Известие

Collapse
No announcement yet.

Почивка на море

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
    Така е. Аз лично предпочитам да отида в Гърция - цените са горе долу същите, но отношението и обслужването са различни.
    Мдааа, Гърция е истината, нашето Черноморие го отписах още преди 6 години. Пък и къде в България ще ми предложат обзаведено апартаментче над самата вода на пуст плаж?

малко снимчици от началото на юни

Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Мястото е страхотно. Къде е това райско кътче?
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Много хубаво впечатление ми прави Иван Мутафчиев как знае къде да ходи и как да си прави кеф на душата. Има истински ценности. Все пак е доста по-голям от масата във форума но не всеки знае и умее да подхожда по такъв начин към почивката си. Пакетите са най-лесното нещо-в туроператора и той те пои, кара и храни. Това е лесно и елеметарно но няма тръпка и пълния кеф от почивката, Пък за курорти, какво ще кажете за Кранево. Прители искат да сме там тази година, а аз съм крайно предубеден за северното камо ли за някое село като Кранево. ЧУх че имало 1-2 дискотеки.. ууауууу. и млади хора уауууу... Но юг си е Юг... Има наистина много хора, по-топла вода, по-добра инфраструктура, повече хора и забавлиения като цяло. Желая на всички приятни летни и ГОРЕЩИ дни
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

На Кранево съм бил като малък ... и няма да ти допадне според мен . Ако искате дискотеки - Слънчев бряг . Аз лично обмислям да ида до Резово до 1-2 седмици . Някой да е ходил на там ?
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            На Кранево съм бил като малък ... и няма да ти допадне според мен . Ако искате дискотеки - Слънчев бряг . Аз лично обмислям да ида до Резово до 1-2 седмици . Някой да е ходил на там ?
            В Резово освен граничната линия нищо интересно няма.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
              Пък за курорти, какво ще кажете за Кранево. Прители искат да сме там тази година, а аз съм крайно предубеден за северното камо ли за някое село като Кранево. ЧУх че имало 1-2 дискотеки.. ууауууу. и млади хора уауууу... Но юг си е Юг... Има наистина много хора, по-топла вода, по-добра инфраструктура, повече хора и забавлиения като цяло. Желая на всички приятни летни и ГОРЕЩИ дни
              Кранево НЕ Е курорт Ако търсиш лудница, отиди на 'Златни пясъци'. На север от там е за друг тип почиващи.
              Разликата м/у северното и южното черноморие няма да ти я казвам, но не е точно в тези градус и половина разлика в температурата на водата

А Токата не го знам като колко малък е ходил в Кранево, но там с всяка година се менят нещата. Преди ходехме редовно на плаж там (Варненските плажове съм ги бляклистнал отдавна, а на Кранево е много добра ивицата), но спряхме, защото много го нападнаха селяндурите от района. Самото село е скръб, но то си е село, в никакъв случай не е курорт. Курорта в района е 'Албена', но там е пенсионерска обстановката
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                А Токата не го знам като колко малък е ходил в Кранево, но там с всяка година се менят нещата. Преди ходехме редовно на плаж там (Варненските плажове съм ги бляклистнал отдавна, а на Кранево е много добра ивицата), но спряхме, защото много го нападнаха селяндурите от района. Самото село е скръб, но то си е село, в никакъв случай не е курорт. Курорта в района е 'Албена', но там е пенсионерска обстановката
                А Поморие как е? още ли си е същото село което го помня от дете? Вчера попаднах на един нов хотел там - http://www.grandhotelpomorie.com/bg_...ex.php?lang=bg баси палата са направили! Плажа как е? Ако имаш впечатления де
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  А Поморие как е? още ли си е същото село което го помня от дете? Вчера попаднах на един нов хотел там - http://www.grandhotelpomorie.com/bg_...ex.php?lang=bg баси палата са направили! Плажа как е? Ако имаш впечатления де
                  На юг също избягвам да ходя, нямам впечатления, но с такива гранд изпълнения, как мислиш, че ще е плажът
                  Нито Поморие, нито Несебър, Созопол, Китен или кое да е друго място са същите, каквито ги знаем отпреди 10 и повече години...
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Плажа на Созопол на 1-ви юли беше жестоко претъпкан, при все че времето беше леко мрачно и не чак толкова плажно. През Поморие бях минал преди 2-3 години, като бях тръгнал без резервация да разгледам и да се спра, където ми допадне. Е, нищо общо с преди. Не чак като Созопол, но и там сериозно се е променило, в лоша посока. Това, което е в немалка степен близко до морските селца от преди 15-20 години, намерих в Черноморец, на няколко километра преди Созопол. Вероятно има и други подобни, но не съм срещал скоро. А, може би Бяла, но там не съм отсядал, само съм хапвал по път за един див плаж, който мисля да не назовавам, макар и почти да не остана човек да не го знае
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

В Бяла бях ходил преди 4г... и миналата година минах от там и пак "някакво бетонно чудо" станало...Направо нищо общо, а камоли до преди 10г.....
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Колеги,мисля да отскоча до Ахтопол! Някакви мнения освен,че е далече!???Благодаря за всички предложения !
                        Last edited by gogo79; d.m.y г., 18:44.
                        Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                        Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                        Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

pent ... имаш ЛС .
                          А за Кранево ... бил съм 2-ри клас От 20 до 26 август ще отида на Китен малко , а преди това може да направя един уикенд на Слънчев бряг .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
                            Колеги,мисля да отскоча до Ахтопол! Някакви мнения освен,че е далече!???Благодаря за всички предложения !
                            Миналата година ходих до там , след Нестинарка рътя става яко офроуд и на места пътя е толкова тесен , че 2 коли се разминават трудно камоли да се срещтнеш с автобус.
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Преди 2 г. бяхме на Черноморец семейно - няма по-евтино място по морето.... Неудобно е, че приличен плаж има най-близо на "Градина", ние ходихме и на "Златната рибка'.
                              Тази неделя ще закарам малкия на Лозенец - много хубаж плаж, отлични места за попочерпка (поне по спомените ми отпреди 3г.), а мястото е сравнително малко и уютно.. Ще видим!
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                А за Кранево ... бил съм 2-ри клас
                                Единствено присъствието на шавливите рускинчета е останало същото май от това време
                                _______
                                146 JTD - ex

Comment

Working...
                                X