Известие

Collapse
No announcement yet.

айде да видим сега резултатите от кандидат-студентските :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение

Някакъв преразказ по картинки предполагам ?
    Шо бре ,на теби трудну ли ти се виде 10 върпросното изпит.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      На мене ми се видя трудно...Проблем?
      http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
        На мене ми се видя трудно...Проблем?
        Аз проблемите ги дефинирах
        Лесни работи няма,труда е други нещо.

Comment

Ми ... ако беша малко по-запознат, щеше да знаеш, че към предните 4 задачи, са добавени просто 6 по-лесни и трудните си истават 7,8 и особено 9 и 10 ...
          Предните дават някакви мижави точки, защото имаше 2 години подред, в които имаше 80 % под 3ка ... и просто добавиха задачи за 3ка ... а дори да решиш последните 4, не ти трябват предните за отличен ...
          Ама пък ... то лесен викаш ... сигурно ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
            Ми ... ако беша малко по-запознат, щеше да знаеш, че към предните 4 задачи, са добавени просто 6 по-лесни и трудните си истават 7,8 и особено 9 и 10 ...
            Предните дават някакви мижави точки, защото имаше 2 години подред, в които имаше 80 % под 3ка ... и просто добавиха задачи за 3ка ... а дори да решиш последните 4, не ти трябват предните за отличен ...
            Ама пък ... то лесен викаш ... сигурно ...
            Смея да твърдя че съм доста запознат с първия формат на този тип от 10 задачи и особено с предварителния и първия изпит,едно приятелче се явава тогава и му решавахме задачите след изпита за да провери как се е справил.Пича беше пообъркал само 10-та и имаше 5,80.... и задачите се оценяваха равностойно поне в първия формат.

Всъщност явно ти не си много запознат с по-старите формати на изпита за да ги сравняваш по трудност

Виж какво си написъл и ще видиш каква е идеята на този формат ,решаваш лесните и изкарваш някаква 3 4 с която все ще влезнеш някаква специалност и ще плащаш от новите завишени такси по 300+ на семестър.Абе бизнес.......При стария формат с тея знания оценката ще клони под 3.

Comment

Иначе наистина можеш да се гордееш със себе си,интересно ми е само с какво в момента се занимава човек който е минал през CPP та чак до Медицина.
              Уча последна година (надявам се) Медицинска Академия- София

А иначе компютрите са ми 2-ра природа
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

На матурите имам 3,53 по БЕЛ и 4,04 по география. Като за моето училище съм с втората най-висока оценка по този предмет, а и имаме най-много скъсани - 17 човека. Дипломата ми е 4,78, въпреки че мислех, ще бъде малко по-висока, но съм доволен. Сега от 12 до 17 юли съм на изпити във Варна и Свищов.
                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Колега,писал си темата ,с желание за спорове и аксцесий!
                  Може да не съм прав ,но по нотката на писането ти ,така си мисля.

51 точки в НБУ,а за МВБУ имам изпит на 10.
                  Колегата дето е ходил в МВБУ ,как е изпита ,добре ли е?
                  Аз имам някакви примерни решени ,формата не ми изглежда труден ,пък ще видим ...Разбрах ,че за Задочниците' е по-висок бала,така ли е? И ако е така с колко ?
                  Мерси.
                  155 96' 1.6 16v 1++hp???
                  Mazda 626 84'
                  Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                  ex' 145 97' 16V TS

Comment

тая дума с а.. акцесий ли какво е... може би имаш предвид "ексцесии" ?

и понеже забелязвам, че го правиш системно - запетайката се слага непосредствено след думата, след което се оставя свободно място и продължаваш

нотката е хумористична, а не заядлива
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

би то и изреченията били почвали уж с Главна буква, ама подробности нъл тъй ?
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        тая дума с а.. акцесий ли какво е...
                        Нещо като абцеси
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          би то и изреченията били почвали уж с Главна буква, ама подробности нъл тъй ?
                          тряя циклъ капс лока шото шифта мий прицакан и засяда, а клавиатурата миий лубима
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Забавници ...
                            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Нали си казах ,че ще кажа ,кво е станало таааа
                              Бизнес и Администрация ще уча в МВБУ
                              Мерси..
                              Другите и те да се похвалят ,кво мълчите набори!
                              155 96' 1.6 16v 1++hp???
                              Mazda 626 84'
                              Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                              ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                                Колега,писал си темата ,с желание за спорове и АксцесиЙ!
                                Абе видях, че темата е яко мерене на п.шки, та викам си- "О, тук работа нямам".
                                Но туй аксцесий много ме заинАтригува .
                                Уж за просФетена се смятам, ама явно не ми е толкова сФетло щом не я знам таз дума, а доста сериозо звучи
                                Айде обясни я плийс за по-оскъдно знающите от тебе

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                                Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                                X