If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще трошите пейки в някоя част от тялото ми, нека това да бъде главата...хората са казали...цяло семейство нося на гърба си, та по-добре в главата.
Вики, ако ще ми трошат пейки у главата, на спомени не разчитай.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
...хората са казали...цяло семейство нося на гърба си
Това ми напомня на случка от детските години. Стоя на гости у дядо ми, вратата се отваря с трясък и негов много близък приятел (беше грамаден мъж) нахлува на бегом, дори не поздравява и направо се хвърля в тоалетната.
На излизане се извини вежливо и в заключение рече - ''200 кила на гръб нося, 200 грама в задника не мога!''
Беше го хванал зорът на улицата, докато минавал покрай дядовата къща.
Ако ще трошите пейки в някоя част от тялото ми, нека това да бъде главата...хората са казали...цяло семейство нося на гърба си, та по-добре в главата.
Вики, ако ще ми трошат пейки у главата, на спомени не разчитай.
Пък аз помислих, защото главата и тя дървена...
За моята поне е сигурно.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Оффф,'мани ги тия дръгливи койоти бре
До един са плазмодии
Нали знаеш какви мъже харесвам
Няма угодия...имам големи ПретенциЙ РаЛтата да не стане "Който много подбира-мастурбира"
Несериозна работа, а имаше и пейки за чупене. Придолагам, че някои от вас са се къпали и затова не дойдоха?
Абе аз си признавам, че се изкъпах малко преди да дойда, но ако не го бях направил не трябваше да пушите покрай мен - на Pastora бензиновия филтър ме изкъпа тамън 2 пъти от глава до пети с обилна струя бензин под налягане
Това ми напомня на случка от детските години. Стоя на гости у дядо ми, вратата се отваря с трясък и негов много близък приятел (беше грамаден мъж) нахлува на бегом, дори не поздравява и направо се хвърля в тоалетната.
На излизане се извини вежливо и в заключение рече - ''200 кила на гръб нося, 200 грама в задника не мога!''
Беше го хванал зорът на улицата, докато минавал покрай дядовата къща.
Уффф. Какви спомени само. Вчера и аз така връхлетях у нас. 3 етажа....не ме питай как ги качих (асансьор на нашия етаж не спира, а и да спираше само щеше да ме забави). Като влезнах в "офиса" вече имах разкритие Хубавото е, че у нас кенефа е срещу вратата
Comment