Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери и сувенири

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никой ли няма файла
    Намерих линк с него на предишни страници,но не ми го отваря.
    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• И аз търся файлове, за да направя лепенка за задното стъкло на 156SW с надписа Клуб АР България, както и надпис Куоре спортиво и Алфа Ромео в специфичния шрифт, с латински букви , разбира се. Във всеки град има печатница и там се правят стикери, както и се правят тениски, на които се слагат надписи.
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Да във всеки град има печатници и се разпечатват за не много пари,обаче като няма файла няма как да си ги разпечатаме

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...211#post934211
          На 12-а страница на същата тема, в пост №172 предложих нещо, но няма нищо.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер
            http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b

с надписа на сайта http://dox.bg/files/dw?a=9495e5e840

P.S. ако някой желае някакви други надписи да пише, имах някъде шрифтовете
            Last edited by zdravko_ss; d.m.y г., 20:55.
            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...211#post934211
              На 12-а страница на същата тема, в пост №172 предложих нещо, но няма нищо.
              Да това е доста добро предложение.Аз си скъсах нервите да търся файл и какво ли не рових,даже се мъчих да си го правя на Word обаче не става същото.Пък няма смисъл да губя време на някой да ми праща стикери,за това ми е файла.

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
              ето момчета, това е клубния стикер, отивате в една рекламна агенция и ви го правят в какъвто ви душа желае вид и размер
              http://dox.bg/files/dw?a=886d2f459b

P.S. ако някой желае някакви други надписи да пише, имах някъде шрифтовете
              Благодаря много колега,ако измисля нещо за някоя друга лепенчица ще ти пиша за файлове

Comment

• абе а имате ли налични за софия да мина да си зема или да ми го пратите по куриер
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Имам бели клубни стикери за задното стъкло 60 см. 6 броя.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                    Имам бели клубни стикери за задното стъкло 60 см. 6 броя.
                    Давай ги бързо. Един брой за Пловдив!! Само ми кажи нали може да се залепят отвън, че съм с затъмнени прозорци и няма да личи, ако е от вътре?
                    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                      Давай ги бързо. Един брой за Пловдив!! Само ми кажи нали може да се залепят отвън, че съм с затъмнени прозорци и няма да личи, ако е от вътре?
                      те големите са за отвън
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от GurgaPiti4 Покажи съобщение
                        Имаш ЛС
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• За да не пиша нова тема защото няма смисъл реших да възобнова тази та въпроса ми е как мога да си направя или някой дали има змията която се лепи под мигача

Comment

• Вариантите са да си я разпечаташ на фолио и да я залепиш, да се търси оригинална да се купи или ако се съберат няколко желаещи да поръчаме да ги направят на обемни стикери.

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

Разпродажба на останалите тениски от "Италфест 2013"
                            Цена 8 лв.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• "Biscione" се нарича иначе, ако си търсиш от интернет...

Виж тук примерно: http://shop.alfisti.net/Fan-Articles...2_107_110.html
                              sigpic
                              1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                              2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                              2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• От тениските "Италфест 2013" са останали няколко броя L и няколко XL
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X