Май, само персонала на Спорко може да не е много въодушевен, че миналия път много трудно ни изгониха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбирка за почитателите на "твърда" музика.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАз също нямам нищо против да сме на същото място. Само кажете за кога го мислим, че тая седмица май нещо много неща ми се събраха и няма да го бъде поне от моя страна
Хем ще има повече време за организация и да се съберем.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеТо и при мен нещо такова се очертава, та ако искате, да го направим другия уикенд?
Хем ще има повече време за организация и да се съберем.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеКато гледам, желаещи нещо хич няма, а и аз се оказвам възпрепятстван за утре, така че ще отлагаме биропиенето.
Очаквам идеи за друга дата, за предпочитане след 15.10.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеТогава може и аз да се включа, особено ако е към края на месецаArena Coast Customs
Comment
-
несериознициI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеАз съм "ЗА". Ще пием по няколко бири с пловдивската банда. Датата 30.10.2010г. е идеална.
Но пък ако е на 30-ти защо не дойдете тукна концерт
?
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеДано само тогава да не е концерта на пловдивската група Шангрила, че ги чакам от 15 години и разбрах ,че се събират отново и ще изнесат концерт в края на месеца .
Но пък ако е на 30-ти защо не дойдете тукна концерт
?
.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
Comment