If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никой ли няма файла
Намерих линк с него на предишни страници,но не ми го отваря.
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
И аз търся файлове, за да направя лепенка за задното стъкло на 156SW с надписа Клуб АР България, както и надпис Куоре спортиво и Алфа Ромео в специфичния шрифт, с латински букви , разбира се. Във всеки град има печатница и там се правят стикери, както и се правят тениски, на които се слагат надписи.
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Да във всеки град има печатници и се разпечатват за не много пари,обаче като няма файла няма как да си ги разпечатаме
ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b
Да това е доста добро предложение.Аз си скъсах нервите да търся файл и какво ли не рових,даже се мъчих да си го правя на Word обаче не става същото.Пък няма смисъл да губя време на някой да ми праща стикери,за това ми е файла.
ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b
P.S. ако някой желае някакви други надписи да пише, имах някъде шрифтовете
Благодаря много колега,ако измисля нещо за някоя друга лепенчица ще ти пиша за файлове
абе а имате ли налични за софия да мина да си зема или да ми го пратите по куриер
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
За да не пиша нова тема защото няма смисъл реших да възобнова тази та въпроса ми е как мога да си направя или някой дали има змията която се лепи под мигача
Вариантите са да си я разпечаташ на фолио и да я залепиш, да се търси оригинална да се купи или ако се съберат няколко желаещи да поръчаме да ги направят на обемни стикери.
---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
Разпродажба на останалите тениски от "Италфест 2013"
Цена 8 лв.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment