Известие

Collapse
No announcement yet.

Поръчител на необслужван кредит?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да де, ама някои колега са във филми и се опитват и мим да вкарат в тях. А тя само попита каква е процедурата
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Нека и аз да дам може би полезно за някой инфо:
      Все още няма единен регистър на поръчителствата за всички банки, така че няма начин един поръчител по проблемен кредит да цъфне и върже в примерно кред.регистър и да има негативни последствия при бъдещи искания за кредитиране. Единствено банката, където е поръчител знае за тези им отношения.

Поздрави
      fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
      ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Дрън дрън....

Comment

Браво, радвам се на добрия завършек на нещата
          Arena Coast Customs

Comment

регистърът е истина
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Колеги , моля ако някой е навътре с нещата за изкупуване на лоши кредити да ми драсне едно ЛС , че сега пък на мен ми опря до главата
              Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

И аз имам един които ми дължи пари, ако има които ги изкупува да дава инфо.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

При мен става въпрос точно за поръчителство от моя страна , лошото е че вече има изпълнителен лист (чак сега ме потърсиха егати банките) , та аз съм решил да покрия кредита за да не съм търсен като длъжник и след това варианта е или съдия изпълнител , който сега незнам дали може да вземе нещо или такава фирма изкупуваща лоши кредити , ако някой има инфо да казва.
                  Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
                    При мен става въпрос точно за поръчителство от моя страна , лошото е че вече има изпълнителен лист (чак сега ме потърсиха егати банките) , та аз съм решил да покрия кредита за да не съм търсен като длъжник и след това варианта е или съдия изпълнител , който сега незнам дали може да вземе нещо или такава фирма изкупуваща лоши кредити , ако някой има инфо да казва.
                    Ами и при Чистача става въпрос за това . Само дето вече го е платил.
                    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Working...
                    X