Докато си забърсвах задното стъкло и си скъсах стикера.Някои можели да удари едно рамо и да ми каже от каде да си взема нови !!!! извинявам се ако тук не е мястото и спамя !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери и сувенири
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Стикерите за вътрешшно лепене може да получите по срещите. Ако по места няма стикери- пишете да ви пратимГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщениеИскам д ави попитам как мога да се сдобия с тениска на Club Alfa Romeo BulgariaДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
как мога да се сдобия със стикер за въшно лепене
Comment
-
Първоначално публикувано от Vasil82 Покажи съобщениекак мога да се сдобия със стикер за въшно лепене
Comment
-
момчето което ги прави каза че няма да стане и не съм го слагал,ако някой колега има нужда от стикер за вътрешно лепене да свирка
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеОт кой мога да си взема карта за ЕКО от София?ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеОт кой мога да си взема карта за ЕКО от София?Първоначално публикувано от kibika88 Покажи съобщениеи мен ме интересува товаSubaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеАз също мога да ви дам за района на Лозенец.ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеОт кой мога да си взема карта за ЕКО от София?Първоначално публикувано от kibika88 Покажи съобщениеи мен ме интересува товаДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment