Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикери и сувенири

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, разполагам със стикери във всички размери и цветове. Както и за лепене отвътре и на стъклата.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
      Колеги, разполагам със стикери във всички размери и цветове. Както и за лепене отвътре и на стъклата.
      Колега в най-скоро време ще ти пратя ЛС за да се разберем за стикерите

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
        Колеги, разполагам със стикери във всички размери и цветове. Както и за лепене отвътре и на стъклата.
        Колега брой и мене аз преди те питах но ти нищо не каза

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
          Ще потърся, трябва да имам ама не са такъв модел
          Питай и MUROMAN, той имаше подобни
          Tnx to Tedo! Много яко!
          Attached Files
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• Ще се радвам ако някой има стикери за подаряване, само че за външно лепене. Каквито и да са... Ако има някой да ми подари няколко нека бъде благосклонен да ми напише едно ЛС.
            Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
            Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
            Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
            Алфата не е кола, това е страст !

Comment

• Какво става със тениските .. ще се правят ли или? Каква цена

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

• Към колегите, които ще бъдат на събора във Враца - ако имате някакви безплатни лепенки, стикери, носете ги - искам да налепя по моята пичеловка надписи.
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колеги, търся 2 бр. стикери на КАРБ за вътрешно лепене, за задно стъкло, от по- големите, за мен и за колега- алфист, който отскоро е във форума. Ако някои може да ми даде, нека ми пише. Може и по куриер за моя сметка. 10х
                  Търся още бяла и черна змия, като тези от предната страница.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Колеги някой знае ли как мога да си по4ъчам тениска и на каква цена е?

Comment

• http://motorsportcollection.org/ Моята тениска е от този сайт, но като гледам само на Фиат продават в момента :С
                      http://autofanshop.eu/clothing/alfa-...-chervena.html
                      Last edited by Deathriderr; d.m.y г., 08:54.
                      145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• Първоначално публикувано от Gena7a_Turb0 Покажи съобщение
                        Колеги и аз искам един стикер за вътрешно лепене!
                        Ако може от тези по-големите ще го лепя на задното стъкло..
                        Ако може в бяло..
                        Казвате цена за лепенката, но трябва и да ми я пратите по ЕКОНТ, цената разбира се на моя сметка.
                        Благодаря предварително!
                        От Мадан съм, Смолянско..
                        Ето пример взет от колегата BRАZEN http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1517/25380707517659491051296729829xV4aeGESFJSKjNnnpDut. JPG
                        но май този е за външно лепене ако е така пак става, харесва ми!

колеги да питам и аз за такъв стикер и ако има по малък около 20 см.черен за външно лепене,от Елин Пелин съм може и по еконт или лично от някой колега от София,пишете на лично моля,мерси предварително

Comment

• аз си тарся за задния прозорец стикер с надпис Club Alfa Romeo Bulgaria,aко някой има ще съм много благодарен и колко ще иска естествено?
                          Alfa Romeo 146 ti
                          16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
                            аз си тарся за задния прозорец стикер с надпис Club Alfa Romeo Bulgaria,aко някой има ще съм много благодарен и колко ще иска естествено?
                            Аз също си търся, ако някой има останал някой друг стикер ще го взема.
                            Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Колегата vaklinator има той изработва- стикери ,детелини ,змии.който иска да се свърже с него,аз вече си поръчах
                              0895089048
                              0879189048
                              Last edited by my_power88; d.m.y г., 10:49.
                              Alfa Romeo 146 ti
                              16V 1997г

Comment

• Здравейте колеги,въпроса ми е от къде мога да се сдобия със стикери на форума по възможност за външно лепене.Или евентуално някой ако има файла да го пусне тук аз ще си ги разпечатам.Благодаря предварително.
                                Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                                Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Working...
                                X