Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери и сувенири

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги.Претърпях леко премеждие и се оказа,че съм останал без документи,в които беше и картата за ЕКО от клуб алфа ромео,която раздавахте на 100-годишнината дали ще мога да се сдобия с нова такава и евентуално със стикер,само че за външно лепене,че са ми затъмнени стъклата.Знам,че по срещите раздавате но нямам време,обикновенно съм на работа и не мога да присъствам.Аз съм от София,Младост3 и ще съм много благодарен на някой колега ако може да помогне...

Alfa Romeo 145 1,4 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от gopsyyy Покажи съобщение
      Здравейте колеги.Претърпях леко премеждие и се оказа,че съм останал без документи,в които беше и картата за ЕКО от клуб алфа ромео,която раздавахте на 100-годишнината дали ще мога да се сдобия с нова такава и евентуално със стикер,само че за външно лепене,че са ми затъмнени стъклата.Знам,че по срещите раздавате но нямам време,обикновенно съм на работа и не мога да присъствам.Аз съм от София,Младост3 и ще съм много благодарен на някой колега ако може да помогне...
      Аз съм в Младост 2. Имам в мен, една-две повече, но няма да съм в София през уикенда. Някоя вечер след работа може да се разберем да се видим и да ти дам.
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• сега разглеждах ланчиа форума и те са си направили суитчери и се сетих че съм виждал и на алфа такива .дали има от тях или са отдавна изчерпани
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

• Аз се интересувам от къде мога да взема примерно тениски и други такива сувенири. Тук при нас имаше един човек, който продаваше, шиеха му в Габрово, обаче онзи много несериозен.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• От къде мога да се сдобия с ленти на регистрационните номера на КАРБ, и евентуално някакви лепенки.
            От Пловдив съм.
            sigpic
            Alfa Romeo GT JTD 16v `04
            Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
            Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

• Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщение
              От къде мога да се сдобия с ленти на регистрационните номера на КАРБ, и евентуално някакви лепенки.
              От Пловдив съм.
              Имам един излишен стикер за задното стъкло.Ако го искаш твой е.
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Имам едно предложение. Да се качат файлове на стикери на едно място (например в първия пост на тая тема). Пълно е с теми, в които някой търси файл сам да си разпечати стикерче. Пръснати са в различни теми и са неоткриваеми. Всякакви налични детелинки, "куоре спортиво", форумния стикер, емблеми и т.н. Пиша тук, за да не отварям нова тема.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• аз имам 2 на 30 см и 2 на 21см за вътрешно лепене
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                    аз имам 2 на 30 см и 2 на 21см за вътрешно лепене
                    Колега можеш ли да пратиш към варнана 1 на 30см
                    Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

• Имам малкия стикер, кой иска от Варна.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Колеги календари ще има ли ?

Comment

• Първоначално публикувано от mate545 Покажи съобщение
                          Искам д ави попитам как мога да се сдобия с тениска на Club Alfa Romeo Bulgaria
                          Отговарям аз от къде си купих тениска. Сайта се казва Портокал.бг, ама с латински букви. Аз си поръчах тениска с емблемата на АР отпред на сърцето в малък кръг и на гърба щампа в голям кръг. Избрах размер и графитен цвят на тениската, да ми е в тон с колата. Тениските са 100 % памук на Фруут оф дъ Луум и са качествени. Също си поръчах и 2 броя сенници за задните стъкла по 5 лв. парчето, също с емблемата на любимата ни марка и сега си джиткам с кеф.
                          P.S. Може да се поръча и чаша с емблемата на марката - абе - посети и виж. Айде със здраве.
                          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време

Каталог:
                            http://dox.bg/files/dw?a=611a210f13
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време

Каталог:
                              Страхотни неща. Нямам търпение да си поръчам
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата
                              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време

Каталог:
                                Страхотни артикули,дано и цените им са добри
                                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                                X