небето,следващите години позволиха да се влиза с матура,тази година споменаха и нещо за тест.
                Сега ще вкарват и платено обучение.
                Приема е огромен,просто маса народ с ниска подготовка преди това няма как да издържи на образованието във ФМИ затова занижиха и критерии в самич факултет,защото от 100 човека специалност завършваха по 40..........

Фирмите ревът ,че ако преди години за кадър взет от университета са били нужни няколко месеца обучение за да практикува работата си ,то сега и 2 години не им стигат.........

Comment

еми... какво да правиш... виновна е системата, виновна е схемата, виновни са и родителите...
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

[QUOTE=AR147]Толкова сте горди ,че чак се и хвалите
                    По същото това време с оценка 5,5 неможеш да влезеш където искаш.В моята специалност влязах с 5,70 ,което беше минимума за 1во класиране . [/QUOTE ]

Мии дай да се похваля щом казваш

Завърших въпросното 15-то СОУ с ОТЛИЧЕН успех От първия път ме Приеха в Медицинска Академия СОФИЯ на ПЪРВО класиране...и имах достатъчен БАЛ за всяка една от специалностите, които са : Медицина, Стоматология, Фармация
                    Предполагам знаеш и колко са кандидат-студентите за МУ (по мое време бяха над 2200 човека за 300 места) и какви са изискванията към тях (доста по-високи в сравнение с останалите ВУЗ-ове)

Кандидатствах също така и в НБУ (90% от явилите се имаха по-малко точки от мен- пазя си разпечатката), ХТМУ, Софийски Университет - На всякъде бях приет по първо желание - също си пазя разпечатките от класиранията

А имам и Кеймбридж сертификат на ниво C1, което е 1 степен под Proficiency (С2 последното ниво) + куп други сертификати за завършени курсове по С+, С++, Pascal и тн

Таа с оглед на всичко това мисля, че имам повод да съм горд със себе си
                    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:35.
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                      ... А какво става сега,преди 4 5 години в СУ промениха изпита от 4 трудни задачи на 10 лесни ...

Някакъв преразказ по картинки предполагам ?
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

казах ви аз, че темата ще стане забавна

чули недочули се заяждат задочно, е те тва е

отново доставих забавление за форума
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

[QUOTE=digitalundgrd;728287]
                          Първоначално публикувано от AR147
                          Толкова сте горди ,че чак се и хвалите
                          По същото това време с оценка 5,5 неможеш да влезеш където искаш.В моята специалност влязах с 5,70 ,което беше минимума за 1во класиране . [/QUOTE ]

Мии дай да се похваля щом казваш

Завърших въпросното 15-то СОУ с ОТЛИЧЕН успех От първия път ме Приеха в Медицинска Академия СОФИЯ на ПЪРВО класиране...и имах достатъчен БАЛ за всяка една от специалностите, които са : Медицина, Стоматология, Фармация
                          Предполагам знаеш и колко са кандидат-студентите за МУ (по мое време бяха над 2200 човека за 300 места) и какви са изискванията към тях (доста по-високи в сравнение с останалите ВУЗ-ове)

Кандидатствах също така и в НБУ (90% от явилите се имаха по-малко точки от мен- пазя си разпечатката), ХТМУ, Софийски Университет - На всякъде бях приет по първо желание - също си пазя разпечатките от класиранията

А имам и Кеймбридж сертификат на ниво C1, което е 1 степен под Proficiency (С2 последното ниво) + куп други сертификати за завършени курсове по С+, С++, Pascal и тн

Таа с оглед на всичко това мисля, че имам повод да съм горд със себе си
                          Не написах всичко това за да се хваля ,а само да го дам като пример и доказателство за спада на нивото в изискванията към бъдещите студенти и бъдещи "професионалисти"

Иначе наистина можеш да се гордееш със себе си,интересно ми е само с какво в момента се занимава човек който е минал през CPP та чак до Медицина.

Comment

Има време на 10 и 19 юли са моите
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              казах ви аз, че темата ще стане забавна

чули недочули се заяждат задочно, е те тва е

отново доставих забавление за форума
                              Шъ ма прощааш, братчед, но най-много обичам когато някой си чул нещо ... слага изгодните очила и започва да гледа, да си разсъждава и да дава глупави мнения ...
                              Е вярно, че е форум, ама трябва ли чак така бе дагоева ...
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
                              X