Известие

Collapse
No announcement yet.

КОЧ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Как успявате с ферариста, толкова образно да предадете една отминала история...
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
      Как успявате с ферариста, толкова образно да предадете една отминала история...
      В преразказа Морди няма кой да го бие, моята сила е в свободните измислени съчинения - преди като имах повече време в един друг форум водех "Дневника на Хуан - Пабло Монтоя".......бяха славни времена......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Кажи къде да четем де
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Майстор на късия разказ. -Браво.

Alfa 156 2.0

Comment

Струва ми се, че основната идея на колегата за да напише всичко това не е за да го ласкаем, а да помислим върху подтекста на написаното.
            Моите уважения за стила.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Мисленето е как да го кажа.
              Абе трудно и определено не е за всеки.

п.с И на мен не ми се отдава.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Малко офф:
                Като видях заглавието първосигнално се сетих за една случка...

В студентските ми години отивам на някакво упражнение по висша математика и решавам някаква задача; даскала, за да ме пУФали пред колегите (щот' мноо добре решавам задачите) казва следното:
                "Всяко нещо си иска неговото - на свинята-майка и трябва коч!"

...Та му обяснявах и какво е 'нерез'...

пс: Крайно време е да има нов подраздел за подобни историйки - мордохай, ферариста, вики и пр. са много интересни за четене!
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Да и на мен ми се струва прекрасна идеята да се направи една полезна тема за словоизлияния на хора с отличителни наклонности в словесните форми на изразяване
                  А такива индивиди в нашия форум не липсват, което само може да ни радва.
                  За това напълно в реда на нещата е да им се осигури нужния "творчески кът", където да бъдат локализирани техните шедьоври и да можем и ние да имаме по пряк и лесен достъп до тях

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                  Втора национална среща на 155

