If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, искам да отида на почивка на море за 1 седмица. Предложете нещо до 10-12 лв. на легло ако сте ходили някъде / или ще ходите/ и сте останали доволни. Благодаря предварително !
Созопол, прекрасен курорт,избор от много плажове, не е скъпо и има доста какво да се види.
Ако решиш да почиваш там ,прати ми едно ЛС да ти дам кординати на спане.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Созопол, прекрасен курорт,избор от много плажове, не е скъпо и има доста какво да се види.
Я ми дай кординати и на мен
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Колеги, искам да отида на почивка на море за 1 седмица. Предложете нещо до 10-12 лв. на легло ако сте ходили някъде / или ще ходите/ и сте останали доволни. Благодаря предварително !
Гого пали и тръгвай с мене , аз понеделник заминавам за Созопол на 10 лв. леглото , ще ти обясня следобяд като се видим на срещата ви !!
Черноморец-2 години подред съм там тая ще е 3тата.
За 13 лв. на легло получаваш климатик,кабелна,хладилник,собствен санитарен възел
Доста е евтино като цяло
В св.Влас има уникални оферти.
Къща на 3-етажа ,побираща 14 човека имаща : климатик на всеки етаж ,кухня , бании ,няколко спални , няколко разгъваеми дивана и +++++ ,за 300 лева ...
Пада се по 16 лева на човек ,това е до 20 август,а от 20 август на там е 200 лв на вечер вилата...Правете си сметка ,за кво си говорим...
п.с- басейн ,почти първа линия на плажа - ДИНЕВИ ; )
Според мен ,за компанийка е чук !
Мисля, че всички колеги са малко в заблуда Всеки си мисли, че е намерил ебаси яката оферта, а от миналата година насам цените почти навсякъде са си такива...Криза та криза... И на северното и на южното черноморие. Просто хващаш едно място което те кефи на картата и отиваш... Приятни летни емоции желая на всички колеги
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Мисля, че всички колеги са малко в заблуда Всеки си мисли, че е намерил ебаси яката оферта, а от миналата година насам цените почти навсякъде са си такива...Криза та криза... И на северното и на южното черноморие. Просто хващаш едно място което те кефи на картата и отиваш... Приятни летни емоции желая на всички колеги
Няма и как да е иначе .
Да оставим кризата за момент на страна.
Всичко се застрои,вече и плажна ивица няма почти на места.На хората им писна от мръсотия,чалготеки и евтини номерца.
Предпочитани дестинации станаха Гърция или Турция като париците са същите,а там получаваш това за което плащаш.
Преди 3 години бях при познати в Германия и разхождайки се по улиците влязох в една туристическа агенция. Имаше налепени оферти за Слънчев бряг, Несебър и това ме привлече, не си спомням конкретни цени, но забелязах че излиза много по-евтино да си запазиш от там. Дали има начин да се изровят оферти през нета, още повече може да си резервираме LAST MINUTE. Знам, че в последния момент гледат да продадат местата дори и без печалба. Ако има някои по-запознат как стават нещата ще може да се възползваме от някой ULTRA ALL INCLUSIVE.
Преди 3 години бях при познати в Германия и разхождайки се по улиците влязох в една туристическа агенция. Имаше налепени оферти за Слънчев бряг, Несебър и това ме привлече, не си спомням конкретни цени, но забелязах че излиза много по-евтино да си запазиш от там. Дали има начин да се изровят оферти през нета, още повече може да си резервираме LAST MINUTE. Знам, че в последния момент гледат да продадат местата дори и без печалба. Ако има някои по-запознат как стават нещата ще може да се възползваме от някой ULTRA ALL INCLUSIVE.
Незнам за Германия как е, но във Франция положението е следното:
900 евро!!!! Това го снимах през Май месец, когато всеки набира хора за кампаниите си! За сравнение, страни като Гърция, Турция, Кипър и Малта не превишаваха 500 евро!!!!
Няма и как да е иначе .
Да оставим кризата за момент на страна.
Всичко се застрои,вече и плажна ивица няма почти на места.На хората им писна от мръсотия,чалготеки и евтини номерца.
Предпочитани дестинации станаха Гърция или Турция като париците са същите,а там получаваш това за което плащаш.
Така е. Аз лично предпочитам да отида в Гърция - цените са горе долу същите, но отношението и обслужването са различни.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Аз мисля на 30-ти юли да забегвам на Нестинарка кв.Василико.Тихо ,спокойно в самия квартал няма дискотеки да ти надуват главата.Ходя 5-6та година там и ми е добре ,нощувки се намират от 8-до 25лв на легло.Аз си запазвам един апартамент всеки път от 3 години на сам и той е 40лв 50лв на вечер.Ако има някой който ще ходи по това време можем да се съберем заедно пък и ще ни е купонче.Ако има заинтересувани на лични ми пишете.
Аз вчера си дойдох от Поморие . Изключително съм разочарован от този курорт . Ако търсите купон , не ходете там . Ако сте по-улегнали и искате спокойствие - това е вашето местенце .
Плажната ивица е дълга , но много тясна .
След 2-3 седмици Слънчев бряг .
Запазихме за края на септември в Туркей, 5 звездна кочинка, за двама души, за седмица, илядо и 100 лева, с транспорта до там......затворен комплекс, ще ме отглеждат като дирибей........тия тука по нашето море могат да ме забравят........
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment