Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стикери и сувенири
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
И къф смисъл от тия стикери и сувенири като няма клуб?
Вие граждани на Виртланд ли сте?Last edited by Кайо; d.m.y г., 13:10.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Колеги, имам горепосочения стикер в един комплект (по един стикер за всеки калник). Ако има някой в София, който иска да го отнесе като великденски подарък да ми звънне. Произведох си го днес и чакам да видя фолиото (от най-евтиното) колко време ще издържи.
Идеята ми е за в бъдеще да се съберем и да си направим стикери, ама да сме повече хора, да може да се напълни един квадрат бяло фолио. (1кв.м. е между 16-40лв в зависимост от качеството. това, което сега съм ползвал е 4лв/кв.м. - би трябвало да е шит, но ще издържи година, две).
пишете на ЛС за стикера : )
ПС: файлчето също мога да го разпространявам, акоима желаещи
Весели празници'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщение
Колеги, имам горепосочения стикер в един комплект (по един стикер за всеки калник). Ако има някой в София, който иска да го отнесе като великденски подарък да ми звънне. Произведох си го днес и чакам да видя фолиото (от най-евтиното) колко време ще издържи.
Идеята ми е за в бъдеще да се съберем и да си направим стикери, ама да сме повече хора, да може да се напълни един квадрат бяло фолио. (1кв.м. е между 16-40лв в зависимост от качеството. това, което сега съм ползвал е 4лв/кв.м. - би трябвало да е шит, но ще издържи година, две).
пишете на ЛС за стикера : )
ПС: файлчето също мога да го разпространявам, акоима желаещи
Весели празнициAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТоз стикер колко коня дига мощноста?
ами усещат се като триейсит ама ше отскоча до плофдив да я замеря...
*чувствам се като във vw-club.bg*'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениеколега, туко що карах колата
ами усещат се като триейсит ама ше отскоча до плофдив да я замеря...
*чувствам се като във vw-club.bg*
Малиииии,искам десетина стикера тогава.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМалиииии,искам десетина стикера тогава.
кажи къде да ти ги донеса?'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениев сряда ще са готови
кажи къде да ти ги донеса?Адрес: между Дзиляндзино и СусурлевоVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеЕ как къде - той си е написал'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениечакам да ми каже на кой километър между тия две села иска да му лепна стикеритеVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
Comment