Comment

Зададохте ми доста въпроси и е редно да отговоря.
                    Разказа беше поне три пъти по-голям, но едно кликване и го изтрих.Едночасовото ми занимание, отиде в коша.Започнах го наново и не знам защо, излезе сухо и кратко.Преди да го редактирам, го поснах, както си беше с всички грешки.Махнах с ръка и го оставих, както си е.
                    Коча след военен съвет, до кокошарниците при старото училище, го дадохме на една добра жена, която имаше кошара, но нямаше никакви животинки.Известна беше с това, че отказа мъжа си от пиенето, посредством един як кол и човека лежа една седмица в болницата.За да не е самотен му докарахме две овчици, които по-късно станаха цяло стадо.
                    Много скоро, на врата на коча се появи, неизвестно от къде, сребърен чан, истинско произведение на изкуството на майстор от Долна Джумая, сегашен Неврокоп в Гърция.Сребърният чан е особено важен в културата на родопчаните.Посланието е ясно и недвусмислено-коча вече не е притежание на никого, а на общността.Това го спасяваше от ножа, продажба, скопяване и други, обичайни за съдбата на един коч неща Не разбрахме, кой му го е сложил.И до сега никой не си е признал.
                    Защо станах жичкаджия ли!?
                    Хм!
                    Крушката си има опашка.
                    С такъв дядо, ако не беше толкова вироглав и откровен, сигурно да бях и в дипломатическия корпус, ама на!Пустата му голяма уста и принципи...
                    Дядо ми беше обущар, от тия, които могат да направят удобна и стилна обувка и на най-претенциозната дама или изискан господин.
                    Член на БКП от преди 9-ти септември, отива доброволец на фронта. Там се проявил, като снайперист и диверсант и се връща с два бойни ордена и тежък ревматизъм.
                    Войната свършва и се прибира в обущарницата, където продължава да си гони занаята.
                    Много скоро, пристигат двама дувари и му предлагат да го изпратят за три месеца в СССР и после да стане политически офицер на полка.
                    Отговора му е категоричен: Бил се е за каузата, да може да си кове свободно кондурите, а не за постове и привилегии.
                    Това даде траен отпечатък на цялото ни семейство.
                    Право, журналистика, МИО, ветеринарна медицина и прочие, бяха затворени за нас.Там се проверяваше до девето коляно и нямаше компромиси.
                    Не се смейте! Ветеринарната медицина е стратегически продукт!
                    Така се озовах в машинния факултет на МЕИ.
                    Не се оплаквам.В живота си имах, а и сега имам много хубави моменти.
                    Може би , обществото е загубило един посредствен журналист, но е спечелило един добър техник!
                    Разказите ми, ако изобщо могат да се наречат такива, са на прима виста, едни такива недохранени и ситни, но са това, което съм видял и почувствал.
                    Правилно спомена някой, че това са и послания.Да се вгледаме около нас и да бъдем по-добри.
                    Красотата може да се види навсякъде, стига да пожелаем да я видим! Особено, ако гледаме на живота с лек хумор и бегла усмивка!
                    Last edited by mordohy; d.m.y г., 15:51.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Щом си учил в МЕИ-то значи почти сигурно е, че си се научил да играеш бридж - това да не е малко.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Винаги си е имало хора, които струват повече от цял отряд слагачи, за съжаление, общо взето те са в сянката на посредствените., Това е човешка черта
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:01.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Зададохте ми доста въпроси и е редно да отговоря.
                          Разказа беше поне три пъти по-голям, но едно кликване и го изтрих.Едночасовото ми занимание, отиде в коша.Започнах го наново и не знам защо, излезе сухо и кратко.Преди да го редактирам, го поснах, както си беше с всички грешки.Махнах с ръка и го оставих, както си е.
                          Коча след военен съвет, до кокошарниците при старото училище, го дадохме на една добра жена, която имаше кошара, но нямаше никакви животинки.Известна беше с това, че отказа мъжа си от пиенето, посредством един як кол и човека лежа една седмица в болницата.За да не е самотен му докарахме две овчици, които по-късно станаха цяло стадо.
                          Много скоро, на врата на коча се появи, неизвестно от къде, сребърен чан, истинско произведение на изкуството на майстор от Долна Джумая, сегашен Неврокоп в Гърция.Сребърният чан е особено важен в културата на родопчаните.Посланието е ясно и недвусмислено-коча вече не е притежание на никого, а на общността.Това го спасяваше от ножа, продажба, скопяване и други, обичайни за съдбата на един коч неща Не разбрахме, кой му го е сложил.И до сега никой не си е признал.
                          Защо станах жичкаджия ли!?
                          Хм!
                          Крушката си има опашка.
                          С такъв дядо, ако не беше толкова вироглав и откровен, сигурно да бях и в дипломатическия корпус, ама на!Пустата му голяма уста и принципи...
                          Дядо ми беше обущар, от тия, които могат да направят удобна и стилна обувка и на най-претенциозната дама или изискан господин.
                          Член на БКП от преди 9-ти септември, отива доброволец на фронта. Там се проявил, като снайперист и диверсант и се връща с два бойни ордена и тежък ревматизъм.
                          Войната свършва и се прибира в обущарницата, където продължава да си гони занаята.
                          Много скоро, пристигат двама дувари и му предлагат да го изпратят за три месеца в СССР и после да стане политически офицер на полка.
                          Отговора му е категоричен: Бил се е за каузата, да може да си кове свободно кондурите, а не за постове и привилегии.
                          Това даде траен отпечатък на цялото ни семейство.
                          Право, журналистика, МИО, ветеринарна медицина и прочие, бяха затворени за нас.Там се проверяваше до девето коляно и нямаше компромиси.
                          Не се смейте! Ветеринарната медицина е стратегически продукт!
                          Така се озовах в машинния факултет на МЕИ.
                          Не се оплаквам.В живота си имах, а и сега имам много хубави моменти.
                          Може би , обществото е загубило един посредствен журналист, но е спечелило един добър техник!
                          Разказите ми, ако изобщо могат да се наречат такива, са на прима виста, едни такива недохранени и ситни, но са това, което съм видял и почувствал.
                          Правилно спомена някой, че това са и послания.Да се вгледаме около нас и да бъдем по-добри.
                          Красотата може да се види навсякъде, стига да пожелаем да я видим! Особено, ако гледаме на живота с лек хумор и бегла усмивка!
                          Долна Джумая не е ли сегашна Ираклия?
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Щом си учил в МЕИ-то значи почти сигурно е, че си се научил да играеш бридж - това да не е малко.
                            Бриджа го научих още като ученик и имах един приятел, който сега е в Калифорния, но с него, не знам защо, си останахме непобедени.Включително и от майсторите на бриджа в Новотела в Пловдив. Отупахме ги три пъти и те се отказаха.Много ни вървеше. Там и се запознахме с Кълбестона, но това е друга история!

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                            Долна Джумая не е ли сегашна Ираклия?
                            Не е! Просто е джумая-пазар! Така и казват!
                            Истинската Долна Джумая е Неврокоп, но това вече се знае само от по-старите "гърци" , дето се оказа, че напоследък знаят и български!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Бриджа го научих още като ученик и имах един приятел, който сега е в Калифорния, но с него, не знам защо, си останахме непобедени.Включително и от майсторите на бриджа в Новотела в Пловдив. Отупахме ги три пъти и те се отказаха.Много ни вървеше. Там и се запознахме с Кълбестона, но това е друга история!

Не е! Просто е джумая-пазар! Така и казват!
                              Истинската Долна Джумая е Неврокоп, но това вече се знае само от по-старите "гърци" , дето се оказа, че напоследък знаят и български!
                              Не спори!Долна Джумая е днешното село и общински център Ираклия!Местните хора си му казват "Джумаята"
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Няма!
                                Освен, ако и Михалаки Георгиев се е заблуждавал, преди около век и нещо!

Comment

Working...
                                X