If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе да ти кажа, че съм бил свидетел как на о.Тасос едно корабче "разтвари" въпросните "други неща" и те доплуваха до нас, а то отпраши в небесно синьото море Съгласен съм, че масовите плажове в БГ са много мръсни, аз за това гледам по-далечни и неохраняеми по възможност
Че Каваци е един безлюден,мани не казвай на никой,факт е това за което говори човека,но аз няма да пълня гушата на некой византиец,обичам си нащо море и тва е.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Сравнено с централния, Созополски плаж или тоя на Слънчев Бряг си е направо безлюден. А и на Каваците, където са платените чадъри с шезлонги нЕма много желаещи
Относно второто, напълно те подкрепям за даването на пари на гръците
А някъде по крайбрежието има ли такива (по- наблизко ми е мисълта..)?
Сигурно има, но и тези не са далече - Уранополи е на 355 км от София, а Тасос (тоест Керамоти, откъдето се взима ферибота) е на 370 км - на мен ме ни е далеч.
Сигурно има, но и тези не са далече - Уранополи е на 355 км от София, а Тасос (тоест Керамоти, откъдето се взима ферибота) е на 370 км - на мен ме ни е далеч.
Да, принципно е така. Ама трябва да взимаш ферибот И все пак можеш ли да дадеш по точно координати на плажчетата. Харесва ми че пясъкът изглежда доста фин.
Да, принципно е така. Ама трябва да взимаш ферибот И все пак можеш ли да дадеш по точно координати на плажчетата. Харесва ми че пясъкът изглежда доста фин.
Ферибота е цената на безлюдността
Но 25 евро за камиончето и 3 "атома" (демек пътника) в едната посока си е добра цена според мен. А и аз стоя на Тасос средно по 3 седмици.
Първия плаж е на 40.775927,24.597235 - много фин пясък
Втория е на 40.311767,23.963324 - малко по-едър, но се взима моторна лодка под наем (30-40 евро на ден от 9 до 19 часа, според мощността на двигателя).
Островчето да не би да е Амулиани , иначе този уикенд ходихме до най-близкият плаж от Пловдив, а именно да Фанари, между това село и Порто Лагос има десетки плажове, някой от тях абсолютно необитаеми. Снимки имам, но не са за качване
Но 25 евро за камиончето и 3 "атома" (демек пътника) в едната посока си е добра цена според мен. А и аз стоя на Тасос средно по 3 седмици.
Първия плаж е на 40.775927,24.597235 - много фин пясък
Втория е на 40.311767,23.963324 - малко по-едър, но се взима моторна лодка под наем (30-40 евро на ден от 9 до 19 часа, според мощността на двигателя).
Мерси Надявам се това лято да ми влезе в употреба.
Comment