If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една от положителните страни, ако го направим традиция, е че рязко ще паднат разходите за лична хигиена, перилни препарати и т.н. Както и да го погледнем, си заслужава.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Пфффф.....още ли не е станало време за сбирка бе?! Вмирисах се като пор. Имам един съсед, който работи в АЯР, вика "ще те изолираме, като ядрен реактор си!"
гледайте следващия път да не ми нацелвате някой важен рожден ден, че да мога да цъфна и аз
приятно трошене, размазване, изкуфяване и прочие приятни прекарвации
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Резервацията за събота, 17.10.2010г., 19:00ч. вече е факт!
Пхаха, са обръщам внимание, октомври месец ли ше се срещаме, бе, копеле?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Тръгвам от Люлин, посока Младост, по околовръстното. Оставям си колата в Младост, един приятел идва, взима ме и към срещата. Мога да се отбия по бул България....нещо по конкретно?
за по-удобно 0898 414739
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Аз тръгвам от Лагера, но проблема е, че ще е към 20:15 часа някъде. Другото е, че не знам колко ще присъстваме, че жената е на работа от 7 сутринта на другия ден, а някой ще ме върне до нас и то мисля да е тя )
Comment